Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτικη Cookies 
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αν δεν πέσουν οι τιμές στην ενέργεια, θα παρέμβουμε

Δημοσιεύθηκε: 31/08/2025 10:47
Μοιραστείτε το
20 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Αναφορά στα μη κρατικά πανεπιστήμια, στη σχολική χρονιά, στο ενεργειακό καλάθι, στα εργασιακά και στη ΔΕΘ περιελάμβανε η σημερινή ανασκόπηση του πρωθυπουργού, για την εβδομάδα που πέρασε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε αναλυτικά:

Καλημέρα σε όλες και όλους. Σήμερα κλείνει ο Αύγουστος, ένα καλοκαίρι γεμάτο προκλήσεις αλλά και θετικά βήματα. Μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο με το βλέμμα στραμμένο στη ΔΕΘ, για την οποία θα έχουμε πολλά να πούμε στην επόμενη ανασκόπηση.
Ξεκινώ τη σημερινή ανασκόπηση με ένα θέμα που ξέρω πως απασχολεί κάθε νοικοκυριό. Αναφέρομαι στο ενεργειακό καλάθι και το κόστος της ενέργειας. Φέτος άρχισε να φαίνεται η συστηματική δουλειά των τελευταίων ετών στη μετάβαση της χώρας και της εγχώριας αγοράς ενέργειας προς πιο καθαρή και πιο φθηνή ηλεκτρική ενέργεια. Η πατρίδα μας βρίσκεται πλέον μεταξύ των πρώτων χωρών παγκοσμίως στην αξιοποίηση των ΑΠΕ, πορεία που θα συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει, πλέον, ότι η Ελλάδα αποκτά σταδιακά ενεργειακή αυτάρκεια και αυτονομία και μετατρέπεται από καθαρό εισαγωγέα σε καθαρό εξαγωγέα ενέργειας. Με τη βοήθεια των νέων ΑΠΕ, του ήλιου και των ανέμων αλλά χάρη και στις δικές μας παρεμβάσεις στο ευρωπαϊκό επίπεδο για να διορθώσουμε αστοχίες της ενιαίας αγοράς ενέργειας, φέτος το καλοκαίρι οι τιμές χονδρικής έπεσαν τον Αύγουστο πολύ σημαντικά. Σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι, οι τιμές χονδρικής φέτος μειώθηκαν κατά 29%, ενώ η ψαλίδα της περιοχής μας με την κεντρική Ευρώπη περιορίστηκε σημαντικά, με τη χώρα μας να έχει χαμηλότερες τιμές χονδρικής τον Αύγουστο από τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Δανία. Η πτώση αυτή πρέπει να αντανακλάται και στα τιμολόγια λιανικής. Εύλογα, λοιπόν, αναμένω η πτώση αυτή να μεταφερθεί και στις τιμές της λιανικής τον επόμενο μήνα, δηλαδή στον τελικό καταναλωτή. Αν αυτό δεν συμβεί θα παρέμβουμε υπέρ των καταναλωτών, όπως έχουμε άλλωστε κάνει επανειλημμένα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η πράσινη ενεργειακή μετάβαση πρέπει να υπηρετεί πρωτίστως τα συμφέροντα των πολλών, ώστε τελικά να βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι από αυτήν, και όχι κάποιοι μόνο σε βάρος των περισσότερων.

Σας έχω μιλήσει για το νομοσχέδιο για τα εργασιακά σε προηγούμενη ανασκόπηση, όμως καθώς αυτό έχει μπει στη φάση της δημόσιας διαβούλευσης, η δημόσια συζήτηση έχει γεμίσει σκόπιμες ανακρίβειες και παρερμηνείες από την αντιπολίτευση, που αξίζει να απαντηθούν με συγκεκριμένα στοιχεία. Ούτε καταργείται το 8ωρο, ούτε καθιερώνεται υποχρεωτικά ημερήσια απασχόληση 13 ωρών όλο τον χρόνο, όπως ισχυρίζεται η αντιπολίτευση. Αντιθέτως, προστατεύουμε και θωρακίζουμε την νόμιμη υπερωριακή εργασία όσων μισθωτών την επιλέγουν για να αυξήσουν τα εισοδήματά τους. Για να ξέρουμε όλοι για τι μιλάμε, βάσει της νομοθεσίας ένας εργαζόμενος σήμερα δεν επιτρέπεται να εργάζεται περισσότερες από 13 ώρες πάνω από 37 εργάσιμες ημέρες τον χρόνο, στο πλαίσιο του ορίου των 150 ωρών υπερωρίας τον χρόνο. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο ρύθμισης της εργασίας που δεν αλλάζει, το νομοσχέδιο έρχεται να επεκτείνει τη δυνατότητα που ήδη έχει ένας εργαζόμενος να εργάζεται έως 13 ώρες σε δύο εργοδότες, ώστε να μπορεί να το κάνει και σε έναν μόνο εργοδότη δίχως να χρειάζεται να μετακινείται, λαμβάνοντας μάλιστα και υψηλότερη αμοιβή.

