Τρίτη, 16 Δεκ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δίνουμε τη μάχη με την παλιά Ελλάδα που μας πλήγωσε 
Θεσσαλονίκη:55χρονη κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο της οικιακής βοηθού της από την ηλικία των 9 ετών
 Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η δημιουργία Κέντρου Επιστήμης, Λόγου και Τέχνης στο πρώην Ξενία Σάμου
«Γιατί δεν βγαίνει ο μήνας;» – Η Ελλάδα με τους χειρότερους μισθούς της Ευρώπης
Πιερρακάκης: Η ψηφιακή μετάβαση κάνει τη σύγκλιση με την Ευρώπη πράξη
Σάμος: Τρία άτομα αγνοούνται μετά από ναυάγιο στην περιοχή Κουρούντερε
Σήμερα καταβάλλονται 490 εκατ. ευρώ στους αγρότες – Η κυβέρνηση εξετάζει μέτρα για ρεύμα, πετρέλαιο και αποζημιώσεις ΕΛΓΑ
Φάμελλος: «Για να φύγει η κυβέρνηση πρέπει να συνεργαστούν οι κεντροαριστερές δυνάμεις- Η “Ιθάκη” είναι η αποτίμηση της πιο τίμιας κυβέρνησης»
Euroleague: Αγωνιστική δράση με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και 4 ακόμα ματς – Το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα
Βόλος: Οικογενειακή παρέμβαση απέτρεψε απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικης
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ξεκινούν οι αλκυονίδες ημέρες αλλά όχι σε όλη τη χώρα

12 μήνες πριν
Μοιραστείτε το
4 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Μετά από τα χιονισμένα Χριστούγεννα, οι ηλιόλουστες μέρες έρχονται να κυριαρχήσουν στο μενού που έχει ο καιρός για τις πρώτες ημέρες του 2025. Ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με καλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, σύμφωνα με την πρόβλεψη του πρώην διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Νίκου Καντερέ.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, οι Αλκυονίδες ημέρες θα ξεκινήσουν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή. Αυτή η βελτίωση στις καιρικές συνθήκες θα είναι αισθητή κυρίως σε περιοχές όπως η Αθήνα, η Βάρη, το Λαύριο και η Ραφήνα. Ωστόσο, δεν θα επηρεαστούν όλες οι περιοχές με τον ίδιο τρόπο, καθώς ο Διόνυσος, η Πεντέλη, τα Βίλια και η Μάνδρα, καθώς και μεγάλο μέρος της υπόλοιπης Ελλάδας, δεν θα επωφεληθούν από αυτές τις συνθήκες.

Καιρός: Η Ανάλυση του Νίκου Καντερέ

Ο Νίκος Καντερές εξήγησε ότι η πρόσφατη κακοκαιρία με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τους ισχυρούς ανέμους και τις χιονοπτώσεις υποχώρησε, δίνοντας τη θέση της σε έναν αντικυκλώνα υψηλών πιέσεων που προκάλεσε την εξασθένηση των βορείων ανέμων και τη διάλυση των νεφών. Έτσι, οι Αλκυονίδες ημέρες επανέρχονται, σηματοδοτώντας μια περίοδο καλού καιρού στα μέσα του χειμώνα.

Παρά την πρόσκαιρη καλοκαιρία, ο κ. Καντερές υπενθύμισε ότι τα βαρομετρικά χαμηλά δεν έχουν “τελειώσει”. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, οι συννεφιές και οι βροχές θα επιστρέψουν το Σαββατοκύριακο, ενώ οι ψυχρές εισβολές του χειμώνα αναμένονται να συνεχιστούν.

