Κυριακή, 23 Νοε 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Νίκος Παπαθανάσης: Η Ελλάδα υπέρ μιας Πολιτικής Συνοχής που διασφαλίζει την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από επαρκή χρηματοδότηση μακροπρόθεσμων επενδύσεων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
TisimΒενη :Ο Γιώργος Καραμίχος για την παράσταση “VANYA”
Επίδομα θέρμανσης: Τα πιο συχνά λάθη που οδηγούν στον αποκλεισμό δικαιούχων
Φορολογούμενοι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν το τέλος του έτους
Η ΕΕ δεν έχει λάβει επίσημα το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – «Δεν έχει νόημα να το σχολιάζουμε σε αυτό το στάδιο»
Κ. Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων: «Η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ»
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλ. Γεροβασίλη: Ο κ. Μητσοτάκης ας αντιμετωπίσει ευθέως τον Αλ. Τσίπρα

6 έτη πριν
Μοιραστείτε το
6 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όλ. Γεροβασίλη: Ψευδοδικογραφία Σαμαρά-Βενιζέλου – Ο κ. Μητσοτάκης ας αντιμετωπίσει ευθέως τον Αλ. Τσίπρα

“Να αντιμετωπίσει ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας εξεταστική, προανακριτική, ή ό,τι άλλο θέλει για όλα τα πρόσωπα. Γιατί τότε θα αποκαλυφθεί και το σύνολο τους σκανδάλου Novartis αλλά και το μέγεθος της απάτης του”, καλεί τον πρωθυπουργό, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Η πλήρης δήλωσης της Όλγας Γεροβασίλη:

“Η ΝΔ, που σήμερα προσπαθεί ματαίως να πείσει για τη θεσμική συμπεριφορά της επιβεβαίωσε πριν από λίγο δια του κου Καλαφάτη όλα όσα είχε φροντίσει να διοχετεύσει στον Τύπο εδώ και αρκετές ημέρες.

Επιβεβαίωσε δηλαδή αυτό που ήδη ξέρουμε. Ότι η κυβέρνηση, πριν καν ανοίξει για το κοινοβούλιο η κλειστή δικογραφία για τη δήθεν σκευωρία είχε ήδη λάβει γνώση του περιεχομένου της και είχε πάρει τις αποφάσεις της.

Και είναι ακριβώς αυτές οι αποφάσεις τις οποίες θα αναλάβει να υλοποιήσει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία που αναδεικνύουν την υποκρισία και τη μεθόδευση για τη χειραγώγηση όχι μόνο του κοινοβουλίου αλλά και της ίδιας της Δικαιοσύνης.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίος ο χρόνος της διαβίβασης της δικογραφίας για τη δήθεν σκευωρία στην Βουλή. Αντίθετα, συμπίπτει χρονικά με την εξέταση από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, του αιτήματος της εισαγγελέως Διαφθοράς για την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα πρόκειται να διωχθεί για το κακούργημα της δωροληψίας. Στο πόρισμα αυτό περιγράφονται οι ευνοϊκές για τη Novartis υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων, οι οποίες εγκρίθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Λοβέρδου.

Αυτό είναι λοιπόν το πραγματικό σκάνδαλο Novartis.

Αυτή είναι η πραγματική δικογραφία, της οποίας η διερεύνηση για πολιτικά και μη πολιτικά πρόσωπα συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, που η ΝΔ έχει το θράσος να μιλά για κατάρρευση της δήθεν σκευωρίας.

Αυτή είναι η δικογραφία που θα έπρεπε να απασχολεί όλους και όχι η ψευδοδικογραφία Σαμαρά – Βενιζέλου περί σκευωρίας.

Όπως, όμως, από την πρώτη στιγμή, έτσι και σήμερα στόχος της ΝΔ είναι να τρομοκρατήσει τους αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς που διεξάγουν την έρευνα για το σκάνδαλο Novartis και η οποία είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Η πρόταση λοιπόν της ΝΔ δεν αποτελεί μόνο έναν προφανή και απαράδεκτο αντιπερισπασμό αλλά και μια ευθεία και προκλητική απόπειρα παρέμβασης στη Δικαιοσύνη. Ένα σκάνδαλο πάνω στο σκάνδαλο. Διότι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του συνεχίζουν τις μεθοδεύσεις για τη συγκάλυψη του.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά εκτεθειμένος. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος όχι μόνο υιοθέτησε αλλά και τροφοδότησε τη χυδαία εκστρατεία κατασυκοφάντησης του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας πιστά τις αθλιότητες Σαμαρά, σήμερα υπαναχωρεί για να αποφύγει το φιάσκο.

Με τον τακτικίστικο διαχωρισμό της υπόθεσης επιχειρεί να διαχειριστεί τις εσωκομματικές πιέσεις για εκδίκηση και την ίδια στιγμή να γλιτώσει τον εξευτελισμό. Αποτυγχάνει όμως και στα δύο.

Με μια κίνηση ο κ. Μητσοτάκης ομολογεί:

  • Πρώτον, ότι δεν υπάρχει καμία βάση σε όσα καταμαρτυρούσε στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επί δυόμιση ολόκληρα χρόνια. Ό,τι λοιπόν παρακολούθησε και άκουσε ο ελληνικός λαός περί σκευωρίας ήταν μια σκηνοθεσία με ένα και μόνο σκοπό: Τον αποπροσανατολισμό από το πραγματικό σκάνδαλο.
  • Και δεύτερον ότι ο κος Σαμαράς είναι ένας κοινός συκοφάντης και ψευδομηνυτής. Ο κος Μητσοτάκης λοιπόν , μπροστά στο φιάσκο εμφανίζεται διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό αντίπαλο αλλά και στον εσωκομματικό εφιάλτη.

Αν τολμά όμως, ας αφήσει τους τακτικισμούς, ας αφήσει τις ισορροπίες, που ούτως ή άλλως δεν του βγαίνουν, και ας έχει για μια φορά το σθένος να έρθει αντιμέτωπος με τα ατοπήματα και τις χυδαιότητες του παρελθόντος του. Ας αντιμετωπίσει ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας εξεταστική, προανακριτική, ή ό,τι άλλο θέλει για όλα τα πρόσωπα. Γιατί τότε θα αποκαλυφθεί και το σύνολο τους σκανδάλου Novartis αλλά και το μέγεθος της απάτης του”.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Novartis
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Μ. Βαρβιτσιώτης από Θεσσαλονίκη: Ένα Brexit χωρίς συμφωνία θα οδηγήσει και την ελληνική οικονομία σε μεγάλους τριγμούς
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Άδ. Γεωργιάδη με τον νέο Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκος Παπαθανάσης: Η Ελλάδα υπέρ μιας Πολιτικής Συνοχής που διασφαλίζει την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από επαρκή χρηματοδότηση μακροπρόθεσμων επενδύσεων
3 ώρες πριν
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
7 ώρες πριν
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
14 ώρες πριν
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
16 ώρες πριν
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
16 ώρες πριν

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΠΟΜΠΕΣΕΛΛΑΔΑ

TisimΒενη :Ο Γιώργος Καραμίχος για την παράσταση “VANYA”

Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίδομα θέρμανσης: Τα πιο συχνά λάθη που οδηγούν στον αποκλεισμό δικαιούχων

News Room
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολογούμενοι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν το τέλος του έτους

News Room
ΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΕ δεν έχει λάβει επίσημα το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – «Δεν έχει νόημα να το σχολιάζουμε σε αυτό το στάδιο»

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?