Κυριακή, 5 Οκτ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Αναλυτικά οι πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι τις 10 Οκτωβρίου
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
Ο χάρτης πληρωμών από τον ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου
Κ. Τσουκαλάς: «Ζητάτε βραβείο επειδή η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε ότι στελέχη σας ήταν μέσα στην εγκληματική οργάνωση;»
ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου
Παύλος Μαρινάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους ζωής
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Θέλουμε να μιλάνε τα έργα, όχι τα λόγια μας

5 έτη ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση

H επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί από τον υπεραστικό σταθμό λεωφορείων «Μακεδονία».

- Advertisement -

Εκεί τον υποδέχθηκε η διοίκηση των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» και Θεσσαλονίκης και στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκε η συνεργασία των ΚΤΕΛ με τον ΟΑΣΘ για τις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης με τον κ.Μητσοτάκη να επισημαίνει ότι η πόλη εξυπηρετείται πλέον καλύτερα. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον πρόεδρο της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανο Τσόλη, ο κ.Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι και με την προσθήκη των λεωφορείων με leasing στον στόλο του ΟΑΣΘ και τις άλλες ενέργειες που δρομολογούνται η Θεσσαλονίκη θα επανέλθει στα επίπεδα του 2014 σε ό,τι αφορά τα λεωφορεία που εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό.

Ο κ. Μητσοτάκης μπήκε σε ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ που εκτελεί δρομολόγιο γραμμής του ΟΑΣΘ. Ο πρωθυπουργός, κατά την παρουσία του στον υπεραστικό σταθμό, συνομίλησε και με οδηγούς λεωφορείων.
«Θέλουμε να μιλάνε τα έργα, όχι τα λόγια μας. Να κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και όχι από τις προεκλογικές μας εξαγγελίες», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε λίγο αργότερα με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη μετά το τέλος της καραντίνας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, επέλεξε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία για να παρακολουθήσει πώς προχωρά η υλοποίηση των έργων που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση διότι, όπως είπε, θέλει να είναι συνεπής (η κυβέρνηση) στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, αν και τους τελευταίους τρεις μήνες μπήκε σε απόλυτη προτεραιότητα η προστασία της υγείας των πολιτών.Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα και όλους τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να είχε στεφθεί με επιτυχία όλη αυτή η προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού στη χώρα μας. Υπενθύμισε, δε, ότι σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, επανεξελέγη περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας με ένα συντριπτικό ποσοστό και ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές έγιναν παράλληλα με τις ευρωεκλογές, στις οποίες νίκησε η Νέα Δημοκρατία και άνοιξαν τον δρόμο για τη νίκη και στις εθνικές εκλογές.

Από την πλευρά του, ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι και οι δύο έχουν σήμερα επέτειο εμπιστοσύνης των πολιτών στα πρόσωπά τους και σημείωσε πως η Μακεδονία παρακολουθεί, κρίνει, συγκρίνει και επιβραβεύει αυτούς που κάνουν έργο. Ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό των έργων και όχι των λόγων, εξέφρασε τη χαρά του γιατί βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία και είπε πως τα έργα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο.Η συνάντηση έγινε στο νέο κτίριο της Περιφέρειας, που εγκαινιάστηκε το 2018. Ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Τζιτζικώστα ότι είναι η πρώτη φορά που τα επισκέπτεται και ο περιφερειάρχης τον ξενάγησε στους χώρους.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΘεσσαλονίκηΜητσοτάκης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Κ. Μουτζούρης :” Η frontex εκτελεί πλημμελώς τα καθήκοντά της – Έχουν τιμήσει δεόντως τα ουζάκια Μυτιλήνης…”- Καταγγέλλει στη Βεργίνα τηλεόραση ο περιφερειάρχης Β.Αιγαίου
Επόμενο άρθρο Ο Δημήτρης Παπαδημούλης νοικιάζει τα διαμερίσματα σε πρόσφυγες, μέσω της ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναλυτικά οι πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι τις 10 Οκτωβρίου
30 λεπτά ago
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
16 ώρες ago
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
17 ώρες ago
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
18 ώρες ago
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
19 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ Χρ. Αποστολόπουλος προειδοποιεί για απώλεια 20% στις εξαγωγές φέτας λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας προτείνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γάλακτος Χρήστος Αποστολόπουλος. «Δυστυχώς οι…

Αλεξία Χαρακίδα

Πού θα κυμανθούν οι τιμές ρεύματος τον Οκτώβριο

Τη δεδομένη στιγμή η αύξηση στην τιμή της χονδρικής ρεύματος ανέρχεται στο 20%. Η μέση…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Συναγερμός για την αύξηση κρουσμάτων AIDS στους νέους – Προειδοποίηση από τον λοιμωξιολόγο Π. Κολλάρα

Το κουδούνι του κινδύνου για τα αυξημένα περιστατικά ανθρώπων-κυρίως νέων- που μολύνονται με AIDS κρούει…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: «Ζητάτε βραβείο επειδή η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε ότι στελέχη σας ήταν μέσα στην εγκληματική οργάνωση;»

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Μαρινάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους ζωής

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Το βίντεο για την 51η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?