Κυριακή, 23 Νοε 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Νίκος Παπαθανάσης: Η Ελλάδα υπέρ μιας Πολιτικής Συνοχής που διασφαλίζει την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από επαρκή χρηματοδότηση μακροπρόθεσμων επενδύσεων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
TisimΒενη :Ο Γιώργος Καραμίχος για την παράσταση “VANYA”
Επίδομα θέρμανσης: Τα πιο συχνά λάθη που οδηγούν στον αποκλεισμό δικαιούχων
Φορολογούμενοι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν το τέλος του έτους
Η ΕΕ δεν έχει λάβει επίσημα το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – «Δεν έχει νόημα να το σχολιάζουμε σε αυτό το στάδιο»
Κ. Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων: «Η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ»
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ανακοινώθηκε ο Τιμπόρ Πλάις

9 μήνες πριν
Μοιραστείτε το
6 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Ο Τιμπόρ Πλάις (35 χρονών, 2.18 μέτρα) ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό του Παναθηναϊκού AKTOR, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν τη νέα τους μεταγραφή μέσω του CLUB 1908.

Ο Πλάις ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε ο Εργκίν Αταμάν για να δώσει βάθος στην γραμμή ψηλών της ομάδας, με το «Τριφύλλι» να ικανοποιεί την επιθυμία του Τούρκου τεχνικού, καταφέρνοντας με συνοπτικές διαδικασίες να συμφωνήσει τόσο με τον Γερμανό ψηλό, όσο και με την Τραπάνι, στην οποία ξεκίνησε την σεζόν. O Πλάις έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης (25/2), υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν 2024/25 και μίλησε για την απόφαση του να ενταχθεί στους «πράσινους».

Με την φανέλα της Τραπάνι, ο Πλάις είχε 6 πόντους και 3.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14.2 λεπτά συμμετοχής σε 17 παιχνίδια στη Lega Basket.

Με την προσθήκη του Πλάις το «Τριφύλλι» έχει πλέον στο ρόστερ του έναν σέντερ με διαφορετικά στοιχεία από τους άλλους ψηλούς της ομάδας. Πρόκειται για ένα Stretch-5, έναν ψηλό δηλαδή που σουτάρει καλά από την περιφέρεια, έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό του το να σουτάρει σε κατάσταση Catch and Shoot (σουτ από στάση) και Pick and Pop (όπου κάνει σκριν και μετά βγαίνει στο τρίποντο), ανοίγοντας το παρκέ για την ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την απόκτηση του Τίμπορ Πλάις μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-2025.

Ο Τίμπορ Πλάις γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1989 στην πόλη Μπέργκις Γκλάντμπαχ της Γερμανίας, έχει ύψος 2.21 μ. και αγωνίζεται στη θέση “5”.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη RheinEnergie Köln με την οποία αναδείχθηκε Κυπελλούχος Γερμανίας το 2007.

Το 2009 μετακόμισε την Brose Bamberg, με την οποία 8.2 πόντους και 5.7 ριμπάουντ στο EuroCup και 6.6 πόντους και 5.9 ριμπάουντ στην EuroLeague. Με τον γερμανικό σύλλογο αγωνίστηκε για τρία χρόνια (από το 2009 έως το 2012), πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή σε κάθε μία εξ αυτών (2010, 2011 & 2012), όπως επίσης του Κυπέλλου Γερμανίας (2010, 2011 & 2012).

Στα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Brose Bamberg επελέγη δύο φορές στην καλύτερη πεντάδα της Bundesliga (2011, 2012) και ακόμη δύο φορές ως ο καλύτερος νέος παίκτης (2010 & 2011).

Από το 2012 έως το 2014 φόρεσε τη φανέλα της Baskonia με την οποία είχε 8.4 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά αγώνα στην EuroLeague, ενώ ακολούθως εκείνη της FC Barcelona με την οποία είχε 5.3 πόντους και 3.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Το 2015-2016 μετακόμισε στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Utah Jazz, με τους οποίους έκανε ντεμπούτο στις 30 Οκτωβρίου 2015. Επίσης, αγωνίστηκε στη G-League με τη θυγατρική τους ομάδας, τους Idaho Stampede.

Το 2016-2017 βρέθηκε στη Galatasaray αγωνιζόμενος για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν, έχοντας 7.7 πόντους και 4.6 ριμπάουντ στην EuroLeague, ενώ την επόμενη σεζόν (2017-2018) στη Valencia Basket με 10.1 πόντους και 5.2 ριμπάουντ στην EuroLeague.

Από το 2018 έως το 2024 αγωνίστηκε στην Anadolu Efes Istanbul ξανά υπό την καθοδήγηση του Εργκίν Αταμάν, πανηγυρίζοντας δύο φορές την κατάκτηση του τίτλου της EuroLeague (2021, 2022), τρεις φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή στην Τουρκία (2019, 2021, 2023) όπως επίσης το Κύπελλο Τουρκίας (2022), όντας μάλιστα ο MVP του τελικού.

Με τη φανέλα του τουρκικού συλλόγου κατέγραψε 8.2 πόντους και 3.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 185 συμμετοχές στην EuroLeague.

Συνολικά, στα 13 χρόνια παρουσίας του στη EuroLeague μετρά 336 συμμετοχές με 8 πόντους και 4.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Trapani Shark στη Lega Basket της Ιταλίας.

Ο Τιμπόρ Πλάις υπήρξε διεθνής με την Εθνική Γερμανίας, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της χώρας του στα EuroBasket 2009, 2011, 2013 και 2015, όπως επίσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010».

𝐓𝐢𝐛𝐨𝐫 𝐏𝐥𝐞𝐢𝐬𝐬 𝐣𝐨𝐢𝐧𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 💚☘️

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την απόκτηση του Τίμπορ Πλάις μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-2025!

Διαβάστε περισσότερα στο CLUB 1908!📱

Πατήστε εδώ: https://t.co/0mCC8RsRxz#WeTheGreens #paobcaktor… pic.twitter.com/bTrAJNdmTd

— Panathinaikos BC (@Paobcgr) February 26, 2025



ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΠαναθηναϊκόςΤιμπόρ Πλάις
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Πέθανε ο τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης
Επόμενο άρθρο Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν αύριο 27 Φεβρουαρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκος Παπαθανάσης: Η Ελλάδα υπέρ μιας Πολιτικής Συνοχής που διασφαλίζει την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από επαρκή χρηματοδότηση μακροπρόθεσμων επενδύσεων
5 ώρες πριν
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
9 ώρες πριν
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
15 ώρες πριν
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
17 ώρες πριν
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
17 ώρες πριν

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δάκρυσε ο Μέσι σε βράβευσή του: “Ήθελα να περάσω ολόκληρη την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα”

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξανά στον δρόμο του ΠΑΟΚ η Μπιλμπάο

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική: Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς απέναντι στην Λευκορωσία

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με τους Κλίβελαντ

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?