Δευτέρα, 6 Οκτ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Μητσοτάκης: Έτοιμοι να συμβάλουμε στις διπλωματικές προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
Μετρό Θεσσαλονίκης: Αλλάζει από αύριο το ωράριο λειτουργίας
Έρχεται η κακοκαιρία “Barbara”: Σφοδρές καταιγίδες και νέα πτώση της θερμοκρασίας από απόψε το βράδυ
Πληρωμή συντάξεων Νοεμβρίου: Οι ημερομηνίες για τους δικαιούχους
Αναλυτικά οι πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι τις 10 Οκτωβρίου
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες εντοπισμού του 39χρονου για 9η μέρα

9 μήνες ago
Κοινοποίηση
6 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


- Advertisement -

Κανένα ίχνος του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου δεν έχει βρεθεί ακόμα στη Λάρισα, από όπου εξαφανίστηκε στις 30 Δεκεμβρίου. Η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο για τον γιο της εισαγγελέως που τα ίχνη του χάθηκαν στις 30 Δεκεμβρίου στη Λάρισα.

Το πρωί της Τετάρτης (7/1) έφτασε στη Λάρισα το ρομποτικό σύστημα «Έμιλυ» που ψάχνει στον βυθό του ποταμού, ενώ στην περιοχή βρίσκονται και εθελοντικές ομάδες από όλη την Ελλάδα. Το ρομπότ «Έμιλυ» διαθέτει ειδικό σόναρ για να σαρώσει και τον πυθμένα του Πηνειού.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες των αρχών εστίασαν σε μαρτυρίας γυναίκας που ισχυρίστηκε πως ο Βασίλης βρισκόταν σε μοναστήρι στη Λάρισα. Ωστόσο, οι έρευνες στη μονή δεν απέδωσαν καρπούς.

Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από την Πάτρα «σκανάρουν» με το ρομποτικό συστημα «Έμιλυ» τον βυθό του Πηνειού, ψάχνοντας ακόμη και σε δύσκολα σημεία μέσα στο ποτάμι, εκεί όπου υπάρχουν ξεριζωμένα δέντρα από την κακοκαιρία «Ντάνιελ». Στις έρευνες συμμετέχουν η 8η ΕΜΑΚ με βάρκες και εθελοντές, οι οποίοι πεζή ψάχνουν σπιθαμή όλα τα σημεία για τον εντοπισμό του 39χρονου.

Στη Λάρισα βρίσκεται και ομάδα εντοπισμού αγνοουμένων που έχουν οριστεί ως πραγματογνώμονες από την αστυνομία. Η πυροβεστική με drones και ειδικά εκπαιδευμενο σκύλο ψάχνουν παντού τα ίχνη του. Οι συγγενείς του 39χρονου είναι σε ανοιχτή γραμμή με την αστυνομία και αγωνιούν για την τύχη του, όσο δεν υπάρχουν νέα.

Χθες αποκαλύφθηκε ότι η Γραμμή Ζωής δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που τοποθετούσε τον Βασίλη σε μοναστήρι. Όμως οι έρευνες στο μοναστήρι δεν απέδωσαν καρπούς, όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ιδιωτικός ερευνητής που ερευνά την υπόθεση, Γιώργος Τσούκαλης. «Κάποια κυρία ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε κάποια συγκεκριμένη μονή και ήταν και απόλυτα βέβαιη.

Μάλιστα, μιλούσε αρκετή ώρα με το Silver Alert. Απ΄ότι λένε οι πληροφορίες της αστυνομίας που πήγε και έκανε έλεγχο δεν υπάρχει εκεί. Οπότε στην ουσία είμαστε στο ίδιο σημείο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ιδιωτικός ερευνητής: Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο βαθμό δυσκολίας

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στο «Σήμερα» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης για τη συγκεκριμένη υπόθεση «ο Βασίλης είναι ένα συγκροτημένο άτομο, καθηγητής Ψυχολογίας, μέλος μιας πολύ δεμένης οικογένειας, και πραγματικά δεν υπήρχε περίπτωση κατά την προσωπική μου άποψη και με βάση όσα έχω συζητήσει με την οικογένειά του, να φύγει μόνος του». Μάλιστα, χαρακτήρισε την εξαφάνιση αυτή ως την πιο μυστηριώδη που έχει δει, καθώς «δεν έχει ξανασυναντήσει τέτοιον βαθμό δυσκολίας στα 35-40 χρόνια καριέρας».

