Δεκάδες αλλοδαποί πέρασαν το Δερβένι περπατώντας στον δρόμο

Κινητοποίηση σήμαναν στις αρχές τα δεκάδες τηλεφωνήματα οδηγών που περνούσαν από το Δερβένι και ανέφεραν ότι περίπου εκατό αλλοδαποί κινούνται στην άκρη του δρόμου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Αρχικώς εντοπίστηκαν και προσήχθησαν έξι άτομα.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή. Οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Εκεί θα διαπιστωθεί αν είναι πρόσφυγες ή παράτυποι μετανάστες και αν φιλοξενούνταν ήδη σε κάποια δομή η εγκαταλείφθηκαν στην Εγνατία οδό από λαθροδιακινητές

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λυπαμαι ειλικρινα για την εικονα και την καταντια του κρατους…..
    Αυτοι λοιπον ηρθαν απο Εβρο …….διεσχισαν ολη την Εγνατια ειτε πεζοι η μεταφερομενοι , και επρεπε να φτασουν στην εισοδο της πολης για να γινει μια κινητοποιηση!
    Μηχανισμος αποτροπης σιγουρα δεν υπαρχει!
    Αυτοι αυτο που θελουν το πετυχαινουν, ηρθαν και εγκατασταθηκαν στο Αναγνωστοπουλου και η ιστορια συνεχιζεται καθε μερα και καθε ωρα στο ιδιο σημειο!
    Τωρα να παει καποιος θα συναντησει διασπαρτες ομαδες και στον κεντρικο και στις παροδους!
    Σε λιγο καιρο , το παραλογο του πραγματος, ολοι αυτοι θα κλεινουν παλι το δρομο της Συμμαχικης καθοδηγουμενοι…..για τις συνθηκες διαμονης τους ερχομενοι οπως πριν λιγους μηνες σε συγκρουση με διερχομενους επαγγελματιες οδηγους!
    Ενα ειναι το σιγουρο!
    ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!

  2. Η φύλαξη των συνόρων μας, δεν είναι υπόθεση μόνων των στρατευμένων μας! Είναι υπόθεση όλων μας! Ταξιδεύω συχνά και δεν υπάρχει ταξίδι κατά την διάρκεια του οποίου να μην έχω πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία, για να μαζέψει αυτούς του παράνομα εισελθόντες στην πατρίδα μας. Πρέπει όλοι μας να συνδράμουμε τα αρμόδια όργανα, ώστε να γίνουν αποτελεσματικότερα!