Ας σκεφτούμε για παράδειγμα τους νέους που απασχολούνται εποχικά στον τουρισμό ή την εστίαση για να χρηματοδοτήσουν με το εισόδημά τους τις σπουδές τους. Τι είναι προτιμότερο; Να υπερεργάζονται παράνομα σε έναν εργοδότη για να συμπληρώσουν ένα πρόσθετο εισόδημα ή να είναι κατοχυρωμένοι, ασφαλισμένοι και προστατευμένοι από την εργασιακή νομοθεσία; Νομίζω όλοι θα συμφωνήσουν πως το δεύτερο είναι προτιμότερο. Επαναλαμβάνω πως η δυνατότητα που υπάρχει ήδη σήμερα για εργασία έως 13 ώρες την ημέρα σε δύο ή περισσότερους εργοδότες, επεκτείνεται και σε έναν εργοδότη, πάντα με την απαρέγκλιτη προϋπόθεση ότι τηρούνται πιστά τα όρια ανάπαυσης, το ανώτατο όριο εβδομαδιαίων ωρών εργασίας και ετήσιας υπερωρίας και οι νόμιμες προσαυξήσεις από υπερωρίες (συν 40%).

Έτσι, ένας εργαζόμενος που αμείβεται για παράδειγμα με ωρομίσθιο 8 ευρώ, θα μπορεί να έχει ημερομίσθιο 119 ευρώ σε έναν εργοδότη αντί για 104 σε δύο εργοδότες για τις ίδιες ώρες εργασίας και βεβαίως χάρη στην ψηφιακή κάρτα εργασίας οι έλεγχοι της επιθεώρησης εργασίας γίνονται πλέον πολύ πιο αποτελεσματικοί αλλά και πολύ πιο στοχευμένοι. Εξυπακούεται ότι η υπερωριακή απασχόληση (δηλαδή η 10η έως την 13η ώρα σε μία ημέρα) απαιτεί την συναίνεση του εργαζόμενου που προστατεύεται ρητά από την απόλυση σε περίπτωση άρνησης. Και βεβαίως αξίζει να πούμε εδώ ότι αντίστοιχες ρυθμίσεις εφαρμόζονται σε πολλές ακόμη χώρες της ΕΕ με βάση την κοινοτική εργασιακή νομοθεσία.

Αύριο μπαίνει ο Σεπτέμβριος και σε λίγες μέρες η νέα σχολική χρονιά ξεκινά, με επιπλέον 10.000 μόνιμους εκπαιδευτικούς, τουλάχιστον 37.000 αναπληρωτές αλλά και με ανακαινισμένα σχολεία σε όλη την επικράτεια, χάρη στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου». Σε πολλά κτήρια δεν είχε γίνει καμία ουσιαστική παρέμβαση από τότε που χτίστηκαν, όπως στο συγκρότημα που στεγάζει το 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου που επισκέφθηκα μέσα στην εβδομάδα. Είδα ανακαινισμένες αίθουσες με διαδραστικούς πίνακες για την Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και λειτουργικούς προαύλιους χώρους που θα είναι ανοιχτοί και εκτός σχολικού ωραρίου, ώστε τα παιδιά να αξιοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε το πρόγραμμα, ώστε να συμπεριληφθούν ακόμη περισσότερα σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Σύντομα θα προχωρήσουμε στις σχετικές ανακοινώσεις.

