Σάββατο, 2 Αυγ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Νετανιάχου: Αναβάλει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα για μία εβδομάδα
Τουρκία: Δημοσίευσε χάρτη με θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Τορίνο: Ξύπνησε από την καταστολή ο 15χρονος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
Ξεκινά η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από την Αττική – Πληρότητα 100% σε πλοία και λεωφορεία
Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 32χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού
Ασφαλτοστρώνεται σήμερα η Εγνατία
TisimΒενη στην Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας
Μ. Θεμιστοκλέους στο ΕΡΤNews: 10.000 αεροδιακομιδές από το 2021 – Βελτίωση της κατάστασης στα επείγοντα, αρκετά καλά τα αποτελέσματα από τις αξιολογήσεις των νοσοκομείων
Δήμος Ηλιούπολης: Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου φεστιβάλ αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΑΔΕ επισκέφτηκαν τα γραφεία ζητώντας πλήθος στοιχείων
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μονακό-Παρτιζάν 69-86: Σπανούλης εναντίον Ομπράντοβιτς σημειώσατε… διπλό

6 μήνες ago
Κοινοποίηση
7 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Κυρίαρχος του παιχνιδιού αποδείχθηκε η Παρτιζάν στο μεγάλο ντέρμπι του Πριγκιπάτου κόντρα στη Μονακό!

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε το πάνω «χέρι» από την αρχή έως και το τέλος του αγώνα στο «Gaston Medecine», δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα από τις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου και εν τέλει έφτασε σε μια άνετη -όπως αποδείχθηκε- νίκη με σκορ 69-86.

Ο Στέρλινγκ Μπράουν είχε δώσει το σύνθημα στο ξεκίνημα του αγώνα χαρίζοντας στην Παρτιζάν διψήφιο προβάδισμα στο σκορ, ενώ ο Μπράντον Ντέιβις έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο τη «σφραγίδα» του εξασφαλίζοντας την… πρώτη προπονητική νίκη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέναντι στον Βασίλη Σπανούλη.

Η αναμέτρηση

Άκρως ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα του αγώνα στο Πριγκιπάτο, καθώς οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ (11-10 στο 5′, 18-19 στο 8′) έως και το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, το οποίο είχε φέρει την Παρτιζάν με προβάδισμα τριών πόντων (18-21). Ουσιαστικά, ήταν αναγνωριστική περίοδος και για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν σερί 12-0 λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου, με το οποίο μετέτρεψαν το 22-21 υπέρ της Μονακό σε… 22-33 στο 14′. Ο Στέρλινγκ Μπράουν ήταν ο παίκτης-κλειδί σε εκείνο το χρονικό διάστημα με επτά σερί πόντους. Αυτομάτως, η Παρτιζάν πήρε το μομέντουμ και δεν άφησε το προβάδισμα να φύγει από τα χέρια της έως και το τέλος του ημιχρόνου (40-48). Ο Μπράουν ήταν μακράν του δεύτερου ο καλύτερος παίκτης του παρκέ στο πρώτο μισό του αγώνα έχοντας 16 πόντους με 4/6 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2/2 βολές, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ άλλους 9 πόντους είχε ο Λούντμπεργκ και 8 ο Ταϊρίκ Τζόουνς. Συνολικά, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε 13/23 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 7/10 βολές και 9 ασίστ για 5 λάθη, ενώ η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη (Καλάθης 5 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, Ντιάλο 9 πόντοι, Τζέιμς 9 πόντοι) είχε κλείσει το ημίχρονο με 10/19 δίποντα, 5/15 τρίποντα, 5/5 βολές και 11 τελικές πάσες για 8 λάθη.

Στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, η Μονακό είχε βρει ρυθμό και είχε πλησιάσει στους τέσσερις πόντους (48-52), ωστόσο όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων υπολόγιζε χωρίς τον… Μπράντον Ντέιβις. Ο Αμερικανός σέντερ της Παρτιζάν έσπρωξε εκ νέου την ομάδα σε σερί με το οποίο έφερε και πάλι την ομάδα του στο +9 (48-57 στο 26′), δείγμα και της εικόνας που επικρατούσε στο παρκέ του «Gaston Medecine». Η τρίτη περίοδος έφερε την Παρτιζάν να προηγείται με επτά πόντους διαφορά (55-62). Η σερβική ομάδα είχε σταθερά το προβάδισμα στο σκορ και στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Μάλιστα, προηγήθηκε και με «διψήφια» διαφορά (61-73) στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Πρακτικά, είχε αρχίσει να «καθαρίζει» με την υπόθεση της νίκης και αυτό χάρη στον Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος είχε πάρει τη «σκυτάλη» από τον Στέρλινγκ Μπράουν, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδας του έως την τελική επικράτηση.

