Σάββατο, 22 Νοε 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
TisimΒενη :Ο Γιώργος Καραμίχος για την παράσταση “VANYA”
Επίδομα θέρμανσης: Τα πιο συχνά λάθη που οδηγούν στον αποκλεισμό δικαιούχων
Φορολογούμενοι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν το τέλος του έτους
Η ΕΕ δεν έχει λάβει επίσημα το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – «Δεν έχει νόημα να το σχολιάζουμε σε αυτό το στάδιο»
Κ. Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων: «Η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ»
Το Δημόσιο σχεδιάζει αυξημένο δανεισμό και πρόωρη εξόφληση των μνημονιακών δανείων το 2026
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mήνυμα Βρούτση σε Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο: Δεν πάμε να λύσουμε τις προσωπικές τους διαφορές, αλλά να στείλουμε ηχηρό μήνυμα απέναντι στη βία

6 μήνες πριν
Μοιραστείτε το
4 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Νέο μήνυμα έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μέσω του Realfm 97,8 στους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

«Αν δεν έρθουν στην αυριανή συνάντηση, το πρωτάθλημα μπάσκετ θα σταματήσει οριστικά», τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, μετά τη δήλωση τόσο των αδελφών Αγγελόπουλων όσο και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι δεν προτίθενται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Ο υπουργός τόνισε ακόμη πως «αυτό που ενδιαφέρει είναι να παρευρεθούμε όλοι μαζί και να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα κατά της τοξικότητας».

Ο κ. Βρούτσης πρόσθεσε ότι «δεν πάμε να λύσουμε τις προσωπικές τους διαφορές αλλά να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στη βία και την τοξικότητα, μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Κυριακής στο ΣΕΦ».

«Τη Δευτέρα το πρωί όλος ο κόσμος ξύπνησε αηδιασμένος, όλη η Ελλάδα ξύπνησε αηδιασμένη. Το παράδοξο είναι ότι στον αγώνα ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ δεν έπεφτε καρφίτσα στο γήπεδο, ο αθλητικός νόμος για τη βία έχει εμπεδωθεί στη συνείδηση των φιλάθλων, υπάρχει συμπεριφορά που δεν είναι πέρα από τον νόμο σε επίπεδο εξέδρας, είδαμε φαινόμενα ντροπιαστικά μέσα στο τερέν. Αυτό δεν είναι ανεκτό από την κυβέρνηση. Και δεν είναι ανεκτό γιατί αυτό σιγά σιγά προκαλεί ξανά δηλητήριο στις τάξεις των φιλάθλων, της κοινωνίας, το οποίο θα φέρει πιθανώς πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα. Είμαστε υποχρεωμένοι ως πολιτεία να αντιδράσουμε και αντιδράσαμε. Ήδη χθες με απόφαση την οποία εξέδωσα, δεν γίνεται ο αγώνας της Τετάρτης. Αναβάλλεται ο αγώνας. Αυτό είναι ένα γεγονός» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός.

Εάν έρθουν χωριστά δεν έχει νόημα αυτό. Το μήνυμα, αν δεν το στείλουμε και οι τρεις μαζί, δεν θα έχει βάση. Δεν θα έρθουν να λύσουν τα δικά τους θέματα, τις δικές τους διαφορές. Αυτές θα τις λύσουν στα δικαστήρια».

«Εγώ δεν λειτουργώ με τις ανακοινώσεις που υπάρχουν στον δημόσιο διάλογο και αυτά που λέγονται. Εάν δεν έρθουν στις τρεις στο ραντεβού, το πρωτάθλημα θα σταματήσει στο τραπέζι του Υπουργού Αθλητισμού. Γιατί αυτό δεν είναι αθλητισμός, αυτό δεν νοείται αθλητισμός». επισήμανε ο κ. Βρούτσης και σημείωσε: «Τα μέτρα που πήραμε τον Φεβρουάριο του ’24 για την αντί της αθλητικής βίας έφεραν για πρώτη φορά αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν ήταν μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για το μπάσκετ.

Πιάσαμε ένα κομμάτι που είναι πιο σοβαρό, το κομμάτι της βίας στις εξέδρες. Έχω ήδη έναν νόμο που μπαίνει σε διαβούλευση σε λίγο, άρα έχουμε τα χρονικά περιθώρια να δούμε τι θα κάνουμε και πώς θα δράσουμε σε αυτό το κομμάτι.

Ο κόσμος δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει ότι στις τέσσερις δομικές αλλαγές, πέρα από τις τρεις, υπάρχει και μία τέταρτη, υπάρχει η δυνατότητα εντοπισμού των προσώπων και άρα υπάρχει και η δυνατότητα του αποκλεισμού από τα γήπεδα. Υπάρχει διάταξη νόμου εδώ και τρεις μήνες».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:SliderΓιάννης Βρούτσης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Γεραπετρίτης στον Αλβανό ΥΠΕΞ: «Σκιές που τάραξαν τις σχέσεις των χωρών μας πρέπει να εκλείψουν»
Επόμενο άρθρο Γεωργιάδης: Σε δύο μέρες θα έχει αποκατασταθεί ο κλιματισμός στον Ευαγγελισμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν ενισχύσεις σε περισσότερους από 80.000 αγρότες
3 ώρες πριν
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις και διορισμοί βάσει του νέου προϋπολογισμού
10 ώρες πριν
Ακρίβεια: ανατιμήσεις 2020-2025-Προϊόντα με αύξηση έως 60% «άδειασαν» το πορτοφόλι μας
11 ώρες πριν
Ουκρανία: Ασφυκτική πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να αποδεχθεί τη συμφωνία
11 ώρες πριν
TisimΒενη :Ο Γιώργος Καραμίχος για την παράσταση “VANYA”
12 ώρες πριν

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΕ δεν έχει λάβει επίσημα το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – «Δεν έχει νόημα να το σχολιάζουμε σε αυτό το στάδιο»

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων: «Η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ»

Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δημόσιο σχεδιάζει αυξημένο δανεισμό και πρόωρη εξόφληση των μνημονιακών δανείων το 2026

Newsroom
ΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άμεση η αντίδραση της Αθήνας στις δηλώσεις Ζαχάροβα: «Απειλές κατά κυρίαρχων κρατών απορρίπτονται αυτοδικαίως»

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?