Και ενώ οι ανακαινίσεις δίνουν νέα πνοή σε εκατοντάδες σχολεία σε όλη τη χώρα, στην Ψέριμο έχουμε μια ιδιαίτερη στιγμή: έπειτα από 16 χρόνια ανοίγει ξανά το μονοθέσιο δημοτικό για να υποδεχθεί δύο παιδιά, τον Ταξιάρχη και την Ελευθερία. Σύντομα θα τοποθετηθεί δάσκαλος -είτε από τους νεοδιοριζόμενους, είτε με απόσπαση από την Κάλυμνο- ώστε τα δύο πρωτάκια μας να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες μάθησης με όλα τα παιδιά της χώρας, χωρίς να φύγουν από τον τόπο τους. Θέλω να ευχαριστήσω και τη νηπιαγωγό της Ψερίμου που θα μείνει για δεύτερη χρονιά στο νησί για τα 3 παιδιά του νηπιαγωγείου, αλλά και ως μέντορας για τον δάσκαλο ή την δασκάλα που θα διδάσκει στο Δημοτικό. Παράλληλα, λύθηκε και το ζήτημα της υγειονομικής κάλυψης του νησιού, καθώς με απόφαση του Υφυπουργού Άμυνας τοποθετείται γιατρός, οπλίτης θητείας, πτυχιούχος Ιατρικής.

Η εβδομάδα έκλεισε με την επισφράγιση μιας ακόμη ιστορικού χαρακτήρα μεταρρύθμισης της κυβέρνησης για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Μετά από την πανηγυρική δικαίωση του νόμου της κυβέρνησης από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως προς τη συνταγματικότητά του, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την αδειοδότηση των 4 πρώτων μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων στη χώρα μας, στη βάση της αυστηρής αξιολόγησης και εισήγησης που έκανε η αρμόδια ανεξάρτητη αρχή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έτσι, ήδη από τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, θα λειτουργήσουν τα δύο πρώτα μη κρατικά πανεπιστήμια στην Αθήνα και άλλα δύο στη Θεσσαλονίκη. Κάποιοι που έχουν εύκολο το μηδενισμό και την ισοπέδωση προεξοφλούσαν ένα άναρχο τοπίο με υποβαθμισμένες σπουδές και πρόχειρες αδειοδοτήσεις.

Διαψεύστηκαν καθώς από τις 13 αιτήσεις που κατατέθηκαν εγκρίθηκαν οι 4 και θα ζητηθούν περισσότερα συμπληρωματικά στοιχεία από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Τέλος, στο ερώτημα «μα δεν ήρθε το Harvard ή το Columbia», η απάντηση είναι ότι κάνουν λάθος και εδώ, διότι και το Harvard και το Columbia έχουν έρθει στη χώρα μας και έχουν συνάψει συνεργασία με τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια για την παροχή μικτών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την ενίσχυση και την εξωστρέφεια της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι η Ελλάδα να μετατραπεί σταδιακά σε πόλο γνώσης και προσέλκυσης φοιτητών από όλο τον κόσμο. Να βγει από την εσωστρέφεια και να αξιοποιήσει τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα που έχουμε τόσο ως τόπος και πολιτισμός αλλά ως ανθρώπινο δυναμικό.

Κλείνω την ενότητα της εκπαίδευσης με ακόμη μια σημαντική πρωτοβουλία: ιδρύουμε Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο στη Δράμα, που θα λειτουργήσει από τη φετινή σχολική χρονιά. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού Δράμας και μέχρι μεθαύριο, Τρίτη, οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών μπορούν να δηλώσουν την κατεύθυνση που επιθυμούν. Η επιλογή των υποψηφίων για την εισαγωγή στην Α’ τάξη θα αρχίσει την προσεχή Πέμπτη.

