Παρασκευή, 21 Νοέ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Ακτινίδια ελληνικής παραγωγής φτάνουν από το Βιετνάμ στην Ασία ως εξαγώγιμο προϊόν
Ακρίβεια Χριστουγέννων: Τα σοκολατένια γλυκά φέτος 20% ακριβότερα σε σχέση με πέρυσι
Ανεβαίνουν οι τιμές σε ψωμί και καφέ
Τα ελληνικά τυριά γίνονται πολυτελεία – Ανατιμήσεις έως και 120%
Κικίλιας για λιμάνια Πειραιά και Ελευσίνας: Οι συμφωνίες είναι αυτές που είναι για να τηρούνται απ’ όλες τις πλευρές
Χρυσοχοΐδης: Φυλάκιση τουλάχιστον 2 ετών και πρόστιμα έως €30.000 για τις μπαλωθιές – Ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων στην Κρήτη
Γιαννιτσά: Διακοπή στη δίκη για το δυστύχημα στο λούνα παρκ με θύμα τον 19χρονο Γιάννη Καμπαϊλή
Χαλκιδική: Αγέλη λύκων στα Ελαιοχώρια
Προϋπολογισμός 2026: Κατατέθηκε στη Βουλή – Ψηφίζεται στις 17 Δεκεμβρίου
Χατζηδάκης: Εγκρίθηκε η καταβολή αγροτικών επιδοτήσεων από την ΕΕ – Στις 30 Νοεμβρίου η προκαταβολή
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Follow US
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

36ο Rally Φθιώτιδος: Ο 3ος αγώνας του Π.Π. Ράλλυ

6 έτη ago
Share
4 Min Read
SHARE



Το 55ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και το διήμερο 15 – 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί με διοργάνωση της ΑΛΑΛ και επίκεντρο την πόλη της Λαμίας το 36ο Ράλλυ Φθιώτιδος, που θα αποτελέσει τον 3ο γύρο του θεσμού, ο οποίος διεξάγεται σε γνωστές «Ακροπολικές» ειδικές διαδρομές της ευρύτερης περιοχής. Με την επιτυχημένη «συνταγή» των γνωστών και αγαπημένων ειδικών διαδρομών της περιοχής, η Οργανωτική Επιτροπή ακολουθεί τα ίχνη των περσινών Ειδικών Διαδρομών με ελάχιστες αλλά ουσιαστικές αλλαγές.
Το 36ο Ράλλυ Φθιώτιδος θα είναι μία γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού για τη Φθιώτιδα. Με την Πανηγυρική Εκκίνηση στην κεντρική Πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 21:00, πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί στην πόλη της Λαμίας για να θαυμάσει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα λάβουν μέρος στον αγώνα. Για ακόμη μία φορά ως επίκεντρο του αγώνα θα είναι, ο χώρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας επί της οδού Φιλίας, ενώ η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται στο φιλόξενο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος (Πλατεία Ελευθερίας 13 – Πρώην Νομαρχίας), που για πολλοστή φορά στηρίζει με κάθε τρόπο την σπουδαία αυτή αθλητική διοργάνωση.
Το αγωνιστικό μέρος του αγώνα, θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου, με την κλασική «Ακροπολική» Ειδική Διαδρομή «Μοσχοκαρυά», (περσινή Ε.Δ. Γραμμένη, ελαφρώς τροποποιημένη), μήκους 18,40 χιλιομέτρων. Στη φετινή της εκδοχή τα πρώτα 6,50 χιλιόμετρα περίπου της γνωστής Ε.Δ. «Γραμμένη», του 2018 έχουν αντικατασταθεί με ένα τελείως καινούργιο κομμάτι 4.39 χιλιομέτρων με ιδιαίτερο οδηγικό ενδιαφέρον, ενώ στη συνέχεια της, παραμένει αναλλοίωτη με κύρια χαρακτηριστικά της, τα γνωστά άλματα που συγκεντρώνουν εκατοντάδες θεατές, την θεαματική αλλαγή πορείας και τις τεχνικές και πολύ γρήγορες εναλλαγές των στροφών της.
Στη συνέχεια η δράση θα συνεχιστεί στην επίσης «Ακροπολική», γρήγορη και τεχνική Ε.Δ. «Δίβρη», μήκους 18,53 χιλιομέτρων με κύριο χαρακτηριστικό της, το πολύ καλό τερέν και την ταχύτητα της, υποσχόμενη εξαιρετική οδηγική απόλαυση και πλούσιο θέαμα για τους θεατές. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου loop, τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, για το μοναδικό ενδιάμεσο service του αγώνα, πριν πραγματοποιήσουν το δεύτερο πέρασμα από τις προαναφερθείσες διαδρομές. Μετά από 73,90 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στη Λαμία και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας για τον τερματισμό του αγώνα.
Για ακόμη μία φορά δίπλα στον αγώνα βρίσκεται η Τοπική κοινωνία αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος δια της Π.Ε. Φθιώτιδας, καθώς και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.
Το ωράριο του αγώνα

Φωτογραφίες: Αρχείο Photo Rally Press

TAGGED:RallyΡάλλυ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
Previous Article Παράταση προθεσμίας για την ένταξη στο αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ
Next Article ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ:Να ληφθεί υπόψη το μήνυμα του λαού-Στρέφουμε το βλέμμα στο μέλλον (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ακτινίδια ελληνικής παραγωγής φτάνουν από το Βιετνάμ στην Ασία ως εξαγώγιμο προϊόν
3 ώρες ago
Ακρίβεια Χριστουγέννων: Τα σοκολατένια γλυκά φέτος 20% ακριβότερα σε σχέση με πέρυσι
6 ώρες ago
Ανεβαίνουν οι τιμές σε ψωμί και καφέ
7 ώρες ago
Τα ελληνικά τυριά γίνονται πολυτελεία – Ανατιμήσεις έως και 120%
8 ώρες ago
Κικίλιας για λιμάνια Πειραιά και Ελευσίνας: Οι συμφωνίες είναι αυτές που είναι για να τηρούνται απ’ όλες τις πλευρές
11 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξανά στον δρόμο του ΠΑΟΚ η Μπιλμπάο

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική: Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς απέναντι στην Λευκορωσία

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με τους Κλίβελαντ

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λευκορωσία – Ελλάδα: Ο Πολωνός διαιτητής Ντάμιαν Σίλβεστρζακ σφυρίζει τον αγώνα της γαλανόλευκης

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?