Πέμπτη, 17 Ιούλ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Βουλή: Πολιτική αντιπαράθεση στην πρόταση εξεταστικής της ΝΔ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΕΕ: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2028-34 – Αυξήσεις για την άμυνα και το κλίμα
Θεμιστοκλέους: «Το 1566 δέχθηκε 2.500 κλήσεις την πρώτη ημέρα λειτουργίας του»
Συρία: Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Δαμασκό – Συνεχίζονται οι μάχες Δρούζων και Βεδουίνων
Θεοδωρικάκος: «Εγκρίθηκαν στρατηγικές επενδύσεις 2,5 δισ. ευρώ τους τελευταίους δέκα μήνες»
Απορρίφθηκε η άρση ασυλίας των 14 βουλευτών της ΝΔ από την Ολομέλεια της Βουλής
Αντώναρος για το αίτημα στον Κασσελάκη να τον προτείνει για ΠτΔ: “Έλεος, οι Ρουβίτσες πήραν στα σοβαρά την ειρωνική ανάρτηση”
Βελόπουλος: Μαφιόζικος ο τρόπος κάλυψης του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολόκληρη η πρόταση της ΝΔ για εξεταστική
Ισραηλινή επιδρομή στη Δαμασκό: Χτυπήσαμε το αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Συρίας, λένε οι IDF
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑ TV-ΠΡΩΤΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ & Ο COVID-19 ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΣΤΑΘΕΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ

5 έτη ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑ TV
ΠΡΩΤΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ & Ο COVID-19 ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
35% ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ
ΣΤΑΘΕΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ-DOUBLE SCORE ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ-Η ΝΔ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 20,3 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ

Σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με το τί ανησυχεί περισσότερο τους πολίτες, ποια πρέπει να είναι η στάση μας απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, πόσο εμπιστεύονται την επιτροπή των ειδικών λοιμωξιολόγων, αλλά και σχετικά με την πρόθεση ψήφου, απαντά η νέα Πανελλαδική Δημοσκόπηση που διενήργησε (το διάστημα 16 έως 21 Οκτωβρίου) για τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η INTERVIEW, με την υπογραφή του Δημήτρη Βασιλειάδη.
Τα εντυπωσιακά ευρήματα της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με το δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο αφορούν στην ανησυχία των πολιτών πρωτίστως για την οικονομία (43%) και μετά για την τουρκική προκλητικότητα (32%) και την πανδημία (20%), την ίδια ώρα που ζητούν πιο επιθετική πολιτική απέναντι στην Τουρκία (επιβολή κυρώσεων από την ΕΕ ζητά το 30% και στρατιωτική απάντηση το 21%), ενώ εγκρίνουν την αύξηση της στρατιωτικής θητείας σε ποσοστό 46% έναντι 38% που επιθυμεί να παραμείνει ίδια. Ταυτόχρονα οι πολίτες εμφανίζονται απαισιόδοξοι για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας που οι περισσότεροι την προσδιορίζουν «μετά το 2023» (39%), ενώ το (28%) τη βλέπει να έρχεται το 2022.
Σχετικά με τον COVID-19 φαίνεται η πλειοψηφία να εμπιστεύεται την επιτροπή των ειδικών λοιμωξιολόγων (65%), σημαντικό όμως ποσοστό (35%), δεν τους εμπιστεύεται πια. Ταυτόχρονα 60% των ερωτηθέντων είναι διατεθειμένο να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού όταν αυτό υπάρξει κι εφόσον υπάρχει εγγύηση ότι είναι ασφαλές, ενώ 30% δεν πρόκειται να εμβολιαστεί. Σχετικά με τη χρήση μάσκας και παρά την αύξηση των κρουσμάτων, η συντριπτική πλειοψηφία (68%) απαντά ότι κάνει ό,τι ακριβώς προβλέπεται, με ένα σημαντικό ποσοστό (25%) να κάνει χρήση μάσκας «τις περισσότερες φορές».
Αναφορικά με την αποτελεσματικότητα των πολιτικών προσώπων, ο υπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος αξιολογείται πρώτος (6,8%) γεγονός που καταδεικνύει ότι ως πολιτικός προϊστάμενος των ενόπλων δυνάμεων έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών που εκτιμούν ότι διαχειρίζεται με επιτυχία την κρίση με την Τουρκία. Ακολουθούν ο Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης (6,7%), ο Τάκης Θεοδωρικάκος (6,3%), Βασίλης Κικίλιας και Κυριάκος Πιερρακάκης (6%), Μάκης Βορίδης (5,9%) και τελευταίος ο Νίκος Δένδιας με μόλις 5,8%.
Για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ
Τον Ευκλείδη Τσακαλώτο σε ποσοστό 22% προτιμούν οι πολίτες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση αλλαγής ηγεσίας και αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα, με τον Αλέξη Χαρίτση να ακολουθεί (14%)
Σταθερή υπεροχή της ΝΔ
Σύμφωνα με την αξιολόγηση των πολιτών και την καταγραφή των απόψεών τους η συντριπτική πλειοψηφία του 39,4% εμπιστεύεται την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα την ψήφιζε εάν την ερχόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές. Με διαφορά 20,3% από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται το 19,1%.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου, μπροστά η ΝΔ ΜΕ 20,3% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
ΝΔ 39.4%
ΣΥΡΙΖΑ 19,1%
ΚΙΝΑΛ 7.3%
ΚΚΕ 5%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4.5%
ΜεΡΑ25 3.0%
ΑΛΛΟ 8,2%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 12,5%
ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ 1,0%

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Δημοσκόπηση
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Κορονοϊός Δημοσθένης Σαρηγιάννης: Μην ανάψετε φέτος τζάκι – 2.000 κρούσματα τα Χριστούγεννα
Επόμενο άρθρο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ: «ΘΑ ΔΩΣΩ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 100 ΜΕΡΕΣ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βουλή: Πολιτική αντιπαράθεση στην πρόταση εξεταστικής της ΝΔ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
7 ώρες ago
ΕΕ: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2028-34 – Αυξήσεις για την άμυνα και το κλίμα
8 ώρες ago
Θεμιστοκλέους: «Το 1566 δέχθηκε 2.500 κλήσεις την πρώτη ημέρα λειτουργίας του»
10 ώρες ago
Συρία: Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Δαμασκό – Συνεχίζονται οι μάχες Δρούζων και Βεδουίνων
10 ώρες ago
Θεοδωρικάκος: «Εγκρίθηκαν στρατηγικές επενδύσεις 2,5 δισ. ευρώ τους τελευταίους δέκα μήνες»
11 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απορρίφθηκε η άρση ασυλίας των 14 βουλευτών της ΝΔ από την Ολομέλεια της Βουλής

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώναρος για το αίτημα στον Κασσελάκη να τον προτείνει για ΠτΔ: “Έλεος, οι Ρουβίτσες πήραν στα σοβαρά την ειρωνική ανάρτηση”

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: Μαφιόζικος ο τρόπος κάλυψης του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολόκληρη η πρόταση της ΝΔ για εξεταστική

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?