Επόμενο θέμα, το σχέδιο στήριξης της όμορφης Χίου μετά τις φετινές πυρκαγιές. Τα μέτρα περιλαμβάνουν οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη πρώτων αναγκών των νοικοκυριών, στεγαστική συνδρομή για ζημιές σε κατοικίες και τριετή απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για κτίσματα που υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Για τις πληγείσες επιχειρήσεις θα δοθεί επιχορήγηση έως 70% της ζημιάς που υπέστησαν, ώστε να διατηρηθούν θέσεις εργασίας και να τονωθεί η οικονομία της περιοχής. Ακόμη, ζητήθηκε από τον ΕΛΓΑ να τρέξει γρήγορα τις διαδικασίες ελέγχων και καταβολής αποζημιώσεων για το φυτικό και ζωικό κεφάλαιο που χάθηκε στις φωτιές. Θα υπάρξει έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Χίου, με 3 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση υδρευτικών δικτύων και υποδομών, ενώ θα ενεργοποιεί και το μέτρο «Χίος Pass» για την επόμενη τουριστική περίοδο, προκειμένου να στηριχθεί η τουριστική δραστηριότητα της βόρειας Χίου. Μεγάλη σημασία αποδίδουμε στην προώθηση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων στην πληγείσα περιοχή με το σχετικό προϋπολογισμό να καλύπτεται από την Εθνική Τράπεζα, ως ιδιώτη αναδόχου αποκατάστασης και αναδάσωσης.

Τώρα πάμε Θεσσαλονίκη που θα έχει σε λίγες μέρες την τιμητική της με αφορμή τη ΔΕΘ. Φέτος για πρώτη φορά, οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στην Έκθεση και με το Μετρό, που μέσα στους 10 μήνες λειτουργίας του άλλαξε τη ζωή της πόλης: περίπου 15.000 λιγότερα αυτοκίνητα στους δρόμους του κέντρου και εξοικονόμηση 4. εκ ευρώ -άμεσα ή έμμεσα- από τις τσέπες των οδηγών, σύμφωνα με μελέτη του ΑΠΘ. Την προσεχή Πέμπτη ξεκινούν οι δοκιμές στη γραμμή έως την Καλαμαριά, με στόχο το κομμάτι αυτό να λειτουργήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2026. Ήδη έχουν παραδοθεί 4 από τους καινούργιους συρμούς που εξυπηρετούν το δίκτυο, ενώ ξεκίνησαν να τοποθετούνται τα μηχανήματα POS για την αγορά εισιτηρίου. Ο κοινωνικός και οικονομικός πολλαπλασιαστής του έργου είναι ανυπολόγιστος και θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος όταν ολοκληρωθεί η επέκταση στη Μίκρα και στη δυτική Θεσσαλονίκη. Μεγάλη ανάσα στο κυκλοφοριακό της πόλης θα δώσει και το έργο του Flyover που, όπως ενημερώθηκα την Πέμπτη που ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη, οι εργασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και δίνονται λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της κατασκευής του.

Για παράδειγμα, οι πολίτες ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο στο κινητό τους από την εφαρμογή flyover.imet.gr (ή drivethess) για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην περιφερειακή οδό και τους εναλλακτικούς της περιφερειακής οδού άξονες, ώστε να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές. Ως προς την ανάπλαση των χώρων της ΔΕΘ, ακούσαμε την φωνή της πόλης και έτσι θα περιορίσουμε το κτηριακό αποτύπωμα περίπου στο 50% του αρχικού πλάνου, θα αυξήσουμε το πράσινο και τους ανοιχτούς χώρους, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο οικονομικό hub που συνδυάζει την επιχειρηματική δραστηριότητα και την κοινωνική συνοχή. Ένα είναι σίγουρο: η Θεσσαλονίκη αλλάζει.

Περνάω σε ένα άλλο πεδίο που έχουμε αποφασίσει ότι θα σταματήσει να παράγει γραφειοκρατία, κακονομία, ασάφεια και ανασφάλεια για τους πολίτες αλλά και τις επιχειρήσεις. Αναφέρομαι στην καλύτερη οργάνωση και ρύθμιση του χώρου στην Ελλάδα, με τη μεγάλη μεταρρύθμιση που υλοποιούμε στη χωροταξική και πολεοδομική μας νομοθεσία. Στο Υπουργικό Συμβούλιο της Παρασκευής η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος παρουσίασε μια ιστορικού χαρακτήρα παρέμβαση που κωδικοποιεί για πρώτη φορά με τρόπο ολιστικό και επιστημονικά άρτιο, μετά από έναν αιώνα τη διάσπαρτη πολεοδομική νομοθεσία. Πάνω από 170 νόμοι συγχωνεύθηκαν σε έναν Κώδικα 477 άρθρων. Περιττές ή αντικρουόμενες διατάξεις καταργήθηκαν, συγχωνεύθηκαν ή απλοποιήθηκαν. Για την ακρίβεια, στη διάρκεια των 5 χρόνων αυτής της τρομερά επίπονης και εντατικής εργασίας κωδικοποιήθηκαν διατάξεις ηλικίας ως 102 ετών! 25 μέλη της Επιτροπής, ανώτατοι δικαστικοί, καθηγητές και στελέχη του ΥΠΕΝ συνεργάστηκαν για τον σκοπό αυτό.

