Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονικής εμπρηστικής επίθεσης στην πολυκατοικία όπου διαμένει η οικογένεια Νέστορα, στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα η Βάγια Νέστορα να χάσει τη ζωή της.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον άνθρωπο στον οποίο ο 24χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που χρησιμοποιήθηκε ως ορμητήριο για την εμπρηστική επίθεση, είχε δώσει τα κλειδιά του σπιτιού.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για έναν 25χρονο φοιτητή ο οποίος φέρεται να πήρε τα κλειδιά από τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια να τα έδωσε στο ζευγάρι που κατηγορείται ότι τοποθέτησε τον εμπρηστικό μηχανισμό στην πολυκατοικία όπου μένει η οικογένεια Νέστορα. Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 25χρονου μετά την απολογία του 24χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος φέρεται να τον κατονόμασε ενώπιον των ανακριτικών Αρχών

