Σάββατο, 22 Νοε 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
TisimΒενη :Ο Γιώργος Καραμίχος για την παράσταση “VANYA”
Επίδομα θέρμανσης: Τα πιο συχνά λάθη που οδηγούν στον αποκλεισμό δικαιούχων
Φορολογούμενοι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν το τέλος του έτους
Η ΕΕ δεν έχει λάβει επίσημα το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – «Δεν έχει νόημα να το σχολιάζουμε σε αυτό το στάδιο»
Κ. Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων: «Η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ»
Το Δημόσιο σχεδιάζει αυξημένο δανεισμό και πρόωρη εξόφληση των μνημονιακών δανείων το 2026
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Follow US
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

NBA: Άνετη νίκη για τους Μπακς κόντρα στους Πέλικανς (136-111)-Σπουδαίος Αντετοκούνμπο με double-double

7 μήνες ago
Share
5 Min Read
SHARE


Ο 80ος αγώνας της κανονικής περιόδου ήταν κάπως… ιδιαίτερος για τους Μιλγουόκι Μπακς, που νίκησαν με σκορ 136-111 τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, έφτασαν τα έξι σερί θετικά αποτελέσματα, αλλά δεν προλαβαίνουν πια την τέταρτη θέση της Ανατολής στο NBA και κατέβασαν προς τα τέλη της τρίτης περιόδου τον… γενικό στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στους σημαντικότερους ενεργούς συμπαίκτες του.

Με το… βλέμμα στο Πίστονς – Νικς, οι άνθρωποι της ομάδας του Μιλγουόκι ήλπιζαν σε ήττα του Ντιτρόιτ ώστε να εξασφαλίσουν την πέμπτη θέση. Τελικά, οι Πίστονς νίκησαν με σκορ 115-106, οπότε ο Ντοκ Ρίβερς αποφάσισε να αποσύρει τους Αντετοκούνμπο και Λόπεζ πριν βγει το τρίτο δωδεκάλεπτο και να τους στείλει στα αποδυτήρια για να μη ρισκάρει το παραμικρό. Λίγο μετά, έκανε το ίδιο με τον Κούζμα, με τον Τρεντ, με τον Πόρτις και με τον Πόρτερ.

Η βαθμολογία

Στο 46-34 ανέβηκαν τα «Ελάφια» (26-14 εντός και 19-20 εκτός έδρας), με τον «Greek Freak» να γεμίζει τη στατιστική του με άνεση (28 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 μπλοκ σε 25:34′) και να βάζει τα θεμέλια για την επικράτηση της ομάδας του. Κέβιν Πόρτερ, Γκάρι Τρεντ, Κάιλ Κούζμα, Μπόμπι Πόρτις έβαλαν όλοι το… λιθαράκι τους για αυτή την άνετη επικράτηση.

Στο 21-59 έπεσαν οι Πέλικανς (14-25 εντός και 7-34 εκτός έδρας), που παρατάχθηκαν χωρίς τους Ντεζούντε Μάρεϊ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Χέρμπερτ Τζόουνς, Τρέι Μέρφι, Ζάιον Γουίλιαμσον, Χοσέ Αλβαράδο, Ιβ Μισί. Με τα… τρίτα έπαιξε η ομάδα της Νέας Ορλεάνης και με ροτέισον μόλις οκτώ διαθέσιμων παικτών, ήθελε να χάσει και έχασε, στο δρόμο προς τη διεκδίκηση της πρώτης επιλογής στο NBA Draft 2025. Στην οποία εξυπακούεται ότι θα βρεθεί ο Κούπερ Φλαγκ.

Επόμενη υποχρέωση

Επόμενος και τελευταίος αντίπαλος των Μπακς είναι οι Πίστονς, πρώτα στο Ντιτρόιτ τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/4 στις 02:00) και στη συνέχεια στο Μιλγουόκι το βράδυ της Κυριακής (13/4 στις 20:00).

Οι Μπακς έχουν 2/2 απέναντι στους προσεχείς αντιπάλους τους και με μία νίκη θα είναι σίγουρα πέμπτοι. Με 0-2 θα προκύψει ισοβαθμία στο 46-36 και με 2-2 στα μεταξύ τους παιχνίδια, θα εξεταστεί πρώτα το ρεκόρ στους αγώνες με τις ομάδες της division (θα είναι 7-9 και για τους δύο) και στη συνέχεια της περιφέρειας. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπερτερούν οι Πίστονς. Οι Μπακς θέλουν την πέμπτη θέση για να αποφύγουν τους Σέλτικς μέχρι τους τελικούς της Ανατολής.

Τα δωδεκάλεπτα: 21-26, 62-54, 100-85, 136-111

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μιλγουόκι Μπακς (Ντοκ Ρίβερς): Κούζμα 17 (4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Αντετοκούνμπο 28 (10/15 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/10 βολές, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Λόπεζ 3 (1), Πρινς 6 (2), Ρόλινς 12 (2), Τρεντ 17 (4/7 τρίποντα), Πόρτις 14 (2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Πόρτερ 20 (5/6 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 7/9 βολές, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 5 κλεψίματα), Γκριν 3 (1), Κόνατον 5, Τζάκσον 6 (3/3 δίποντα), Λίβινγκστον 2, Μπουγέα, Ουμούντε 3 (1)

Νιου Όρλεανς Πέλικανς (Γουίλι Γκριν): Μπρουκς 20 (4/8 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Ρόμπινσον-Ερλ 15 (1 τρίποντο, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μάτκοβιτς 15 (3/6 τρίποντα, 10 ριμπάουντ), Ριβς 16 (2/8 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα), Πέιτον 12 (1/4 σουτ, 4 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 3 λάθη), Κέιν 20 (3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Κινόνιες 21 (6/11 δίποντα, 2/11 τρίποντα, 3/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Κέλι 2 (7 ριμπάουντ)

TAGGED:NBAΓιάννη ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι ΜπακςΝιου Όρλεανς Πέλικανς
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
Previous Article Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι εξανάγκαζαν συνομήλικό τους να διακινεί ναρκωτικά και πλαστά χρήματα
Next Article Θεσσαλονίκη: 27χρονος νεκρός σε τροχαίο στο Καλοχώρι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
6 ώρες ago
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
7 ώρες ago
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
8 ώρες ago
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
8 ώρες ago
TisimΒενη :Ο Γιώργος Καραμίχος για την παράσταση “VANYA”
8 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δάκρυσε ο Μέσι σε βράβευσή του: “Ήθελα να περάσω ολόκληρη την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα”

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξανά στον δρόμο του ΠΑΟΚ η Μπιλμπάο

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική: Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς απέναντι στην Λευκορωσία

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με τους Κλίβελαντ

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?