Για πρώτη φορά, θα λειτουργήσει αμέσως μετά την ψήφισή του νέου κώδικα στη Βουλή μία ψηφιακή πλατφόρμα, προσβάσιμη από όλους, που θα δίνει τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης αναζήτησης για το τι ορίζει ο νόμος σε κάθε περιοχή της χώρας αλλά και κάθε πεδίο της σχετικής νομοθεσίας. Εξασφαλίζουμε έτσι άμεση, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα περιεχόμενα του νόμου με ιεραρχική διάρθρωση. Ο χρήστης θα μπορεί να δει μέρη, τμήματα και άρθρα, χωρίς να χρειάζεται να τα αναζητά σε δεκάδες ΦΕΚ, μέσω αναλυτικής αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά για γρήγορη εύρεση πληροφοριών. Ευχαριστούμε το πανεπιστήμιο Πατρών για την πολύτιμη συνδρομή του.

Συνεχίζω με τη νέα εφαρμογή MyStreet, το «ΜyCoast της πόλης». Δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη, αλλά και τις δημοτικές αρχές, να ελέγχουν εύκολα αν ένας δημόσιος χώρος έχει παραχωρηθεί νόμιμα ή αν υπάρχει παράβαση και στην περίπτωση αυτή, να προβούν σε καταγγελία. Ο δημόσιος χώρος ανήκει σε όλους και πρέπει να είναι προσβάσιμος, ειδικά από τους πολίτες με αναπηρίες, κινητικά προβλήματα και ηλικιωμένους. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση κατά της επιχειρηματικότητας, αλλά συντασσόμαστε πάντα με τη νόμιμη επιχειρηματικότητα. Αν κάποιος έχει μισθώσει εκατό μέτρα, δεν γίνεται τα εκατό να τα κάνει τριακόσια. Μέσα από εύχρηστους διαδραστικούς χάρτες σε κινητό ή tablet, ο χρήστης θα βλέπει όχι μόνο τις παραχωρήσεις χώρων αλλά και σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ασφαλή σημεία καταφυγής, ενώ σύντομα θα προστεθούν και θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ καθώς και τα σημεία όπου βρίσκονται απινιδωτές.

Από τα μικρά που όμως κάνουν τη διαφορά: περίπου 2.500 άνεργοι ναυτικοί μας μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για την παροχή επαγγελματικής πιστοποίησης, ύψους 3.5 εκ. ευρώ, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Ανάλογα με την ειδικότητα και το αντικείμενο κατάρτισης, θα έχουν τη δυνατότητα να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους, να επανενταχθούν στη ναυτική αγορά και να εξελιχθούν στις ιεραρχικές βαθμίδες του πλοίου, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα λαμβάνουν εκπαιδευτικό επίδομα, ενώ με την ολοκλήρωση θα αποκτούν πιστοποιητικό ναυτικής ικανότητας και δικαιωμάτων υπηρεσίας στα πλοία.

Κλείνω με την απόφαση των Υπουργείων Ναυτιλίας και Αθλητισμού για τη δωρεάν μετακίνηση όλων των σωματείων που είναι ενταγμένα στο e-kouros με τα επιδοτούμενα πλοία στα 77 δρομολόγια της «άγονης γραμμής». Το μέτρο τίθεται σε εφαρμογή την 1η Ιανουαρίου 2026 και αφορά τις νησιωτικές Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου καθώς και του Ιονίου, καλύπτοντας ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που αντιμετώπιζαν διαχρονικά: το υψηλό κόστος μετακινήσεων. Με την πρωτοβουλία αυτή στηρίζονται ουσιαστικά 650 σωματεία -το 10% του συνόλου της επικράτειας- και σχεδόν 35.000 αθλήτριες και αθλητές.

Λόγω ΔΕΘ, δεν θα έχουμε ανασκόπηση την επόμενη Κυριακή. Επιστρέφουμε όμως αμέσως μετά, με όλα όσα θα παρουσιάσουμε στη Θεσσαλονίκη. Καλή Κυριακή και καλό μήνα (από αύριο)!

