Τρίτη, 16 Δεκ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Προϋπολογισμός 2026: Παρέμβαση Μητσοτάκη σήμερα στη Βουλή με έμφαση σε νέους και στέγη
Χαλάνδρι: Στα χέρια της Αστυνομίας 16χρονος, γιος βουλευτή, μετά από καταδίωξη
Στον δρόμο της πολιτικής η Μαρία Καρυστιανού-Προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος:«Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
Προϋπολογισμός 2026: Το βράδυ η ψήφισή του από τη Βουλή
Θεσσαλονίκη: Ποιοι Δήμοι κατεβάζουν σήμερα ρολά λόγω της 24ωρης απεργίας
Αυτά τα δύο Σάββατα θα γίνει η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης και έξι αστικών γραμμών
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε αγωγή κατά του BBC για συκοφαντική δυσφήμιση
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Πανιώνιο
Κύπρος – Γαλλία: Υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης με έμφαση στην Άμυνα
Δένδιας: Είναι ανακριβές ότι πήραμε πίσω την πρότασή μας για το SAFE
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική εξέλιξη, πέθανε ο ασθενής που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο νοσοκομείο του Αιγίου

6 ώρες πριν
Μοιραστείτε το
5 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Ο 44χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του, ενώ οι συγγενείς ζητούν ευθύνες από τον γιατρό που τον είχε εξετάσει και του χορήγησε εξιτήριο την Παρασκευή

Σοκαριστική εξέλιξη είχε το επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Νοσοκομείο Αιγίου, όταν ένας 44χρονος ασθενής – μποξέρ γρονθοκόπησε ορθοπεδικό την ώρα που εργαζόταν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Ο άνδρας που φέρεται να επιτέθηκε στο γιατρό και στη συνέχεια αποχώρησε προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του το απόγευμα της Κυριακής, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Σύμφωνα με το pelop.gr, συγγενικά του πρόσωπα τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι και ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του.

Νωρίτερα, η μητέρα του είχε καλέσει το «166», αναφέροντας ότι ο γιος της είναι αναίσθητος. Παρά τη γρήγορη κινητοποίηση, δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά του.

Συγγενείς του εκλιπόντος παρέμειναν για ώρες έξω από το νοσοκομείο, εκφράζοντας την οργή τους και ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του γιατρού που τον είχε εξετάσει το βράδυ της Παρασκευής και του είχε χορηγήσει εξιτήριο, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε πλήρης εικόνα της κατάστασής του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διευκρινιστούν από τις αρμόδιες αρχές.

Η περιγραφή του γιατρού για τον άγριο ξυλοδαρμό από ασθενή στο νοσοκομείο Αιγίου
Ο γιατρός, το θύμα της επίθεσης, μιλώντας στο MEGA εξηγεί ότι δεν τον γνώριζε ούτε είχε προηγηθεί κάποια αντιπαράθεση μεταξύ τους.

«Ο άνθρωπος αυτός φοβήθηκε με κάποια κίνηση που έκανα εγώ. Φοβήθηκε με το που σηκώθηκα από το γραφείο, δηλαδή νόμιζε ο άνθρωπος ότι θα τον χτυπήσω. Είχε μυαλό μικρού παιδιού δηλαδή. Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Νόμιζε, με το που σηκώθηκα θα τον βάραγα. Βαράμε εμείς ασθενείς; Μπορείς να τον πονέσεις στην εξέταση, να τον πονέσω. Άλλο αυτό», είπε το θύμα της επίθεσης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ασθενής που γρονθοκόπησε τον γιατρό είναι μποξέρ και γυμναστής. Όπως αποκαλύπτει το ίδιο το θύμα της επίθεσης, ο δράστης πριν του ορμήσει, ο λόγος ήταν ασήμαντος έως ανύπαρκτος.

«Μου ήρθε κοντά, έτσι πολύ κοντά, να με πλησιάζει. Με πλησίασε “ρε γιατρέ” μου λέει “δεν μου αρέσει μούρη σου” έτσι μου έλεγε. Είκοσι λεπτά να με βαράει και να μου λέει “δεν μ’αρέσει η μούρη σου”».