Οι κορυφαίοι

Ο Στέρλινγκ Μπράουν ήταν εκείνος που έδωσε την ώθηση στην Παρτιζάν στο πρώτο ημίχρονο έχοντας στο σύνολο 18 πόντους με 5/7 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 2/2 βολές. Εξαιρετικοί και οι Μπράντον Ντέιβις (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ), Ταϊρίκ Τζόουνς (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ), οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την «υπεροπλία» τους απέναντι στα σέντερ της Μονακό. Για τους Μονεγάσκους, «γεμάτο» παιχνίδι από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος είχε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Επόμενη υποχρέωση

Στην 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, η Μονακό έχει να ταξιδέψει στην Ιταλία για την αναμέτρηση με την Ολίμπια Μιλάνο (27/2, 21:30) ενώ η Παρτιζάν θα υποδεχθεί τη Μπασκόνια (28/2, 21:30).

Η βαθμολογία

Οι Σέρβοι βελτίωσαν με τη νίκη τους το ρεκόρ τους σε 14-12 (7-6 εντός και 7-6 εκτός έδρας), ενώ η Μονακό έπεσε στο 16-10 (9-5 εντός και 7-5 εκτός έδρας).

Οι διαιτητές: Πέρεθ, Κορτές, Τσαρούχα

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 40-48, 55-62, 69-86

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μονακό (Βασίλης Σπανούλης): Μπλόσομγκεϊμ 2 (3 ριμπάουντ), Παπαγιάννης 8 (4 ριμπάουντ, 2 λάθη, 2 μπλοκ), Ντιάλο 12 (1/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Κορνέλι 4, Τζαϊτέ 6, Μοτιεγιούνας 2 (2 ασίστ), Τάρπι, Μπεγιαρίν (3 ριμπάουντ), Στράζελ 8 (2/5 τρίποντα, 3 ασίστ, 2 λάθη), Καλάθης 14 (4/4 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 6 λάθη), Τζέιμς 13 (0/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ασίστ)

Παρτιζάν (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Ντέιβις 15 (1/1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Λούντμπεργκ 11 (2/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Κάρλικ Τζόουνς 4 (6 ασίστ), Γουάσινγκτον 11 (3/8 τρίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ), Ποκουσέφσκι (3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μπράουν 18 (5/7 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 λάθη), Μπόνγκα 10 (2/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Τζόουνς Ταϊρίκ 17 (7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 λάθη)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΕυρωλίγκαΜονακόΠαρτιζάν
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Λαμία: Απατεώνας έκανε μεγάλες παραγγελίες σε σουβλάκια προσποιούμενος τον Δήμαρχο
Επόμενο άρθρο Νεκρός ο άνδρας που καταπλακώθηκε από δέντρο στο Ταΰγετο ενώ έκοβε ξύλα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νετανιάχου: Αναβάλει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα για μία εβδομάδα
6 ώρες ago
Τουρκία: Δημοσίευσε χάρτη με θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
6 ώρες ago
Τορίνο: Ξύπνησε από την καταστολή ο 15χρονος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
7 ώρες ago
Ξεκινά η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από την Αττική – Πληρότητα 100% σε πλοία και λεωφορεία
7 ώρες ago
Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 32χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού
7 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ: «Συνεδρίαση ντροπή του ΑΣ – Βάζουν σε πλειστηριασμό την οικογένεια του ΠΑΟΚ»

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το χρυσό στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου – Το ασημένιο κέρδισε ο Γιάννης Ρίζος

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Χρυσός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ο Τεντόγλου με άλμα στα 8,07 μέτρα

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

H Ελλάδα υποδέχτηκε τα “χρυσά” κορίτσια της εθνικής πόλο

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?