Πρόγνωση Καιρού για την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2024

Η τελευταία ημέρα του χρόνου θα κυλήσει με γενικά αίθριο καιρό, ενώ τοπικές νεφώσεις αναμένονται στην Κρήτη κατά τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη το πρωί και το βράδυ σε ορισμένες περιοχές.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, φτάνοντας τα 2 με 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, έως 5 με 6 μποφόρ, με τάση εξασθένησης από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα βόρεια ηπειρωτικά, οι πρωινές ώρες θα συνοδευτούν από παγετό, ενώ οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στους 12-13 βαθμούς στα βόρεια, στους 14-15 στα ανατολικά και στο Αιγαίο, και στους 16-17 βαθμούς στη δυτική χώρα.

Καιρός: Πρόγνωση για την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2025 (Πρωτοχρονιά)

Την Πρωτοχρονιά, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι, φτάνοντας πρόσκαιρα τα 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, ιδιαίτερα στα ανατολικά της χώρας. Παρόλα αυτά, παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά, κυρίως τις πρωινές ώρες.

Η νέα χρονιά ξεκινά με καλές καιρικές συνθήκες, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για τις εορταστικές ημέρες. Παρόλο που οι Αλκυονίδες ημέρες δεν θα επικρατήσουν σε όλη την Ελλάδα, οι ήπιες θερμοκρασίες και η ηλιοφάνεια θα προσφέρουν μια μικρή ανάπαυλα από τις δυσμενείς συνθήκες του χειμώνα. Ωστόσο, οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι τα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα δεν έχουν τελειώσει, και η επιστροφή των βροχών και των χαμηλών θερμοκρασιών είναι αναμενόμενη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Στουρνάρας: Κοντά στο 2,5% προβλέπεται να αναπτυχθεί η ελληνική οικονομία το 2025
Επόμενο άρθρο Τρόφιμα – Σούπερ Μάρκετ: Ποδαρικό στο 2025 με πέντε deals αξίας 500 εκατ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δίνουμε τη μάχη με την παλιά Ελλάδα που μας πλήγωσε 
8 λεπτά πριν
Θεσσαλονίκη:55χρονη κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο της οικιακής βοηθού της από την ηλικία των 9 ετών
37 λεπτά πριν
 Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η δημιουργία Κέντρου Επιστήμης, Λόγου και Τέχνης στο πρώην Ξενία Σάμου
48 λεπτά πριν
«Γιατί δεν βγαίνει ο μήνας;» – Η Ελλάδα με τους χειρότερους μισθούς της Ευρώπης
54 λεπτά πριν
Πιερρακάκης: Η ψηφιακή μετάβαση κάνει τη σύγκλιση με την Ευρώπη πράξη
1 ώρα πριν

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Θ. Πλεύρης στη Βεργίνα Τηλεόραση: Τα σκληρά μέτρα αποδίδουν

Την αποτελεσματικότητα των νέων νομοθετικών παρεμβάσεων που έφεραν θεαματική μείωση των ροών, καθώς και τη μεγάλη…

Newsroom

Ο ΥπΑΑΤ Κώστας Τσιάρας στη Βεργίνα τηλεόραση

«Όσα χρήματα δικαιούνται οι νόμιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, θα τα λάβουν στο ακέραιο», υπογράμμισε ο…

Newsroom

Στέργιος Καλόγηρος – Εκπομπή: «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»: Ο Νίκος Παπαθανάσης Απαντά για Στεγαστικό, ΕΣΠΑ, Ανάκαμψη και Ανάπτυξη

Στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» στη Βεργίνα Τηλεόραση με τον Στέργιο Καλόγηρο, ο Αναπληρωτής Υπουργός…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑ

Σάμος: Τρία άτομα αγνοούνται μετά από ναυάγιο στην περιοχή Κουρούντερε

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Οικογενειακή παρέμβαση απέτρεψε απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικης

News Room
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Κατρίνης για τη σύλληψη του 16χρονου γιου του μετά από καταδίωξη: Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Τρίτη σύλληψη για την 16χρονη -Eίχε επιτεθεί ξανά σε συμμαθήτριά της με μαχαίρι

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?