Κυριακή, 5 Οκτ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
Ο χάρτης πληρωμών από τον ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου
Κ. Τσουκαλάς: «Ζητάτε βραβείο επειδή η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε ότι στελέχη σας ήταν μέσα στην εγκληματική οργάνωση;»
ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου
Παύλος Μαρινάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους ζωής
Ηλεκτρική ενέργεια: Κοντά στα προ κρίσης επίπεδα η τιμή του ρεύματος
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται η Athens Flying Week 2025 – Η καρδιά της αεροπορίας χτυπά ξανά στην Τανάγρα!

2 μήνες ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση

του Δημήτρη Κουτσούκου

- Advertisement -

Η μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ανατολικής Μεσογείου επιστρέφει στην Τανάγρα. Σε έναν μήνα από σήμερα, στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, η Athens Flying Week 2025 θα απογειώσει ξανά το κοινό, με ένα αεροπορικό σόου που υπόσχεται ισχυρές συγκινήσεις, διεθνείς συμμετοχές και πρωτόγνωρα θεάματα στους ελληνικούς αιθέρες.

Το φετινό Tanagra International Airshow φιλοξενεί δεκάδες μαχητικά, ακροβατικά και μεταγωγικά αεροσκάφη, με τουλάχιστον 16 χώρες να έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους. Μεταξύ των κορυφαίων highlights ξεχωρίζει η επιστροφή του γαλλικού Rafale Solo Display με νέο πρόγραμμα, η συμμετοχή του πολωνικού F-16 Tiger Demo, το γερμανικό Eurofighter Typhoon της TaktLwG31 που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, το ιταλικό Tornado σε πανελλήνιο ντεμπούτο και, ως τελευταία μεγάλη προσθήκη, το Eurofighter Typhoon της Βασιλικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας. Εντυπωσιακή θα είναι και η παρουσία των αυστριακών Pilatus PC-7, των PC-9 από τη Σλοβενία, καθώς και του ακροβατικού σμήνους Phoenix Paramotor.

Ιδιαίτερα δυναμική θα είναι και η συμμετοχή της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, με τα Demo Teams «ΖΕΥΣ» και «Δαίδαλος» να ηγούνται της παρουσίασης. Πλάι τους θα πετάξουν τα F-16 Viper, Rafale, Mirage 2000-5, τα νεότευκτα εκπαιδευτικά M-346 και τα θρυλικά F-4 Phantom, τα οποία συνεχίζουν να συγκινούν τους φίλους της αεροπορίας. Παρόντα θα είναι επίσης όλα τα πτητικά μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία θα εκτελέσουν σενάρια μάχης με τη συμμετοχή δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ.

Η φετινή διοργάνωση δεν περιορίζεται στα σύγχρονα αεροσκάφη. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά ιστορικά Warbirds, όπως το Supermarine Spitfire MJ755 και το T-6 Harvard, τα οποία επανήλθαν σε πτήσιμη κατάσταση μετά από δεκαετίες, χάρη στη συμβολή του Ιδρύματος «Ίκαρος».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι πολιτικές συμμετοχές, με ονόματα όπως ο Ιταλός Luca Bertossio, ο Frank Van Houten (γνωστός ως Dutch Rush) με το Sukhoi 26MX, η πρωταθλήτρια του Red Bull Air Race Mélanie Astles και ο εντυπωσιακός Luca Salvadori με το Sliver Chicken.

Παράλληλα με τις πτήσεις, η Athens Flying Week φιλοξενεί στατική έκθεση όλων των αεροσκαφών, όπου το κοινό μπορεί να περιηγηθεί και να φωτογραφηθεί με μηχανήματα όπως το γερμανικό Α400 και το πολωνικό C-130J. Σημαντική είναι και η εμπορική ζώνη, στην οποία συμμετέχουν αεροπορικές σχολές, μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων και εκπρόσωποι της αεροπορικής βιομηχανίας.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου με το καθιερωμένο Red Bull Party, το οποίο φέτος φιλοξενεί την DJ Xenia Ghali. Η Athens Flying Week 2025 πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων.

Τα εισιτήρια διατίθενται μέσω της πλατφόρμας more.com και του επίσημου δικτύου μεταπωλητών.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:athens flying weektanagra airshowπολεμική αεροπορία
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Σδούκου: Να τοποθετηθεί το ΠΑΣΟΚ για τις επίσημες θέσεις του σχετικά με το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Επόμενο άρθρο ΔΥΠΑ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για επιπλέον 2.500 θέσεις εργασίας ανέργων άνω των 55 ετών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
5 ώρες ago
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
6 ώρες ago
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
7 ώρες ago
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
8 ώρες ago
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
9 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ Χρ. Αποστολόπουλος προειδοποιεί για απώλεια 20% στις εξαγωγές φέτας λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας προτείνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γάλακτος Χρήστος Αποστολόπουλος. «Δυστυχώς οι…

Αλεξία Χαρακίδα

Πού θα κυμανθούν οι τιμές ρεύματος τον Οκτώβριο

Τη δεδομένη στιγμή η αύξηση στην τιμή της χονδρικής ρεύματος ανέρχεται στο 20%. Η μέση…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Συναγερμός για την αύξηση κρουσμάτων AIDS στους νέους – Προειδοποίηση από τον λοιμωξιολόγο Π. Κολλάρα

Το κουδούνι του κινδύνου για τα αυξημένα περιστατικά ανθρώπων-κυρίως νέων- που μολύνονται με AIDS κρούει…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 90 κλειστά μαγαζιά στην Εγνατία

News Room
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προϋπολογισμός 2026: Υψηλή ανάπτυξη, ισχυρά πλεονάσματα και «παράθυρο» για νέες παροχές

News Room
ΕΚΠΟΜΠΕΣΕΛΛΑΔΑ

TisimΒενη: Μαθαίνοντας να αγαπάμε άνευ όρων 

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Δημογραφικός… πυρετός: Σχεδόν κατά 60.000 μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2024

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?