Τρίτη, 16 Δεκ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Η επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»
Πιερρακάκης: Σύντομα η Ελλάδα θα έχει περάσει στην πρώτη πεντάδα της Ευρώπης στην ψηφιακή πολιτική
Επιχείρησε να στραγγαλίσει τη σύντροφο του με κορδόνι – Επιτέθηκε και στον ανήλικο γιο τους
Μαρινάκης για αγρότες: Η πόρτα του πρωθυπουργού για συνάντηση είναι πάντοτε ανοιχτή
Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο λέει ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής, ανοίγει δρόμο για διάλογο με Ελλάδα, Αίγυπτο και Τουρκία για ΑΟΖ
Μηταράκης για Κωνσταντοπούλου: Προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί της κατά Γεωργιάδη – Να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, τι ισχύει για τα ΜΜΜ
Σύγκρουση Θεοδωρικάκου με Φάμελλο στη Βουλή για τον… εξώστη, επανήλθε με αναφορές σε «Φραπέ» και επίθεση σε Γεωργιάδη η Κωνσταντοπούλου
Αταμάν: «Δύσκολο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες»
Στάση αναμονής από τους αγροτοσυνδικαλιστές, περιμένουν εξειδίκευση των δεσμεύσεων Τσιάρα για να προσέλθουν σε διάλογο
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Η Προπαγάνδα «σκοτώνει» την Αλήθεια!

4 έτη πριν
Μοιραστείτε το
5 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Προπαγάνδα «σκοτώνει» την Αλήθεια!
Νικόλαος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

«Η Προπαγάνδα έχει πάρει διαζύγιο από την Αλήθεια και από την Ηθική», διατράνωνε ο Χίτλερ! «Η Προπαγάνδα είναι ψέμα, ακόμη κι όταν λέει την αλήθεια», σημείωνε ο αντίθετος σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού Τζωρτζ Όργουελ!
Τι είναι όμως Προπαγάνδα;
Σύγχρονη Προπαγάνδα είναι η επιστημονική τεχνική της διαδόσεως των ιδεών με σκοπό τον επηρεασμό της κοινής γνώμης. Η ιδέα μετατρέπεται σε υλική δύναμη όταν μπει μέσα στις μάζες. Η σύγχρονη βασιλεία της Προπαγάνδας, με την χρησιμοποίηση των παντοδύναμων ΜΜΕ στην συνεχή 24ωρη ροή των πληροφοριών, είναι ένα τετελεσμένο γεγονός. Η Προπαγάνδα είναι το τρομερότερο πολεμικό όπλο στα χέρια εκείνου που ξέρει να την χρησιμοποιεί. Είναι το βασικό χαρακτηριστικό μιας νέας μορφής πολιτισμού. Αυτή κανονίζει τη σκέψη μας, τις αντιδράσεις μας, τις δραστηριότητές μας.
Τι είναι Αλήθεια;
Αλήθεια είναι το καθετί που είναι ορθό, που συμφωνεί με την πραγματικότητα, καθετί που μπορεί να επαληθευτεί πειραματικά ή να ελεγχθεί με τη λογική και την εμπειρία, με αξιόπιστα δεδομένα. Και επιπλέον είναι η απουσία ψεύδους ή άλλης σκόπιμης αλλοίωσης της πραγματικότητας. Επομένως η έννοια της Αλήθειας είναι επιστημονικά σαφής και δεν επιδέχεται παρερμηνειών!
Τι γίνεται στον κόσμο σήμερα;
Τα τελευταία δύο χρόνια, συμβαίνει κάτι το απίστευτο! Μια διεθνιστική πολιτικο-οικονομική ελίτ, που νομίζει ότι κατέχει θεϊκή εξουσία, προσπαθεί να ελέγξει τον παγκόσμιο πληθυσμό για να επιβάλλει μια παγκόσμια αυταρχική διακυβέρνηση. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιώντας ένα άκρως ολοκληρωτικό τρόπο και έχοντας υποδουλώσει απόλυτα τα πανίσχυρα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παγκοσμίως, έχει προβεί στην πλήρη εργαλειοποίηση του λεγόμενου κορωνοϊού, με τραγικά αποτελέσματα.
Ολόκληρος ο πλανήτης γη βρίσκεται σε ένα ιδιότυπο πόλεμο και έχει βυθιστεί σε ένα κλίμα πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και υγειονομικής κατάρρευσης. Στον ιδιότυπο αυτό πόλεμο, που κήρυξε (αν)επισήμως η προαναφερόμενη ελίτ, χρησιμοποιούνται πλήρως όλα τα μέσα και όλες οι μέθοδοι της Προπαγάνδας, με ένα πρωτοφανή τρόπο.
Δεν υπάρχει μέσο διάδοσης της προπαγάνδας, του γραπτού και του προφορικού λόγου, καθώς και του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, που να μην χρησιμοποιήθηκε στη λυσσώδη αυτή περίοδο. Οι απειλές, ο φόβος και ιδιαίτερα ο φόβος του θανάτου, η λογοκρισία, οι υποσχέσεις, οι παροχές, το ψέμα, η μπλόφα, ο σαρκασμός, η περιφρόνηση, όλα ελήφθησαν επαρκώς από την οπλοθήκη της γραμματολογίας και παρατάχθηκαν εναντίον του παγκοσμίου πληθυσμού.
Δεν υπάρχει μέθοδος και τεχνική της προπαγάνδας, που να μην έγινε πράξη. Η υποβολή, οι ισχυρές επικλήσεις σε συναισθήματα, η καλλιέργεια μίσους, η πολεμικότητα, ο φθηνός εντυπωσιασμός, η πλύση εγκεφάλου, οι ανακρίβειες, η διαστρέβλωση της αλήθειας, η συνεπής ασυνέπεια, η λαϊκότητα, ο πόλεμος νεύρων, η αθρόα χρήση μαγικών λέξεων, συμβόλων και συνθημάτων, όλα αυτά συστηματικά προγραμματίστηκαν και έγιναν πράξη με στόχο τους λαούς της γης.
Αντί λοιπόν της Αλήθειας, εκείνο που πρωταγωνίστησε και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί είναι η Προπαγάνδα και το Ψέμα, που κατατίθενται καθημερινά, τόσο στην πολιτική παλαίστρα, υπό τους θόλους των βουλευτηρίων, όσο και στα πολύχρωμα τηλεοπτικά παράθυρα, όπου παρελαύνουν οι πρωταγωνιστές του «υγειονομικού» δράματος.
Η Προπαγάνδα σκοτώνει στην κυριολεξία την Αλήθεια! Αυτό δεν επιτρέπεται να το αφήσουμε. Οι ελεύθεροι άνθρωποι οφείλουμε να κάνουμε σημαία μας την Αλήθεια και να την περισώσουμε! Να ενώσουμε δυνάμεις και να αγωνιστούμε! Μόνο έτσι θα καθαρίσουμε αυτή την πολιτικά και κοινωνικά μολυσμένη ατμόσφαιρα και θα σταματήσουμε να εισπνέουμε την αφόρητη δυσωδία της προπαγάνδας! Μόνο έτσι θα ανατρέψουμε αυτή την καταστρεπτική πορεία του κόσμου!

