Κυριακή, 5 Οκτ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
Ο χάρτης πληρωμών από τον ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου
Κ. Τσουκαλάς: «Ζητάτε βραβείο επειδή η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε ότι στελέχη σας ήταν μέσα στην εγκληματική οργάνωση;»
ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου
Παύλος Μαρινάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους ζωής
Ηλεκτρική ενέργεια: Κοντά στα προ κρίσης επίπεδα η τιμή του ρεύματος
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι

6 έτη ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση

Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός άντρα το απόγευμα της Τετάρτης σε πολυσύχναστη καφετέρια στο Περιστέρι έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και ο Μάνος Παπαγιάννης, ο ηθοποιός που είναι και ιδιοκτήτης της καφετέριας που έγινε το έγκλημα.

- Advertisement -

Όπως φαίνεται μάλιστα από την φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema.gr, ο ηθοποιός λίγη ώρα μετά την δολοφονία βρισκόταν στην καφετέριά του!

«Ο κύριος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, πλην όμως, αμέσως έφτασε στο σημείο, διαχειρίστηκε με πολύ ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό, ήταν στο πλευρό των συνεργατών του, συνεργάστηκε με τις Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση. Σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, δυστυχώς είναι δυσάρεστες ειδήσεις αυτές, αλλά όπως ξέρετε είναι μια καθημερινότητα όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχει αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό», δήλωσε η συνήγορός του, μιλώντας στο Open.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης και το θύμα καθόντουσαν, νωρίτερα, στο ίδιο τραπέζι και είχαν μία έντονη συζήτηση, όταν κάποια στιγμή, ο δράστης σηκώθηκε από το τραπέζι και είπε στο θύμα, «καλά πάω να το φέρω». Αυτό το σκηνικό του καυγά πάντως, κάνει την αστυνομία να εκτιμά ότι κίνητρο του εγκλήματος ήταν προσωπικές διαφορές ανάμεσα σε θύτη και θύμα.

Κατά πληροφορίες τον δολοφόνο περίμενε ένας άνδρας με μηχανή ενώ άλλες πληροφορίες που επικαλείται το Έθνος αναφέρουν ότι ο δράστης είχε φροντίσει να έχει κάλυψη από άτομα που τον περίμεναν έξω από την καφετέρια.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το θύμα είναι ένας 25χρονος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγή ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα νόμιμα τα τελευταία 8 χρόνια και δεν είχε απασχολήσει τις αρχές, πέραν από το αδίκημα της παράνομης εισόδουΣύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το θύμα είναι ένας 25χρονος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγή ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα νόμιμα τα τελευταία 8 χρόνια και δεν είχε απασχολήσει τις αρχές, πέραν από το αδίκημα της παράνομης εισόδου.

Από την ανάλυση του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, φαίνεται ότι ο άνθρωπος με τον οποίο διαπληκτίστηκε αποχώρησε από την καφετέρια. Στη συνέχεια ένας άλλος άνδρας (διακρίνεται ότι φορούσε άλλα ρούχα) εισέβαλε στο κατάστημα και άρχισε να πυροβολεί.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι το γεγονός ότι ο δολοφόνος δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

Αρχικά πυροβόλησε το θύμα στην πλάτη και στην συνέχεια στο κεφάλι. Η μανία του ήταν τόσο μεγάλη που αφού είχε πυροβολήσει το θύμα άρχισε να τον χτυπάει με την λαβή του όπλου βρίζοντάς τον. Την ώρα που εκτυλίσσονταν όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων ο ψυχρός εκτελεστής τους κάλεσε να μην φοβούνται! Δεν έδειχνε να τον νοιάζει αν είχαν δει το πρόσωπό του και αν θα τον αναγνώριζαν στην συνέχεια.

Ο άδειος γεμιστήρας βρέθηκε κάτω από το τραπέζι ενώ ο δολοφόνος έφυγς προς άγνωστη κατεύθυνση με μηχανή ή με τα πόδια (υπάρχουν διάφορες μαρτυρίες).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Περιστέρι
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Μητσοτάκη – Θεοχάρη: Νέο στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό
Επόμενο άρθρο Ένα τραγούδι για το Νόησις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
12 ώρες ago
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
13 ώρες ago
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
14 ώρες ago
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
15 ώρες ago
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
16 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ Χρ. Αποστολόπουλος προειδοποιεί για απώλεια 20% στις εξαγωγές φέτας λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας προτείνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γάλακτος Χρήστος Αποστολόπουλος. «Δυστυχώς οι…

Αλεξία Χαρακίδα

Πού θα κυμανθούν οι τιμές ρεύματος τον Οκτώβριο

Τη δεδομένη στιγμή η αύξηση στην τιμή της χονδρικής ρεύματος ανέρχεται στο 20%. Η μέση…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Συναγερμός για την αύξηση κρουσμάτων AIDS στους νέους – Προειδοποίηση από τον λοιμωξιολόγο Π. Κολλάρα

Το κουδούνι του κινδύνου για τα αυξημένα περιστατικά ανθρώπων-κυρίως νέων- που μολύνονται με AIDS κρούει…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 90 κλειστά μαγαζιά στην Εγνατία

News Room
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προϋπολογισμός 2026: Υψηλή ανάπτυξη, ισχυρά πλεονάσματα και «παράθυρο» για νέες παροχές

News Room
ΕΚΠΟΜΠΕΣΕΛΛΑΔΑ

TisimΒενη: Μαθαίνοντας να αγαπάμε άνευ όρων 

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Δημογραφικός… πυρετός: Σχεδόν κατά 60.000 μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2024

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?