Σάββατο, 22 Νοε 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Νίκος Παπαθανάσης: Η Ελλάδα υπέρ μιας Πολιτικής Συνοχής που διασφαλίζει την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από επαρκή χρηματοδότηση μακροπρόθεσμων επενδύσεων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
TisimΒενη :Ο Γιώργος Καραμίχος για την παράσταση “VANYA”
Επίδομα θέρμανσης: Τα πιο συχνά λάθη που οδηγούν στον αποκλεισμό δικαιούχων
Φορολογούμενοι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν το τέλος του έτους
Η ΕΕ δεν έχει λάβει επίσημα το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – «Δεν έχει νόημα να το σχολιάζουμε σε αυτό το στάδιο»
Κ. Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων: «Η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ»
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις Γιάννη Μαγκριώτη στο Ε Δημοτικό Διαμέρισμα και στο Ρετζίκι

6 έτη πριν
Μοιραστείτε το
4 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Μαγκριώτης πραγματοποίησε συναντήσεις διαλόγου για τις εθνικές εκλογές στο Ε΄ Διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Ρετζίκι.

Ο κ. Μαγκριώτης μεταξύ άλλων τόνισε:

“Η χώρα μας, κινδυνεύει να αποκτήσει τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά των χωρών της Λατινικής Αμερικής, όπου το πολιτικό εκκρεμές κινείται μεταξύ των δυο άκρων, όπου το ένα όριο είναι ένα σκληρά νεοφιλελεύθερο κόμμα της δεξιάς, και στο άλλο ένα λαϊκίστικο της ριζοσπαστικής αριστεράς, με αποτέλεσμα οι χώρες να σέρνονται από την μια κρίση στην άλλη, με θύματα πάντα την μεσαία τάξη, τα αδύναμα λαϊκά στρωματά και τους νέους.

Γι΄αυτό πρέπει να ενισχυθεί το Κίνημα Αλλαγής, να ανασυγκροτηθεί ο πολιτικός μας χώρος, γιατί η χώρα χρειάζεται ένα σύγχρονο μεταρρυθμιστικό Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, ένα κόμμα της λογικής και της μετριοπάθειας, που θα συμβάλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, την αποκατάσταση του κράτους δικαίου και της κοινωνικής συνοχής.

Τώρα, οι πολίτες θέλουν να ακούσουν υπεύθυνες προτάσεις, για τις μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και το κράτος, που θα μας βγάλουν από την κρίση και το Κίνημα Αλλαγής έχει τέτοιες.

Τώρα, μπορεί να αξιολογηθούν οι πολιτικοί και τα κόμματα, που έδειξαν υπευθυνότητα, ήταν χρήσιμοι, με δοκιμασμένο ήθος, με όραμα και συγκεκριμένο έργο, για την χώρα και την βιώσιμη ανάπτυξή της Θεσσαλονίκης”.

  • Ειδικότερα, όσον αφορά στο Ε΄ Διαμέρισμα η συζήτηση εστιάστηκε στα θέματα του Μετρό και της επέκτασης του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, για τα οποία ο κ. Μαγκριώτης υπογράμμισε:

Το ΜΕΤΡΟ το αγαπάμε όλοι και πρέπει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Ειδικά το Ε διαμέρισμα, που είναι το πολυπληθέστερο διαμέρισμα του δήμου Θεσσαλονίκης, θα αλλάξει πρόσωπο, καθώς  το μετρό είναι η μεγαλύτερη αναπτυξιακή επένδυση που έγινε και θα γίνει στο ορατό μέλλον της Θεσσαλονίκης. Θα αλλάξει ριζικά την ζωή της Θεσσαλονίκης, των ανθρώπων και των επισκεπτών της. Θα  βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών και θα αλλάξει πολλούς τομείς, όπως το περιβάλλον και τις μετακινήσεις. Επίσης θα βοηθήσει τους επαγγελματίες και τις οικονομικές δραστηριότητες της περιοχής.

H επέκταση του συστήματος Thesis στην Ε’ κοινότητα, είναι λανθασμένη και θα πρέπει να ανασταλεί».

  • Κατά τη συζήτηση στο Ρετζίκι τέθηκαν στο επίκεντρο τα θέματα της περιφερειακής και της εκτεταμένης ζημιάς στο δάσος του Σέιχ Σου από το έντομο που νεκρώνει τα πεύκα. Ο κ. Μαγκριώτης τόνισε σχετικά:

«Οι αρμόδιοι των κυβερνήσεων, μετά τις εκλογές του 2012, σταμάτησαν τον προγραμματισμό της Εγνατίας ΑΕ, για την κατασκευή του fly over, δηλαδή της κατασκευής υπέργειου τμήματος, από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου μέχρι τον κόμβο της Πυλαίας και στην συνέχεια η μετατροπή σε αυτοκινητόδρομου με τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση μέχρι τον κόμβο της Θέρμης και τρεις λωρίδες μέχρι τον κόμβο Τριαδίου.

Σήμερα, έπρεπε να λειτουργεί η νέα Περιφερειακή, με τον σύγχρονο Ευρωπαϊκό κανονισμό ασφάλειας, όμως ούτε η ηγεσία της Περιφέρειας από το 2012 μέχρι σήμερα, ούτε οι κυβερνήσεις δεν ασχολούνται και αυτό σημαίνει, ότι στην επόμενη πενταετία δεν πρόκειται να γίνει το παραμικρό βήμα.

Η αποσυμφόρηση της Παπανικολάου θα ήταν εφικτή με την αναβάθμιση της περιφερειακής, όπως είχε σχεδιαστεί».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΘεσσαλονίκηΚΙΝΑΛΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Η Μάγδα Φύσσα κατέρρευσε όταν είδε τον Ρουπακιά
Επόμενο άρθρο Βλάβη στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Θέρμης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκος Παπαθανάσης: Η Ελλάδα υπέρ μιας Πολιτικής Συνοχής που διασφαλίζει την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από επαρκή χρηματοδότηση μακροπρόθεσμων επενδύσεων
1 ώρα πριν
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
5 ώρες πριν
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
12 ώρες πριν
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
14 ώρες πριν
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
14 ώρες πριν

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΕ δεν έχει λάβει επίσημα το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – «Δεν έχει νόημα να το σχολιάζουμε σε αυτό το στάδιο»

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων: «Η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ»

Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δημόσιο σχεδιάζει αυξημένο δανεισμό και πρόωρη εξόφληση των μνημονιακών δανείων το 2026

Newsroom
ΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άμεση η αντίδραση της Αθήνας στις δηλώσεις Ζαχάροβα: «Απειλές κατά κυρίαρχων κρατών απορρίπτονται αυτοδικαίως»

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?