Δευτέρα, 3 Νοέ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Μήνας ρεκόρ για τα πολύτιμα μέταλλα ο Οκτώβριος – Τι οδήγησε σε ιστορικά υψηλά τον χρυσό, το ασήμι και την πλατίνα
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται νέες συλλήψεις – Φέρονται εμπλεκόμενοι και υπάλληλοι του Οργανισμού
Σούπερ μάρκετ: Τέλος στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» – Σε ποια προϊόντα έρχονται «διπλές τιμές»
Αντίστροφη μέτρηση για τα τέλη κυκλοφορίας 2026
Επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας – Από σήμερα εντάσσονται νέοι κλάδοι, υπόχρεοι 2 εκατ. εργαζόμενοι και 280.000 επιχειρήσεις
Δίκη Άλκη: Ένταση, καρέκλες και χημικά έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης
ΕΛΤΑ: Λουκέτο από σήμερα σε 46 καταστήματα – Τα οκτώ στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει σήμερα το Εφετείο για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού
Πράσινα τιμολόγια Νοεμβρίου: Από 13,9 έως 26,4 λεπτά η κιλοβατώρα
Κοινωνία της Πληροφορίας: Παρέδωσε το Geoportal στην ΕΑΓΜΕ – Έρχεται και το Geoconnect
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Lockdown νέα μέτρα: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18.00 σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

5 έτη ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση

Νέα δεδομένα και πιο σκληρές απαγορεύσεις, από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021, στην καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδικής, οι οποίες μπαίνουν σε καθεστώς αυστηρότερου lockdown, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

- Advertisement -

Να σημειωθεί ότι η ενημέρωση διεξήχθη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, λόγω της διαφωνίας στην επιτροπή λοιμωξιολόγων κατά τη διάρκεια τη συνεδρίασής τους.Πιο αναλυτικά, για τις περιφερειακές Ενότητες Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής λαμβάνονται από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 στις 6 το πρωί μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2021 τα παρακάτω μέτρα:Κάθε Σάββατο και Κυριακή επιτρέπεται η μετακίνηση μέχρι τις 6 το απόγευμα. Συγκεκριμένα η μετακίνηση γίνεται μόνο με SMS και για τους 6 λόγους που συνοδεύουν τη χρήση του και μόνο μέχρι τις 6 το απόγευμα. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας για το Σάββατο και την Κυριακή ξεκινά στις 6 το απόγευμα και ισχύει μέχρι τις 5 το πρωί.
Αναστέλλεται η λειτουργία των Λυκείων δια ζώσης και λειτουργία των υπόλοιπων σχολικών βαθμίδων και των βρεφονηπιακών σταθμών με φυσική παρουσία.
Το λιανεμπόριο και οι δραστηριότητες που μέχρι σήμερα είχαν ανοίξει θα λειτουργούν πλέον με τη μέθοδο του click away. Κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής καθώς και οι υπηρεσίες διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και τα ΚΤΕΟ λειτουργούν κανονικά, με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν. Τόσο το λιανεμπόριο όσο και αυτά τα καταστήματα και υπηρεσίες, διευκρινίζεται ότι θα λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και μόνο. Το Σάββατο θα παραμένουν κλειστά.
Το Σάββατο παραμένουν ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία και μόνο και από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Διευκρινίζεται ότι και η λειτουργία λαϊκών αγορών αναστέλλεται τα Σαββατοκύριακα. Η συγκεκριμένη διάταξη που αφορά στις λαϊκές αγορές θα ισχύσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Οι χώροι λατρείας λειτουργούν με τον τρόπο που ισχύει μέχρι σήμερα.Οι τρεις αυτές περιοχές, Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, καθώς και οι πέντε περιοχές μεγάλου αυξημένου επιδημιολογικού κινδύνου, Πάτρα, Χαλκίδα, Μύκονος, Σαντορίνη και Άγιος Νικόλαος παραμένουν σε καθεστώς καθημερινής επιδημιολογικής παρατήρησης και η εξέλιξη της πανδημίας θα αξιολογείται καθημερινά, σε τακτικές τεχνικές συσκέψεις και σε συνάρτηση τόσο των καθημερινών επιδημιολογικών δεδομένων όσο και των αποτελεσμάτων των ιχνηλατήσεων των κρουσμάτων και των στενών τους επαφών.Οι περιφερειακές ενότητες Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, καθώς και οι πέντε περιοχές μεγάλου αυξημένου επιδημιολογικού κινδύνου, δηλαδή η Πάτρα, η Χαλκίδα, η Μύκονος, η Σαντορίνη και ο Άγιος Νικόλαος, όπως επισήμανε ο κ. Χαρδαλιάς παραμένουν σε καθεστώς καθημερινής επιδημιολογικής παρατήρησης και η εξέλιξη της πανδημίας θα αξιολογείται καθημερινά, σε τακτικές τεχνικές συσκέψεις και σε συνάρτηση τόσο των καθημερινών επιδημιολογικών δεδομένων όσο και των αποτελεσμάτων των ιχνηλατήσεων των κρουσμάτων και των στενών τους επαφών.

Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Κορωνοϊός
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο TisimΒένη ..”Στο κόκκινο” η ζωή μας
Επόμενο άρθρο ΕΜΒΟΛΙΟ ASTRAZENECA-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μήνας ρεκόρ για τα πολύτιμα μέταλλα ο Οκτώβριος – Τι οδήγησε σε ιστορικά υψηλά τον χρυσό, το ασήμι και την πλατίνα
28 λεπτά ago
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται νέες συλλήψεις – Φέρονται εμπλεκόμενοι και υπάλληλοι του Οργανισμού
1 ώρα ago
Σούπερ μάρκετ: Τέλος στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» – Σε ποια προϊόντα έρχονται «διπλές τιμές»
2 ώρες ago
Αντίστροφη μέτρηση για τα τέλη κυκλοφορίας 2026
2 ώρες ago
Επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας – Από σήμερα εντάσσονται νέοι κλάδοι, υπόχρεοι 2 εκατ. εργαζόμενοι και 280.000 επιχειρήσεις
3 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Βεργίνα Τηλεόραση:Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας ανακοινώνει νέες γραμμές και ενισχυμένα δρομολόγια για τη διακοπή του μετρό στη Θεσσαλονίκη από 10 Νοεμβρίου

Για τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων που θα προκύψουν στη μετακίνηση χιλιάδων επιβατών του μετρό,…

Αλεξία Χαρακίδα

Η μητέρα του αδικοχαμένου αστυνομικού Λυγγερίδη, Ευγενία: «Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πολιτεία για τη στήριξη τους»

Η Ευγενία Λυγγερίδη, μητέρα του αδικοχαμένου αρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στη Βεργίνα Τηλεόραση, λίγες ώρες πριν…

Αλεξία Χαρακίδα

Αναστασιάδης στη Βεργίνα Κύπρου: Αποκαλυπτική αποκλειστική συνέντευξη για ΔΗΣΥ, Τουρκία και πολιτικές σχέσεις

Αποκλειστική συνέντευξη του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην Άννα – Μαρία Ευτυχίου στην…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Άλκη: Ένταση, καρέκλες και χημικά έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΛΤΑ: Λουκέτο από σήμερα σε 46 καταστήματα – Τα οκτώ στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει σήμερα το Εφετείο για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Γκίλφοϊλ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη Αθήνα

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?