Τρίτη, 17 Ιούν 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Σαν σήμερα Τσίπρας και Ζάεφ υπογράφουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και η ΠΓΔΜ γίνεται «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»
Η Ελλάδα υποχώρησε κατά τρεις θέσεις στη διεθνή κατάταξη ανταγωνιστικότητας του IMD
Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός – Τι απαντά η Αθήνα στους χάρτες της Άγκυρας
Θεσσαλονίκη: Γονείς παράτησαν το μωρό τους στο μπαλκόνι και πήγαν για ύπνο
O χάρτης του gov.gr με ασφαλή σημεία συγκέντρωσης στην Ελλάδα σε έκτακτη ανάγκη
Θρίλερ με την εσπευσμένη επιστροφή Τραμπ στην Ουάσινγκτον: «Δεν γύρισα για εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, είναι κάτι μεγαλύτερο από αυτό»
Σφοδρή πυραυλική επίθεση της Ρωσίας στο Κίεβο
Σήμερα η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο
Πέμπτη νύχτα τρόμου σε Ιράν και Ισραήλ: Ήχησαν σειρήνες στο Τελ Αβίβ
Δύσκολη πρόκριση για Τσιτσιπά στο Χάλε, στο ντεμπούτο με Ιβανίσεβιτς
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μητέρα των μαχών σήμερα στη Βουλή – Τι θα πει ο πρωθυπουργός

1 έτος ago
Κοινοποίηση
3 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση

O Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μην αφήσει τίποτα αναπάντητο από όσα του καταμαρτυρούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Γνωρίζει, λένε συνεργάτες του, ότι οι τόνοι θα ανέβουν πολύ και αυτό φάνηκε ήδη από χθες.

Στην αιχμή της ομιλίας του θα είναι δυο παράμετροι. Η μια θα είναι η διαβεβαίωση ότι μέσω της δικαστικής διερεύνησης θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και οι βασικοί υπεύθυνοι γι αυτή την τραγωδία. Δεν θα αρνηθεί ότι παθογένειες δεκαετιών και ίσως και λάθος χειρισμοί οδήγησαν στο να χαθούν 57 ζωές και θα διαβεβαιώσει πως όσο περνάει από το χέρι του δεν θα ξαναζήσουμε τέτοια τραγωδία.

Όμως, αυτό που περιμένουν πολλοί είναι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κατονομάσει τα οργανωμένα συμφέροντα που θέλουν να πλήξουν την χώρα και θέλουν να καταστήσουν όμηρό τους την κυβέρνηση.

Θα απορρίψει τα περί συγκάλυψης και θα εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης που κατέθεσαν την πρόταση δυσπιστίας.

Θα κατηγορήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι βασίζουν την επιβίωσή τους στον ανθρώπινο πόνο με ψέματα, συκοφαντίες και φήμες.

Απόντος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη τα πυρά του πρωθυπουργού θα συγκεντρώσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος και ανέλαβε την πρωτοβουλία να καταθέσει την πρόταση δυσπιστίας χρησιμοποιώντας ως όπλο του το δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής. Και εδώ θα τον κατηγορήσει ότι είναι «εντολοδόχος συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων».

Από τα πυρά του δεν θα ξεφύγει και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κυρίως όμως γιατί ζήτησε και μάλιστα με τελεσίγραφο από τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί και αμφισβήτησε ευθέως τις δημοκρατικές διαδικασίες ζητώντας εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών. Αναμένεται να του προσάψει ότι υπονομεύει συνειδητά το πολίτευμα της χώρας και θέτει σε αμφισβήτηση θεσμούς δεκαετιών δηλητηριάζοντας τους πολίτες με τοξικότητα και συνδέοντας πράγματα που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους όπως η διαρροή των email με την επιστολική ψήφο την οποία άλλωστε η αντιπολίτευση πολέμησε και καταψήφισε.

Θα θυμίσει ότι εκείνοι που κόπτονται για το Κράτος Δικαίου έχουν στις τάξεις τους δυο καταδικασμένα στελέχη τους τον Νίκο Παππά και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο με τον πρώτο εκ των δυο μάλιστα να είναι και ο εισηγητής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΜητσοτάκηςΤέμπη
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Καιρός: Σκόνη από τη Σαχάρα σκεπάζει και σήμερα τη χώρα – «Πιο πολύ βοηθάει η εισπνοή από τη μύτη», τι να προσέξουμε
Επόμενο άρθρο Ν. Φαραντούρης στη Βεργίνα Τηλεόραση:”Θέλουμε εγγυήσεις για το αδιάβλητο των ευρωεκλογών”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σαν σήμερα Τσίπρας και Ζάεφ υπογράφουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και η ΠΓΔΜ γίνεται «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»
50 λεπτά ago
Η Ελλάδα υποχώρησε κατά τρεις θέσεις στη διεθνή κατάταξη ανταγωνιστικότητας του IMD
1 ώρα ago
Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός – Τι απαντά η Αθήνα στους χάρτες της Άγκυρας
2 ώρες ago
Θεσσαλονίκη: Γονείς παράτησαν το μωρό τους στο μπαλκόνι και πήγαν για ύπνο
3 ώρες ago
O χάρτης του gov.gr με ασφαλή σημεία συγκέντρωσης στην Ελλάδα σε έκτακτη ανάγκη
3 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θρίλερ με την εσπευσμένη επιστροφή Τραμπ στην Ουάσινγκτον: «Δεν γύρισα για εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, είναι κάτι μεγαλύτερο από αυτό»

News Room
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο

News Room
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο πόλεμος «φτάνει» στην αντλία: Πάνω από 2 ευρώ η αμόλυβδη

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας – Η επιστολή παραίτησής του

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?