Σχόλιο με αφορμή τη φράση «να μην εκθέσω τα Μέλη του Συλλόγου» που χρησιμοποίησε η Μαρία Καρυστιανού στην ανακοίνωσή της για την παραίτηση από τη θέση της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου των θυμάτων των Τεμπών έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης καλώντας την να δώσει απαντήσεις «στο όνομα της διαφάνειας που ευαγγελίζεστε» για όσα υπονοεί.
Ο υπουργός Υγείας υπενθυμίζει ότι η κυρία Καρυστιανού είχε κατηγορήσει πριν από μερικές εβδομάδες την ΑΑΔΕ για τον φορολογικό έλεγχο στον σύλλογο «αλλά εδώ λέει ότι δεν ήθελε να εκθέσει κάποια άλλη Μέλη του Συλλόγου…».
«Αξιότιμη κυρία Καρυστιανού στο όνομα της διαφάνειας που ευαγγελίζεστε πείτε μας επιτέλους τί ακριβώς συμβαίνει και ποιους ακριβώς δεν θέλετε να εκθέσετε!» καλεί την Μαρία Καρυστιανού ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Όλη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την παραίτηση της Μαρίας Καρυστιανού
Από όλη αυτή την μακροσκελή ανακοίνωση της @mkaristianou ας κρατήσουμε αυτή τη φράση της:
«Παρά ταύτα, τα ίδια Μέλη του Δ.Σ. που αποφάσισαν άκυρα για την «παραίτησή» μου, δεν συναίνεσαν σε όλα τα παραπάνω, με αποτέλεσμα όλη η λάσπη για τη μη δημοσίευση των οικονομικών του Συλλόγου να συνεχίζει να πέφτει πάνω μου και από τη δική μου πλευρά να συνεχίσω να σιωπώ, για να μην εκθέσω τα Μέλη του Συλλόγου»…
Θυμίζω ότι κατηγόρησε την ΑΑΔΕ για τον φορολογικό έλεγχο αλλά εδώ λέει ότι δεν ήθελε να εκθέσει κάποια άλλη Μέλη του Συλλόγου….Αξιότιμη κυρία Καρυστιανού στο όνομα της διαφάνειας που ευαγγελίζεστε πείτε μας επιτέλους τί ακριβώς συμβαίνει και ποιους ακριβώς δεν θέλετε να εκθέσετε!
Από όλη αυτή την μακροσκελή ανακοίνωση της @mkaristianou ας κρατήσουμε αυτή τη φράση της:
«Παρά ταύτα, τα ίδια Μέλη του Δ.Σ. που αποφάσισαν άκυρα για την «παραίτησή» μου, δεν συναίνεσαν σε όλα τα παραπάνω, με αποτέλεσμα όλη η λάσπη για τη μη δημοσίευση των οικονομικών του… https://t.co/XV7HdgmTOQ
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 13, 2026


Αυτό το πράγμα είναι υπουργός ; Γιατί επιτίθεται σε πολίτη ,μάνα ,γυναίκα ;
ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ
Konstantinos Stoimenou ΚΑΤΜΑΝ
Βρε αδιευκρίνιστο αρχιλαμογιο μιλάς και εσύ λιγδιαρη
Ανθρωπακι χωρίς αιδώ…
για τον “Φραπέ” κανένα αίτημα για απαντήσεις;
Άδωνι επικαλείται το δικαίωμα της σιωπής. Μόνο ο σύντροφός σου ο Φραπές έχει αυτό δικαίωμα;
Ας πάει να βρει απαντήσεις γιατί παραιτήθηκε η επιτροπή που ερευνούσε τα κονδύλια του ΟΠΕΚΕΠΕ για να μπει στην ΑΑΔΕ .Κάποιο καλό έχει η φάβα.
Μαρεσι πού προσπαθεί νά κάνει τον έξυπνο το τίποτα
Περουκακιας σε γράφουν στ αρχιδια τους οι Έλληνες αδιευκρίνιστο αρχιλαμογιο