Τον έδερνε επί 20 λεπτά
«Να με πετάει πάνω-κάτω στο ιατρείο από δω από κει για τέτοια κατάσταση μιλάω. “Άνθρωπε μου δεν σου έχω κάνει τίποτα” να του λέω και να συνεχίζει να με βαράει. «Δεν ξέρω πως να αμυνθώ», του εξήγησα. “Άσε μωρέ, δεν μ’αρέσει η μούρη σου να με κοιτάς” μου λέει».

Επί σχεδόν μισή ώρα ο γιατρός δεχόταν χτυπήματα σε όλο του το πρόσωπο.

«Ο άνθρωπος αυτός με βάραγε 20 λεπτά, μισή ώρα. Συνέχισε να με βαράει για ώρα. Μου έκανε μεγάλες βλάβες. Με τελείωσε στο πρόσωπο. Μπουνιές, συνέχεια μπουνιές. Στο κεφάλι, στη μύτη και στο φρύδι. Το φρύδι μου το τελείωσε. Έχω ράμματα στο φρύδι, βαθύ ήταν ένα εκατοστό βάθος μέσα».

Γνώριμος στις Αρχές ο μποξέρ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μποξέρ, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές για παραβατική δράση, έχει εκτίσει και στο παρελθόν ποινή φυλάκισης.

«Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να είχε πιει, πρέπει να είχε ναρκωτικά, έχει προβλήματα. Παραβατικός είναι. Κάποιο ψυχιατρικό υπόβαθρο έχει σίγουρα. Μα αυτόν μου έχουν πει κάποιοι νοσηλευτές ότι κάποια κυρία την έπιασε από τον λαιμό , μια νοσηλεύτρια. Κάπου είχε βγάλει όπλο, γι’ αυτό δεν ήρθε η ασφάλεια. Αυτά ξέρω», είπε επίσης το θύμα της επίθεσης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Νοσοκομειο
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Θ. Πλεύρης: Το δόγμα για τη μετανάστευση στηρίζεται στη φύλαξη των συνόρων με αποτροπή και στη μείωση των ροών
Επόμενο άρθρο Π. Μαρινάκης: Δεν υπάρχει ευθύνη της κουμπαριάς, ούτε οικογενειακή ευθύνη – Εκτίθεται ο Ν. Ανδρουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προϋπολογισμός 2026: Παρέμβαση Μητσοτάκη σήμερα στη Βουλή με έμφαση σε νέους και στέγη
15 λεπτά πριν
Χαλάνδρι: Στα χέρια της Αστυνομίας 16χρονος, γιος βουλευτή, μετά από καταδίωξη
42 λεπτά πριν
Στον δρόμο της πολιτικής η Μαρία Καρυστιανού-Προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος:«Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
1 ώρα πριν
Προϋπολογισμός 2026: Το βράδυ η ψήφισή του από τη Βουλή
2 ώρες πριν
Θεσσαλονίκη: Ποιοι Δήμοι κατεβάζουν σήμερα ρολά λόγω της 24ωρης απεργίας
2 ώρες πριν

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Θ. Πλεύρης στη Βεργίνα Τηλεόραση: Τα σκληρά μέτρα αποδίδουν

Την αποτελεσματικότητα των νέων νομοθετικών παρεμβάσεων που έφεραν θεαματική μείωση των ροών, καθώς και τη μεγάλη…

Newsroom

Ο ΥπΑΑΤ Κώστας Τσιάρας στη Βεργίνα τηλεόραση

«Όσα χρήματα δικαιούνται οι νόμιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, θα τα λάβουν στο ακέραιο», υπογράμμισε ο…

Newsroom

Στέργιος Καλόγηρος – Εκπομπή: «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»: Ο Νίκος Παπαθανάσης Απαντά για Στεγαστικό, ΕΣΠΑ, Ανάκαμψη και Ανάπτυξη

Στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» στη Βεργίνα Τηλεόραση με τον Στέργιο Καλόγηρο, ο Αναπληρωτής Υπουργός…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτά τα δύο Σάββατα θα γίνει η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης και έξι αστικών γραμμών

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι αγρότες – Προετοιμάζονται για Χριστούγεννα στα μπλόκα

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Αύριο η πανελλαδική απεργία – Ποιοι κλάδοι συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Η επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?