Τρίτη, 17 Ιούν 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Τουρισμός: Προκαλεί ανησυχία η κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν
Χατζηδάκης: Ανησυχούμε για τον οικονομικό αντίκτυπο του πολέμου στη Μέση Ανατολή 
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και CCO της Microsoft Judson Althoff
Σαν σήμερα Τσίπρας και Ζάεφ υπογράφουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και η ΠΓΔΜ γίνεται «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»
Η Ελλάδα υποχώρησε κατά τρεις θέσεις στη διεθνή κατάταξη ανταγωνιστικότητας του IMD
Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός – Τι απαντά η Αθήνα στους χάρτες της Άγκυρας
Θεσσαλονίκη: Γονείς παράτησαν το μωρό τους στο μπαλκόνι και πήγαν για ύπνο
O χάρτης του gov.gr με ασφαλή σημεία συγκέντρωσης στην Ελλάδα σε έκτακτη ανάγκη
Θρίλερ με την εσπευσμένη επιστροφή Τραμπ στην Ουάσινγκτον: «Δεν γύρισα για εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, είναι κάτι μεγαλύτερο από αυτό»
Σφοδρή πυραυλική επίθεση της Ρωσίας στο Κίεβο
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Πυρά» Μαρινάκη κατά Σωκράτη και Πέτρου Κόκκαλη – «Να βγαίνει πιο συχνά ο κ. Μαρινάκης για να καταλαβαίνει ο κόσμος τον χαρακτήρα του»

