Σάββατο, 22 Νοε 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
TisimΒενη :Ο Γιώργος Καραμίχος για την παράσταση “VANYA”
Επίδομα θέρμανσης: Τα πιο συχνά λάθη που οδηγούν στον αποκλεισμό δικαιούχων
Φορολογούμενοι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν το τέλος του έτους
Η ΕΕ δεν έχει λάβει επίσημα το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – «Δεν έχει νόημα να το σχολιάζουμε σε αυτό το στάδιο»
Κ. Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων: «Η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ»
Το Δημόσιο σχεδιάζει αυξημένο δανεισμό και πρόωρη εξόφληση των μνημονιακών δανείων το 2026
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

«Σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ. για τον υποκινητή της δολοφονική επίθεσης στο Ρέντη

2 έτη πριν
Μοιραστείτε το
3 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αποφασισμένοι να φτάσουν στην άκρη του νήματος και να εντοπίσουν τον υποκινητή των επεισοδίων έξω από κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη είναι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

«Δεν τελειώσαμε με τη σύλληψη του 18χρονου. Θέλουμε να εντοπίσουμε όλους όσους συμμετείχαν στα επεισόδια. Θέλουμε να βρούμε το άτομο που όπλισε το χέρι του 18χρονου με τη ναυτική φωτοβολίδα. Θέλουμε να οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη αυτούς που ενορχήστρωσαν τη δολοφονική επίθεση εναντίον του συναδέλφου μας», είναι το μήνυμα που στέλνουν αστυνομικοί με γνώση των ερευνών. Την ίδια ώρα, ο 18χρονος από τα Άνω Λιόσια προετοιμάζεται για να περάσει την πόρτα της Εισαγγελίας Πειραιά, με την ποινική δίωξη σε βάρος του να είναι βαρύτατη -με κορυφαίο αδίκημα αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας-. Κατά την κράτηση του στη ΓΑΔΑ εμφανίζεται μετανιωμένος και ανήμπορος να πιστέψει το κακό που προκάλεσε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι -σε κάποιο βαθμό- είναι συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς που διενεργούν την προανακριτική έρευνα.Ο 18χρονος φέρεται να έχει περιγράψει το άτομο που του έδωσε τη ναυτική φωτοβολίδα και του έδειξε πως να την χρησιμοποιήσει, ωστόσο, υποστηρίζει ότι δεν τον γνώριζε προσωπικά και ότι δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει από φωτογραφίες καθώς φορούσε κουκούλα τύπου full face. Πρόκειται για ένα σημείο που οι αξιωματικοί της Ασφάλειας διατηρούν επιφυλάξεις, ενδεχομένως επειδή ο νεαρός φοβάται πιθανές συνέπειες – αντίποινα σε περίπτωση σύλληψης του. Σε κάθε περίπτωση, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει απέναντι σε εισαγγελέα και ανακριτή γι’ αυτό το θέμα.Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους δεν μένουν βέβαια μόνον στον 18χρονο, αναζητώντας κάθε στοιχείο που θα τους οδηγούσε στον υποκινητή των επεισοδίων: κάμερες ασφαλείας, μαρτυρικές καταθέσεις, πληροφοριοδότες κ.ά. είναι τα εργαλεία τους μέχρι να τελειώσει στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. η ανάλυση για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA στα ευρήματα από το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη. Το ενδιαφέρον πέφτει στα πρόσωπα που ήταν το βράδυ της Πέμπτης στο «Μελίνα Μερκούρη» και έχουν απασχολήσει για οπαδικά επεισόδια ή θεωρούνται γνώριμοι των Αρχών από την «χαρτογράφηση» που έχει γίνει στους οργανωμένους οπαδούς. Πάντως, για το άτομο που έδωσε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 18χρονο, εξετάζεται με μεγάλες πιθανότητες το ενδεχόμενο να μην επέστρεψε στο κλειστό γυμναστήριο και να διέφυγε με άλλο τρόπο από την περιοχή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο TisimΒένη
Επόμενο άρθρο Κολύμβηση: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 50μ πεταλούδα η Ντουντουνάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
3 ώρες πριν
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
10 ώρες πριν
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
11 ώρες πριν
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
11 ώρες πριν
TisimΒενη :Ο Γιώργος Καραμίχος για την παράσταση “VANYA”
12 ώρες πριν

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων: «Η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ»

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Υπογράφτηκε η σύμβαση για τρία νέα σχολικά συγκροτήματα – Τέλος εποχής για λυόμενα του 1978

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στήνεται το επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ

Δοξολογία για την Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων στην Παναγία Δεξιά (Βίντεο)

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?