Σάββατο, 22 Νοε 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
TisimΒενη :Ο Γιώργος Καραμίχος για την παράσταση “VANYA”
Επίδομα θέρμανσης: Τα πιο συχνά λάθη που οδηγούν στον αποκλεισμό δικαιούχων
Φορολογούμενοι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν το τέλος του έτους
Η ΕΕ δεν έχει λάβει επίσημα το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – «Δεν έχει νόημα να το σχολιάζουμε σε αυτό το στάδιο»
Κ. Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων: «Η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ»
Το Δημόσιο σχεδιάζει αυξημένο δανεισμό και πρόωρη εξόφληση των μνημονιακών δανείων το 2026
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάλι «γκέλα» η Σίτυ, δε λέει να σηκώσει… κεφάλι η Γιουνάιτεντ-Η χθεσινή δράση στην Πρέμιερ Λιγκ

12 μήνες πριν
Μοιραστείτε το
6 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Τέσσερα παιχνίδια περιελάμβανε το χθεσινό «μενού» της 15ης αγωνιστικής της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα, η Άστον Βίλλα νίκησε, έστω και δύσκολα, με 1-0 τη Σαουθάμπτον, η Μπρέντφορντ επικράτησε 4-2 της Νιούκαστλ, η Μάντσεστερ Σίτυ «στραβοπάτησε» στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (2-2) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ήττα-σοκ στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Νότιγχαμ Φόρεστ με σκορ 2-3. Υπενθυμίζουμε αναβλήθηκε το ντέρμπι του Μέρσισαϊντ ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ λόγω κακοκαιρίας. Αναλυτικότερα οι αγώνες:

Άστον Βίλλα-Σαουθάμπτον 1-0

Η Άστον Βίλα επικράτησε με 1-0 της Σαουθάμπτον στο Μπέρμινγκχαμ και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, ανεβαίνοντας στην 5η θέση της Premier League. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Ντουράν στο 24ο λεπτό. Παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας οι «Άγιοι».

Μπρέντφορντ-Νιούκαστλ 4-2

Την έβδομη νίκη της σε 8 εντός έδρας αναμετρήσεις πέτυχε η Μπρέντφορντ, νικώντας με 4-2 τη Νιουκάστλ. Ο Εμπουεμό στο 8ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με ωραίο πλασέ, ωστόσο 3 λεπτά αργότερα ο Ίσακ με κεφαλιά-ψαράκι ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 29′, όταν ο Γουισά έκλεψε και πλάσαρε υπέροχα από τα όρια της περιοχής για το 2-1. Στο 32ο λεπτό, ο Μπαρνς έκανε όμορφο γύρισμα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-2, αλλά η Μπρέντφορντ δεν ήταν διατεθειμένη να χάσει βαθμούς. Στο 56ο λεπτό, ο Κόλινς έκανε το 3-2, ενώ ο Σαντέ υπέγραψε το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσετσερ Σίτυ 2-2

Στο «Σέλχαστ Παρκ», η ομάδα του Λονδίνου προηγήθηκε νωρίς με τον Μουνιόθ (4′), αιφνιδιάζοντας τους πρωταθλητές Αγγλίας. Στη συνέχεια, η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ συνέχισε να κυριαρχεί και σίγουρα θα πετύχαινε κι άλλο γκολ, αν δεν σταματούσε συνεχώς πάνω στον εξαιρετικό Ρούμπεν Ντίας.

Στην επανάληψη, η Σίτι ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Χάαλαντ (31′), αλλά οι γηπεδούχοι ήταν επικίνδυνοι στις ξαφνικές αντεπιθέσεις. Έτσι, πήραν ξανά την πρωτοπορία στο σκορ με τον Λακρουά (57′). Βέβαια, λίγα λεπτά αργότερα ο Ρίκο Λιούις κατάφερε να ισοφαρίσει (70′). Στο 84ο λεπτό, Λιούις αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, γεγονός που επέτρεψε στην Κρίσταλ Πάλας να πάρει κομβικό βαθμό (2-2).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-3

Η αλλαγή προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει φέρει ακόμη το επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και στον αγώνα απέναντι στη Νότιγχαμ. Η Φόρεστ επικράτησε 3-2 των «Κόκκινων Διαβόλων» μέσα στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Νότιγχαμ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, καθώς σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στην Premier League με 25 πόντους και κάνει όνειρα για Ευρώπη. Απεναντίας, η Γιουνάιτεντ παραμένει χαμηλά. Για την ακρίβεια είναι 13η με 19 πόντους.

Στο ματς, η Νότιγχαμ αιφνιδίασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόλις στο 2ο λεπτό, καθώς ο Μιλένκοβιτς σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Άντερσον.

Μετά το αρχικό σοκ, οι παίκτες του Αμορίμ βρήκαν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει. Μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια, η μπάλα κατέληξε στον Χόιλουντ, ο οποίος μέσα από την περιοχή εκτέλεσε για το 1-1 στο 18′.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ξάφνιασαν εκ νέου πολύ γρήγορα τους «Μπέμπηδες». Πιο συγκεκριμένα, στο 47′ το σύνολο του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον πρώην χαφ της Γουλβς, Γκιμπς-Γουάιτ, να σκοράρει. Η Φόρεστ συνέχισε με το πόδι πατημένο στο «γκάζι» και στο 54′ ο Γουντ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα από το Νότιγχαμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισε την προσπάθειά της και μείωσε ξανά, αυτή τη φορά με τον Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Αμάντ Ντιαλό και εξαπέλυσε σουτ, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-3 στο 61΄’.

Αυτό βέβαια δεν ήταν αρκετό, καθώς η Νότιγχαμ διαχειρίστηκε άριστα το προβάδισμά της και άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων. Έτσι, κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σημαντικό διπλό στη «μάχη» που δίνει για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Ακρίβεια: Γιατί ανεβαίνει ο λογαριασμός στο… πιάτο και το φλιτζάνι
Επόμενο άρθρο Τιμολόγια ρεύματος: Η επιδότηση θα ανέβει κατά 1,5 λεπτό ανά κιλοβατώρα – Διευκρινίσεις Σκυλακάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
1 ώρα πριν
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
8 ώρες πριν
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
10 ώρες πριν
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
10 ώρες πριν
TisimΒενη :Ο Γιώργος Καραμίχος για την παράσταση “VANYA”
10 ώρες πριν

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δάκρυσε ο Μέσι σε βράβευσή του: “Ήθελα να περάσω ολόκληρη την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα”

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξανά στον δρόμο του ΠΑΟΚ η Μπιλμπάο

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική: Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς απέναντι στην Λευκορωσία

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με τους Κλίβελαντ

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?