Ακολουθεί η σημερινή ανάρτηση του πρωθυπουργού:

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Κυριάκος Μητσοτάκης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Μητσοτάκης: Τα μέτρα που κλειδώνουν για την 89η ΔΕΘ
Επόμενο άρθρο ΕΦΚΑ- ΔΥΠΑ: Όλες οι πληρωμές αυτή την εβδομάδα
118 Σχόλια
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 08:49

    Δεν πας στο διάολο ρεε

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 08:49

    ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑ ΚΛΈΒΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 08:50

    Το δούλεμα συνεχίζεται…..

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 08:52

    ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΕΕ!!!!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 08:52

    Δεν φτάνει να πέσουν οι τιμές του ρεύματος , γιατί έχετε διπλασιάσει τα πάγια , εκεί παίζεται η μεγάλη απάτη !!!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 08:56
    https://scontent.fvno8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.1997-6/429658106_2451397731711667_5082462788273885547_n.png?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=23dd7b&_nc_ohc=m3wGA1jVkgcQ7kNvwHw7DQ9&_nc_oc=AdmGeyfvWDVSKUq78OsE9jplHsrehLfEcpgQvK6wcwFx7uHZbSF0oQ7EyVQz2pfVpbaZIWnCGv92dJ0V2og-TaMI&_nc_zt=26&_nc_ht=scontent.fvno8-1.fna&edm=AOerShkEAAAA&_nc_gid=cR-TMOXS51EhSxCji8YuIQ&_nc_tpa=Q5bMBQEPvlxH9g_t5Tfu973gGtFKll_E28-LlW_qR3kMj1FJm1lC5aSuIBxYh2DGvhaigMPX5V4vzcVykg&oh=00_AfobsjEsV3-jk6P8IhaaMVgK2KQxTXpAzenbFzp18hSqnQ&oe=697E69E4
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 08:57

    Τώρα πού ήρθε τό αυγό στον γκ@@ θα παρέμβης????

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 08:58

    Άστα διαλα ρε τόσα χρόνια μας πίνουν το αίμα τι έκανες? Τώρα που κοντεύουν εκλογές το θυμήθηκες

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 08:58

    Ανεμογεννητριες μας εβαλες, πιο ακριβα πληρωνουμε ψευτες!!!!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:01

    Παραίτησου. Κόλλησες στην καρέκλα .

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:03

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΊΤΕ ΨΕΎΤΕΣ

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:04

    Poso sapxios ise re pustara

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:04

    Τι λες βρε νούμερο μας κάνεις και την χάρη αφού πρώτα τα έχεις ξεπουληση στους ιδιώτες

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:05

    ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΚΛΈΦΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΑΝΟ ΣΑΝΟ

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:05

    Δεν είναι μόνο η ενέργεια το πρόβλημα, καταρχήν από τη στιγμή που το πολιτικό σύστημα της χώρας αποφάσισε να υπογράψει μνημόνια έπρεπε να μπει πλαφόν στις τιμές τον προϊόντων και των ενοικίων και όχι στη ζωές μας στα μεροκάματα και στις συντάξεις. Αλλά σύμφωνα με τη λογική τους το προϊόν είμαστε εμείς και έχουμε λιγότερο αξία από μία κονσέρβα και σε λίγο καιρό θα μας πουλήσουν κιόλας με ενδεχόμενο πόλεμο. Και κάτι τελευταίο, όσον αφορά την ενέργεια το πρόβλημα δεν είναι μόνο το αυξημένο κόστος της κιλοβατώρας, το πρόβλημα είναι ότι σε κάθε λογαριασμό πληρώνουμε ένα σωρό extra πράγματα που είναι πιο ακριβά από το ίδιο το ρεύμα

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:06

    Τα παπαγαλακια αρχισαν να λαλουν εν οψει του σανομοιρασματος της δεθ🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬👺🤬🤬🤬🤬

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:07

    Θα παρέμβουν όταν θα χιονίζει καλοκαίρι.αλητεςςςς

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:08

    Τέτοιο δούλεμα τρώμε εδώ και 6 χρόνια !!!κανείς δεν τον πιστεύει πια !!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:08

    Συνεχίζεις να είσαι ένας ΑΠΛΆ ΗΛΊΘΙΟΣ!!!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:13

    Σε πιστέψαμε!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:13

    Εγώ λέω εάν δεν πέσεις εσύ από εκεί που είσαι δεν υπάρχει σωτηρία ούτε στη χώρα ούτε στον ελληνικό λαό καλόν είναι και γρήγορα να τσακιστείς να ξεκουμπιστής

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:14

    Ψεύτη, κοίτα στον καθρέφτη τη μύτη σου να δεις που έχει φτάσει.

