Σάββατο, 2 Αυγ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Νετανιάχου: Αναβάλει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα για μία εβδομάδα
Τουρκία: Δημοσίευσε χάρτη με θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Τορίνο: Ξύπνησε από την καταστολή ο 15χρονος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
Ξεκινά η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από την Αττική – Πληρότητα 100% σε πλοία και λεωφορεία
Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 32χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού
Ασφαλτοστρώνεται σήμερα η Εγνατία
TisimΒενη στην Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας
Μ. Θεμιστοκλέους στο ΕΡΤNews: 10.000 αεροδιακομιδές από το 2021 – Βελτίωση της κατάστασης στα επείγοντα, αρκετά καλά τα αποτελέσματα από τις αξιολογήσεις των νοσοκομείων
Δήμος Ηλιούπολης: Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου φεστιβάλ αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΑΔΕ επισκέφτηκαν τα γραφεία ζητώντας πλήθος στοιχείων
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αχιλλέας Μπέος: «Ο Μαρινάκης βρήκε λύση για τα τηλεοπτικά, αν ενδιαφερόταν ας την έδινε ο Αλαφούζος»

5 μήνες ago
Κοινοποίηση
5 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Τα τηλεοπτικά της Stoiximan Super League 1 ήρθαν ξανά στο προσκήνιο την Πέμπτη (13/03), μετά την ανακοίνωση του προέδρου της λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι «οι 9 «μικροί» θα υπογράψουν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο στην ιστορία τους», κάτι που έφερε την αντίδραση του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Μία ημέρα αργότερα (14/03), ο ιδιοκτήτης του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έδωσε τη δική του οπτική για το εν λόγω θέματα, «χαιρετίζοντας» την πρόταση του Μαρινάκη, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αλαφούζο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Είμαι βέβαιος ότι θα σας είναι γνωστή η επί σειρά ετών έντονη και διαρκής προσπάθειά μου για την θεσμοθέτηση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αφού η μέχρι σήμερα υφιστάμενη κατάσταση είναι πέρα για πέρα άδικη και μοναδική σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Θα σας είναι επίσης γνωστή η πρόσφατη αντιπαράθεσή μου με τον CEO της ΑΕΚ, κ. Κοσμά για τις πάγιες θέσεις του, δηλαδή να διεκδικήσει μεγαλύτερο συμβόλαιο για την ομάδα του, όπως είναι γνωστές και οι τέσσερις συναντήσεις εκπροσώπων των ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού με την κα. Κοξένογλου για το ίδιο θέμα, δηλαδή την κεντρική διαχείριση, που όμως δεν κατέληξαν πουθενά αφού ο καθένας ξεχωριστά διεκδικούσε για την ομάδα του και όχι συνολικά για το ποδόσφαιρο.

Πριν από ένα μήνα, με ορατό τον κίνδυνο, λόγω της πιεστικής έλλειψης χρόνου, κάποιες μικρομεσαίες ομάδες να μείνουν χωρίς τηλεοπτικό πάροχο και αντιμετωπίζοντας μια «εκβιαστική» πρακτική να υπογράψουν συμβάσεις αποικιακού χαρακτήρα, αφού για άλλη μια φορά το μεγάλο μερίδιο της πίτας το έπαιρναν οι λεγόμενοι μεγάλοι του ποδοσφαίρου, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, και είναι προς τιμήν του, ανέλαβε την πρωτοβουλία και ζήτησε εξουσιοδότηση για να αναλάβει προσωπική προσπάθεια να διασφαλίσει ένα αξιοπρεπές συμβόλαιο για τις εννέα (9) μικρομεσαίες ομάδες, ώστε το πρωτάθλημα ναι γίνει πιο ανταγωνιστικό προς όφελος όλων.

Τίποτα κάτω από το τραπέζι, τίποτα, κρυφό, πλήρης διαφάνεια σε ενέργειες, που όλοι γνώριζαν.

Ολως αιφνιδίως, όμως, για αυτή τη θετική εξέλιξη που δίνει ένα ξεχωριστό αγωνιστικό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, από κάποιους εκδηλώθηκε μια προσπάθεια να την υποβαθμίσουν και να την υπονομεύσουν με μικρότητες.

Τι πέτυχαν; Την επιβεβαίωση της σοφής λαϊκής ρήσης «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος», καθώς στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι όχι μόνο δεν μπορούν να εξασφαλίσουν μεγαλύτερα συμβόλαια, αλλά ούτε καν στο ίδιο ύψος, αυτών που ίσχυσαν μέχρι σήμερα.

Τώρα με βάση την έντιμη και κοινά επωφελή πρωτοβουλία Μαρινάκη, διαγράφεται μια απολύτως θετική προοπτική για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αφού διασφαλίζει βιωσιμότητα, ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα συνολικά, αλλά και για κάθε ομάδα ξεχωριστά.

Να υπενθυμίσω εδώ ότι κατ’ επανάληψη κατά το παρελθόν με την δική μου επιμονή και προσπάθεια οι μικρομεσαίες ομάδες ενώνονταν και από κοινού διεκδικούσαν την κεντρική διαχείριση, όμως φτάνοντας στο στάδιο της υπογραφής αυτή, ως δια μαγείας, ματαιωνόταν.

Κλείνοντας επιτρέψτε μου τη διατύπωση μιας ευχής – πρότασης: Αντίπαλοι οφείλουμε να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο οφείλει να έχει μια κοινή γραμμή για το συμφέρον του αθλήματος και επιτέλους να παραδειγματιστούμε από τις προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Ηρθε η ώρα νομίζω να προσεγγίσουμε και την Super League 2 ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο, που θα έχει πολλαπλά οφέλη το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, αναφερόμενος στον κ. Αλαφούζο θα ήθελα να του επισημάνω ότι αδικεί τον εαυτό του με τον τρόπο που προσεγγίζει το θέμα. Αν πραγματικά ενδιαφέρεται για το αυτονόητο, ας μπει μπροστάρης ώστε να αλλάξει ο νόμος – έκτρωμα περί κεντρικής διαχείρισης.

Οι προσωπικές του αντιπαραθέσεις με τον πρόεδρο της λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη δεν μπορεί και δεν πρέπει να επηρεάσουν τις θετικές εξελίξεις στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός που έδωσε λύση. Αν ενδιαφερόταν ας την έδινε εκείνος…».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Super League 1Αχιλλέας ΜπέοςΒαγγέλης ΜαρινάκηςΓιάννης Αλαφούζος
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 21χρονος Γερμανός που αναζητούνταν εδώ και ένα μήνα
Επόμενο άρθρο Ηράκλειο: Συμπληρωματική απολογία και παράταση κράτησης των δύο κατηγορούμενων για το θάνατο του 3χρονου Άγγελου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νετανιάχου: Αναβάλει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα για μία εβδομάδα
7 ώρες ago
Τουρκία: Δημοσίευσε χάρτη με θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
7 ώρες ago
Τορίνο: Ξύπνησε από την καταστολή ο 15χρονος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
8 ώρες ago
Ξεκινά η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από την Αττική – Πληρότητα 100% σε πλοία και λεωφορεία
8 ώρες ago
Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 32χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού
8 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ: «Συνεδρίαση ντροπή του ΑΣ – Βάζουν σε πλειστηριασμό την οικογένεια του ΠΑΟΚ»

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το χρυσό στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου – Το ασημένιο κέρδισε ο Γιάννης Ρίζος

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Χρυσός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ο Τεντόγλου με άλμα στα 8,07 μέτρα

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

H Ελλάδα υποδέχτηκε τα “χρυσά” κορίτσια της εθνικής πόλο

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?