6 έτη ago
Κοινοποίηση
7 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση



Ολομέτωπη επίθεση σε Σωκράτη και Πέτρο Κόκκαλη, κατηγορώντας τον πρώτο ότι «άφησε καμένη γη στον Ολυμπιακό και σφιχταγκαλιάστηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη» και τον δεύτερο πως «άφησε χρέη 7 εκατομμύρια ευρώ στον ερασιτέχνη», έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM». Την πρώτη του μετά το 2014, που είχε επίσης παραχωρήσει στον ίδιο δημοσιογράφο.
«Ο Πέτρος Κόκκαλης είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του πατέρα του καθώς και στην ΠΑΕ και στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, που άφησε 7 εκατ. χρέη. Το μοναδικό κοινό στοιχείο με τον Σωκράτη Κόκκαλη ήταν η διαδοχή στην ΠΑΕ. Παραλάβαμε καμμένη γη, έναν Ολυμπιακό με τεράστια οικονομικά ρήγματα και τις δομές του υπό διάλυση. Η οικονομική κατάσταση που συναντήσαμε ήταν πολύ χειρότερη από της ΑΕΚ όταν υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνικη ή του Παναθηναϊκού μετά τη διάλυση της πολυμετοχικότητας. Το 2010 ήρθαμε για να βγάλουμε τον Ολυμπιακό από μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο στην Ιστορία του. Από τότε, στο Δημόσιο έχουμε πληρώσει για φόρους και ΙΚΑ 150 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς καθυστέρηση ή διακανονισμό. Ο Κόκκαλης δεν μπορούσε να βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο. Έβαλα «με το καλημέρα» 60 εκατ. ευρώ για να καλύψω το άνοιγμα που υπήρχε και να δρομολογήσουμε νέες επιτυχίες. Να σημειωθεί ότι ο τότε μεγάλος αντίπαλος, ο Παναθηναϊκός είχε την πιο ακριβή ομάδα όλων των εποχών», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Υπήρξε επίσης η παραχώρηση με τη μορφή…δανεισμού, του Θωμά Μητρόπουλου, τόσο στον κ.Μελισσανίδη όσο και νωρίτερα στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Θωμάς Μητρόπουλος και η παρέα του μας δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και το πληρώσαμε. Για κάποιους ανθρώπους το χρήμα και το συμφέρον είναι βασιλιάς. Ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω χρημάτων και πολιτικών συμφερόντων. Αν ένας σύλλογος στην Ελλάδα είναι μακριά από οποιοδήποτε κόμμα και κυβέρνηση, είναι ο Ολυμπιακός», πρόθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
«Κερδίσαμε επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα, στην Ευρώπη είχαμε τεράστιες επιτυχίες, φτάσαμε στην υψηλότερη θέση. Το 2017-18 είχαμε κακή χρονιά. Είχαμε αποφασίσει να χτίσουμε μια νέα ομάδα. Σχεδόν από το μηδέν. Φέτος είχαμε ιστορική πρόκριση κόντρα στη Μίλαν, τη μεγαλύτερη στην Ιστορία μας και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παίξαμε με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο. Θέλω να επικεντρωθώ στο μέλλον. Του χρόνου θα επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που αξίζει. Την απάντηση έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού και το «Καραϊσκάκης» ήταν πάντα γεμάτο. Κι ας είχε χαθεί το πρωτάθλημα. Πρέπει να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό ψηλότερα», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, που στη συνέχεια αναφέρθηκε, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, για το μπάσκετ και τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
«Το ξεκαθάρισα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή τη στιγμή ιδιοκτήτες είναι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και θα παραμείνουν. Έχουν ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα, έχουν φέρει δύο ευρωπαϊκά, αγαπούν τον Ολυμπιακό, τους στηρίζω και είμαι δίπλα τους. Όσο για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, όπως είπα, παραλάβαμε το 2010 με χρέη επτά εκατομμύρια ευρώ και διαλυμένο. Ξοδέψαμε πάνω από 25 εκ. ευρώ με αποδείξεις όχι με λόγια. Έχουμε δει ένα θαύμα. Τις ομάδες στο βόλεϊ και στο πόλο που έχουν φέρει ευρωπαϊκά τρόπαια. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο που συντηρεί τόσα τμήματα και πρωταγωνιστούν».
Π. Κόκκαλης: «Να βγαίνει πιο συχνά στα ΜΜΕ ο κ. Μαρινάκης για να καταλάβει και ο κόσμος το χαρακτήρα του»
«Είμαι σοκαρισμένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή στα κοινά ο κ. Μαρινάκης. Είναι σοκαριστική εμπειρία να τον ακούς» είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πέτρος Κόκκαλης, στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4 fm». Ο ίδιος προσέθεσε ότι πρέπει «να βγαίνει πιο συχνά στα ΜΜΕ για να καταλάβει και ο κόσμος το χαρακτήρα του».
«Έχει σημασία να πω την αλήθεια στον κόσμο του Πειραιά και, αν θέλει, ας βγει να με διαψεύσει. Ο κ. Μαρινάκης είναι ψεύτης» είπε συγκεκριμένα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρόσθεσε: «Όπως τσακώνεται με όλο τον κόσμο, κάποια στιγμή τσακώθηκε και με τον κ. Μιχαλολιάκο και μου ζήτησε, το Φεβρουάριο του 2014, να είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Μου μετέφερε την πρόταση μέσω του Γιάννη Μώραλη που εργαζόταν τότε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και είμαστε φίλοι. Του ζήτησα δύο μέρες να το σκεφτώ αλλά άμεσα αποφάσισα ότι, παρότι είναι σπουδαίο να είσαι δήμαρχος Πειραιά, δεν είμαι διατεθειμένος να είμαι δοτός δήμαρχος Πειραιά, με ένα δημοτικό συμβούλιο εκλεγμένο από τον κ. Μαρινάκη».Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Κόκκαλης είπε ότι «για τον Ολυμπιακό θα τον κρίνει και τον ίδιον η ιστορία» προσθέτοντας ότι «ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο μέγεθος αλλά καμιά φορά παίζουν ρόλο και οι άνθρωποι. Κανένας δεν είναι μεγαλύτερος από τον Ολυμπιακό, θα μας κρίνει όλους η ιστορία».Είπε ακόμα για τον εφοπλιστή, ότι «έχει τον δημοσιογραφικό οργανισμό Μαρινάκη, έχει και καινούργιο κανάλι, έχει πάρα πολλά «παπαγαλάκια» που χρησιμοποιεί. Πρόσφατα ανακάλυψαν έναν λάθος παππού, θα μου βρούνε και κανέναν τρίτο παππού όπου να ‘ναι. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτή τη συζήτηση. Πρέπει όμως να τον παρακαλέσω να βγαίνει πιο συχνά στα ΜΜΕ για να καταλάβει και ο κόσμος το χαρακτήρα του».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΚόκκαληςΜαρινάκης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Άρειος Πάγος: Αποπληρωμή των δανείων σε ελβετικό φράγκο με βάση την τρέχουσα ισοτιμία
Επόμενο άρθρο Προετοιμασία στον ΠΑΟΚ για τη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός: Προκαλεί ανησυχία η κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν
37 λεπτά ago
Χατζηδάκης: Ανησυχούμε για τον οικονομικό αντίκτυπο του πολέμου στη Μέση Ανατολή 
56 λεπτά ago
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και CCO της Microsoft Judson Althoff
2 ώρες ago
Σαν σήμερα Τσίπρας και Ζάεφ υπογράφουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και η ΠΓΔΜ γίνεται «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»
4 ώρες ago
Η Ελλάδα υποχώρησε κατά τρεις θέσεις στη διεθνή κατάταξη ανταγωνιστικότητας του IMD
5 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύσκολη πρόκριση για Τσιτσιπά στο Χάλε, στο ντεμπούτο με Ιβανίσεβιτς

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Στουτγκάρδη ετοιμάζει πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γιάννη Κωσνταντέλια του ΠΑΟΚ

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τάισον απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπικός αγώνας σήμερα στην Τούμπα με Ζαγοράκη, Καραγκούνη και Καρεμπέ

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?