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:15

    Άρχισε να μοιράζει σανό ο μαφιόζος

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:16

    Άντε ρε σκουπίδι

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:16

    Τώρα θά παρέμβης βρε β@@@α ηλίθιε τόσο καιρό πού κοπρόσκυλας

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:17

    Ποιό μπροστά θα πέσεις εσύ παρά η τιμή στην ενέργεια, ετοιμάσου!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:20

    Στο 2105 μχ.μας δουλευεις..τα κλεμενα πισω..και στη στενη οι ((λεβεντες))φραπεδες..και μετα ολα τα αλλα😎😎😎

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:21

    Καλά μας έπεισες

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:22

    Ότι εντολές θα λάβεις,αυτους θα υπακουσεις

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:24

    πιστέψτε τον πρόβατα!!!!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:25

    Ποσο μαλακας είσαι!!!!!🤣🤣🤣

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:26

    Τώρα που είδες την κατηφόρα σου μεγάλα λόγια λες ρε μεγάλε τελείωσε το τραίνο έφυγε χωρίς εσένα εσύ είσαι ακόμη στο σταθμό και περιμένεις το επόμενο

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:27

    13 € τον μήνα ρεύμα στην Γερμανία για 45 __55 μέτρα σπίτι…

    Μπορεί και να γίνει πιο φθηνό αν αλλάξεις πηγή ενέργειας..
    Ανεμογενητριες για παράδειγμα…

    50 € ρεύμα τον μήνα είναι για τα σπίτια που δουλεύουνε πολύ φούρνο για γλυκά…!!
    Τραπέζια κλπ…

    Δύσκολα να ακούσεις 100 ευρώ ρεύμα τον μήνα για διαμέρισμα…

    Σπάνιο… 🔥🔥🔥

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:34

    ΟΠΕΚΕΠΕ

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:35

    Την ΔΕΗ γιατί την ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ!!! Ανθέλληνες μέχρι αηδίας είστε!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:36

    Κοπρόσκυλο τού κερατά 😈

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:40

    Πρόσεχε το καλσόν θα το σκησεις πάλι..

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:40

    Διχασμένη προσωπικότητα….όπως κ το Φπα που δεν έχει μειωθεί κ θ φαμε προστιμο

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:41

    Ανέβηκαν 500% και θα κατεβάσει 5 έως 10 και τα ζώα του 41% θα το χαψουν …😂😂

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:44

    Βάζε ανεμιστήρες στα βουνά εσύ και θα τα βρούμε…

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:48
    https://scontent.fvno8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.1997-6/14050190_1775285609378810_498900746_n.png?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=23dd7b&_nc_ohc=_pQXVri6gQsQ7kNvwEF-R2y&_nc_oc=AdkluwSNQDAafgtGZscOZJtATMkBSfRubErkR_7AcpX6MO2BIF18XKe1n2zQ0Ww4m0s88FlLkRsVWq9weQNku7aM&_nc_zt=26&_nc_ht=scontent.fvno8-1.fna&edm=AOerShkEAAAA&_nc_gid=cR-TMOXS51EhSxCji8YuIQ&_nc_tpa=Q5bMBQF-MuCE7nnliLs5GIAEk2kXBv4dr6D0P0X3n25zSVL0-Q6hgD8nXoYMuJcPpD5umfUL0q-LTdjF_g&oh=00_AfqB1LIHN_TgOuSlcyMvXDX9Ysi2S_N__OQHkOJ-hQZ1nA&oe=697E66D9
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:50

    Περίμενε να βγάλουν λίγα ακόμα

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:51

    Προσοχή τα καλτσον χαχα,χα,!!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:51

