Τετάρτη, 19 Νοέ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Κτηνοτρόφοι: Ειδική οικονομική ενίσχυση για ευλογιά – Ποιο το ποσό ανά ζώο και πότε θα καταβληθεί
Νέα διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων και παράταση για την υπαγωγή στο «Σπίτι μου ΙΙ»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για την προστασία των ανηλίκων από καπνό και αλκοόλ
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Διαμαντής Καραναστάσης
Χρυσοχοΐδης: 1.150 καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας και 900 συλλήψεις από την αρχή του έτους
Οι Financial Times προτείνουν τη Θεσσαλονίκη ως κορυφαίο φθινοπωρινό προορισμό στην Ευρώπη
Black Friday 2025: Πότε πέφτει φέτος η «Μαύρη Παρασκευή»
Δώρο Χριστουγέννων ΔΥΠΑ 2025: Ποιοι άνεργοι δεν θα το λάβουν
Θεσσαλονίκη: Αλλάζουν τα σχέδια για την γέφυρα Πανοράματος και το τούνελ της Τούμπας
Χριστούγεννα 2025: Ημερομηνία έναρξης του γιορτινού ωραρίου για τα καταστήματα σε Αθήνα και Πειραιά
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Γιγάντιος αντικυκλώνας «καταπίνει» ξανά την Ελλάδα – Μέχρι πότε θα παραμείνει

11 μήνες ago
Κοινοποίηση
6 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Ένας νέος μεγάλος αντικυκλώνας φαίνεται πως απομακρύνει ξανά τις βροχές και τα κρύα από τη χώρα μας, φέρνοντας καλοκαιρία στην τελική ευθεία πριν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την σελίδα Weather Analysis, το φαινόμενο αυτό θα κρατήσει την καλοκαιρία για αρκετές ημέρες στη χώρα μας ωστόσο ο πυρήνας του θα καταρρεύσει περίπου στις εννιά ημέρες.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως προς το τέλος της νέας εβδομάδας και το άλλο Σαββατοκύρακο φαίνεται να ξανανοίγει ο δρόμος για την είσοδο νέων διαταραχών στον Μεσογειακό χώρο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-12-2024

Στην κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τη βόρεια Κρήτη και τις πρωινές ώρες στο νότιο Ιόνιο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα σχηματιστούν ομίχλες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.
Στα βόρεια θα φτάσει τους 12 με 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 με 17 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 17 με 18 και τοπικά στη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14-12-2024

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις που από το βράδυ θα πυκνώσουν στα βόρεια.
Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες πιθανώς να είναι τοπικά έντονες.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και προς το βράδυ στη Θράκη καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Λίγα χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους νοτιοδυτικούς πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15-12-2024

Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το απόγευμα στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Τα φαινόμενα στην ανατολική νησιωτική χώρα από τις μεσημβρινές ώρες πιθανώς να είναι τοπικά έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά έως 7 μποφόρ, στρεφόμενοι σε δυτικούς νοτιοδυτικούς, στα βόρεια 3 έως 5, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα κεντρικά και τα νότια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16-12-2024

Στα ανατολικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις Σποράδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στα κεντρικά και τα νότια. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Απέρριψε την ένσταση του Παναθηναϊκού η Ευρωλίγκα-Δεν παίζει με την Εφές ο Ναν!
Επόμενο άρθρο Αστυνομικός Βουλής: Η μητέρα αποκάλυψε ότι «δασκάλευαν» τα παιδιά να λένε ψέματα στην παιδοψυχολόγο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κτηνοτρόφοι: Ειδική οικονομική ενίσχυση για ευλογιά – Ποιο το ποσό ανά ζώο και πότε θα καταβληθεί
47 λεπτά ago
Νέα διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων και παράταση για την υπαγωγή στο «Σπίτι μου ΙΙ»
2 ώρες ago
Σύσκεψη στο Μαξίμου για την προστασία των ανηλίκων από καπνό και αλκοόλ
3 ώρες ago
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Διαμαντής Καραναστάσης
3 ώρες ago
Χρυσοχοΐδης: 1.150 καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας και 900 συλλήψεις από την αρχή του έτους
3 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑΚΟΣΜΟΣ

Οι Financial Times προτείνουν τη Θεσσαλονίκη ως κορυφαίο φθινοπωρινό προορισμό στην Ευρώπη

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλάζουν τα σχέδια για την γέφυρα Πανοράματος και το τούνελ της Τούμπας

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Είδος πολυτέλειας το μοσχαρίσιο κρέας

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Ομιλία Χρυσοχοΐδη σήμερα σε εκδήλωση του υπ. Προστασίας του Πολίτη για την ενδοοικογενειακή βία

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?