TisimΒένη

“Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας και ο γιος μου το ανταλλακτικό θα μαι εντάξει μια ζωή στη δούλεψη σας είμαι από σπάνιο υλικό…. ” έγραψε και τραγούδησε την “κιβωτό “πριν δεκαετίες η σπουδαία Ελένη Βιτάλη….
Και ναι…. η γυναίκα πιο εξάρτημα αυτής της “εκσυγρονισμένης ” κοινωνίας δεν γίνεται….
Και τι δεν υπομένει με τόσους ρόλους που τις έχουν φορτώσει από την γέννησή της και παρα την θέλησή της σε πολλές περιπτώσεις….
Να παντρευτεί για να …βγάλει την ταμπέλα της “γεροντοκόρης ” να κάνει παιδιά, να σπουδάσει, να εξελιχθεί επαγγελματικά, να είναι η καλή νοικοκυρά, η σύζυγος, η δούλα και η κυρά του σπιτιού, να υπομένει να υπομένει, να υπομένει ,μέχρι να…. σκάσει….
Τι και αν τα χρόνια, οι αιώνες περνούν ….Εδώ δεν υπάρχει δεν υπάρχει εκσυγχρονισμός!
Αντιθέτως…. Και τώρα εξάρτημα παραγωγής παιδιών με αντίτιμο 20.000 και βάλε…..κατά παραγγελία!
“Παρασημοφορείται” με ενδοοικογενειακή βία, βιασμούς, γυναικοκτονίες, κακοποιήσεις, δολοφονίες, εκμετάλλευση και ο κατάλογος μακρύς…..
Το 2024 ξεκίνησε με ακόμη πιο άσχημους οιωνούς…
Το “ασθενές” φύλο με τόση δύναμη ψυχής που μπορεί να κάνει τα πάντα σε αντίθεση με το “ισχυρό ” φύλο που ολοένα και γίνεται…. διακοσμητικό και μόνο απαιτεί….
Βλέπεις στα υπόλοιπα ζώα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα εξ αρχής….
Πλην της αναπαραγωγικης διαδικασίας όταν καλεί η φύση, όλα τα υπόλοιπα από την γέννα μέχρι την ανατροφή τα επωμίζεται το θηλυκό….
Φύλλο στον άνεμο…. Ρολοι ανάκατοι και κακοπαιγμένοι!
“Πύργος της Βαβέλ”…πια η ζωή ….Γένους θηλυκού βλέπεις και αυτή…. και κακοποιείται βάναυσα σε καθημερινή βάση….