Νικόλαος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Νίκος Χαρδαλιάς: Συνάντηση με τον Γάλλο Α/ΓΕΕΘΑ στο Πεντάγωνο
Επόμενο άρθρο Στόχος η «καρδιά» του Αιγαίου – Νέα προκλητική τουρκική NAVTEX!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»
8 λεπτά πριν
Πιερρακάκης: Σύντομα η Ελλάδα θα έχει περάσει στην πρώτη πεντάδα της Ευρώπης στην ψηφιακή πολιτική
41 λεπτά πριν
Επιχείρησε να στραγγαλίσει τη σύντροφο του με κορδόνι – Επιτέθηκε και στον ανήλικο γιο τους
1 ώρα πριν
Μαρινάκης για αγρότες: Η πόρτα του πρωθυπουργού για συνάντηση είναι πάντοτε ανοιχτή
2 ώρες πριν
Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο λέει ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής, ανοίγει δρόμο για διάλογο με Ελλάδα, Αίγυπτο και Τουρκία για ΑΟΖ
2 ώρες πριν

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Θ. Πλεύρης στη Βεργίνα Τηλεόραση: Τα σκληρά μέτρα αποδίδουν

Την αποτελεσματικότητα των νέων νομοθετικών παρεμβάσεων που έφεραν θεαματική μείωση των ροών, καθώς και τη μεγάλη…

Newsroom

Ο ΥπΑΑΤ Κώστας Τσιάρας στη Βεργίνα τηλεόραση

«Όσα χρήματα δικαιούνται οι νόμιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, θα τα λάβουν στο ακέραιο», υπογράμμισε ο…

Newsroom

Στέργιος Καλόγηρος – Εκπομπή: «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»: Ο Νίκος Παπαθανάσης Απαντά για Στεγαστικό, ΕΣΠΑ, Ανάκαμψη και Ανάπτυξη

Στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» στη Βεργίνα Τηλεόραση με τον Στέργιο Καλόγηρο, ο Αναπληρωτής Υπουργός…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, τι ισχύει για τα ΜΜΜ

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Στάση αναμονής από τους αγροτοσυνδικαλιστές, περιμένουν εξειδίκευση των δεσμεύσεων Τσιάρα για να προσέλθουν σε διάλογο

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Χριστουγεννιάτικα δέντρα, το γιορτινό δώρο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Καταδικάστηκε η Τik-Toker αγρότισσα που καλούσε για ξυλοδαρμούς-«Θα ιδρύσω κόμμα »

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?