«Υπόθεση Άλεξ, υπόθεση Γιακουμάκη, υπόθεση Μπάμπη στο Μεσολόγγι, σε όλες είχαμε κάτι από το οποίο μπορούσαμε να ξεκινήσουμε. Εδώ δεν έχουμε να πιαστούμε από πουθενά, προς το παρόν βέβαια. Ωστόσο, έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να ανοίγουν τα στόματα. Σήμερα θα πάω στη Λάρισα να συναντήσω κάποιον άνθρωπο που ενδεχομένως να μας δώσει κάποιο φως. Ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται κάποια τηλέφωνα, έστω κι αν πρέπει να φιλτράρουμε».

Σε ερώτηση για το αν εξετάζεται σενάριο απαγωγής, ο κ. Τσούκαλης απάντησε αρνητικά. Όπως είπε:

«Ένα σενάριο είναι να βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο, δηλαδή μάρτυρας σε μια παράνομη υπόθεση. Είναι ένα άτομο υψηλής ενσυναίσθησης, δεν θα σφύριζε αδιάφορα αν έβλεπε έναν καβγά, έναν βιασμό ή μια χειροδικία. Ένα δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι να έγινε κάποιο ατύχημα. Βέβαια στην εξίσωση πρέπει να τα βάλουμε όλα και να τα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας για να μπορούμε να κάνουμε την έρευνα όσο καλύτερα μπορούμε».

Τέλος, υπογράμμισε πως η οικογένεια δεν έχει κανέναν λόγο να πιστεύει ότι ο 39χρονος έφυγε οικειοθελώς, πράγμα με το οποίο συμφωνεί και ο ίδιος. «Ο Βασίλης είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του, δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό. Οι επαφές, εισερχόμενες-εξερχόμενες, στο κινητό του ήταν προς την οικογένειά του, στο φιλικό περιβάλλον και στα σχολεία τα οποία εργάζεται στην Καστοριά. Ο Βασίλης έφυγε με καλή διάθεση από το σπίτι, πρέπει να το πούμε αυτό».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Χωρίς τέσσερις στο Φάληρο ο Άρης-Εκτίουν με την Athens Καλλιθέα οι Μορόν και Μπράμπετς
Επόμενο άρθρο Εκτάκτως στην Κύπρο την Πέμπτη ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Έτοιμοι να συμβάλουμε στις διπλωματικές προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
11 ώρες ago
Μετρό Θεσσαλονίκης: Αλλάζει από αύριο το ωράριο λειτουργίας
11 ώρες ago
Έρχεται η κακοκαιρία “Barbara”: Σφοδρές καταιγίδες και νέα πτώση της θερμοκρασίας από απόψε το βράδυ
11 ώρες ago
Πληρωμή συντάξεων Νοεμβρίου: Οι ημερομηνίες για τους δικαιούχους
12 ώρες ago
Αναλυτικά οι πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι τις 10 Οκτωβρίου
13 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ Χρ. Αποστολόπουλος προειδοποιεί για απώλεια 20% στις εξαγωγές φέτας λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας προτείνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γάλακτος Χρήστος Αποστολόπουλος. «Δυστυχώς οι…

Αλεξία Χαρακίδα

Πού θα κυμανθούν οι τιμές ρεύματος τον Οκτώβριο

Τη δεδομένη στιγμή η αύξηση στην τιμή της χονδρικής ρεύματος ανέρχεται στο 20%. Η μέση…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Συναγερμός για την αύξηση κρουσμάτων AIDS στους νέους – Προειδοποίηση από τον λοιμωξιολόγο Π. Κολλάρα

Το κουδούνι του κινδύνου για τα αυξημένα περιστατικά ανθρώπων-κυρίως νέων- που μολύνονται με AIDS κρούει…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 90 κλειστά μαγαζιά στην Εγνατία

News Room
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προϋπολογισμός 2026: Υψηλή ανάπτυξη, ισχυρά πλεονάσματα και «παράθυρο» για νέες παροχές

News Room
ΕΚΠΟΜΠΕΣΕΛΛΑΔΑ

TisimΒενη: Μαθαίνοντας να αγαπάμε άνευ όρων 

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Δημογραφικός… πυρετός: Σχεδόν κατά 60.000 μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2024

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?