    σιχαμα

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:51

    Εσύ πρέπει να πέσεις πρώτα κ μετά όλα θα πέσουν

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:52

    Για ποια παρέμβαση μιλάς πού τα έχεις καταστρέψει όλα κοπρόσκυλο

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:54

    Κοίτα δούλεμα τη είναι τούτο ρε παιδιά πιες τιμές ρε βελζεβουλη πού κάθε Έλληνας έχει μία αγκαλιά ήλιο και τον κλέβετε και το πληρώνει μία λίρα την κιλοβατώρα ΆΘΛΙΟΙ

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:56

    Πρώτα θα πέσεις εσύ και μετά θα πέσουν όλα τρωκτικό

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:56

    Τώρα το θυμήθηκες

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:58

    να πας να γαμηθεις βραιο ττουρκοφιλεε

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 09:59

    Νωρίς το θυμήθηκες άχρηστο.Μας έχει γονατίσει η ακρίβεια εδώ και τέσσερα χρόνια.

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:00

    Τατάν , τατάν…
    έρχεται το ιππικό !

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:09

    Καλά ρε κοπρίτη τώρα το θυμήθηκες;;Τώρα που το θυμήθηκες είναι αργά,τα πρόβατα άρχισαν σιγά σιγά και ξυπνάνε,οπότε ετοίμασε τις βαλίτσες σου.

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:10

    Άντε ρε ψεύτες και κλέφτες

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:14

    Βρε βρε το κατάλαβε!!! Τώρα συνηθίσαμε άστο καλύτερα,μην το κάνεις χειρότερα.

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:15

    ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΠΈΜΒΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΠΈΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΗ ΛΟΓΙΚΆ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΕΙΑ .ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΝ.

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:16

    Φτάνει τόσες παρεμβάσεις που έκανες μην κάνεις άλλες θα πονέσει Μέση σου

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:21

    Τον κακό σου τον Κέρο, μαλακισμενο, αφού από πίσω σε όλα αυτά κρύβεσαι εσύ, και τώρα μας το πεζις καλός Σαμαρείτες.

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:21

    6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ. ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:27

    Μετά απο 6 χρονια δούλεμα κανονικο

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:30

    Ξεκουράσου και λίγο!!!κουράστηκες να παρεμβαίνεις!!!!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:33

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:34

    Πέστε του κάποιος να το βουλώσει επιτέλους..Καλογηρε πες τον φίλο σου να ξεκουμπιστει δεν τον θέλει ο λαός ούτε ο θεός ο ίδιος..ημαρτον πια.

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:44

    Πού θα παρέμβεις γουρλέ ; Στα αφεντικά σου ;

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:45

    Ουστ ρε ξεφτίλες λαμόγια κοπρόσκυλα συμμορία Ουστ ρεεεε

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 10:55

    Ποιά ενέργεια ρε κοπρόσκυλα ;; Για την ενέργεια πληρώνουμε τα λιγότερα. Έχετε δει κόσμε τι πληρώνετε για το δημόσιο και για τους δήμους ;; Εκεί να δεις κλέφτες !!!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 11:21

    Ο ακαταδιωκτος.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1936818003831016&set=p.1936818003831016&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 11:30
    https://scontent.fvno8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.1997-6/14050190_1775285609378810_498900746_n.png?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=23dd7b&_nc_ohc=_pQXVri6gQsQ7kNvwEF-R2y&_nc_oc=AdkluwSNQDAafgtGZscOZJtATMkBSfRubErkR_7AcpX6MO2BIF18XKe1n2zQ0Ww4m0s88FlLkRsVWq9weQNku7aM&_nc_zt=26&_nc_ht=scontent.fvno8-1.fna&edm=AOerShkEAAAA&_nc_gid=cR-TMOXS51EhSxCji8YuIQ&_nc_tpa=Q5bMBQF-MuCE7nnliLs5GIAEk2kXBv4dr6D0P0X3n25zSVL0-Q6hgD8nXoYMuJcPpD5umfUL0q-LTdjF_g&oh=00_AfqB1LIHN_TgOuSlcyMvXDX9Ysi2S_N__OQHkOJ-hQZ1nA&oe=697E66D9
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 11:32

    Ο άνθρωπος είναι ένας ψεύτης και μισός!! Λοιπόν τις βλακείες του ψέματα του να τα κρατήσει για τον εαυτό του γιατί εμείς δεν πιστεύουμε είναι ένα χαμένο κορμί και μισό!!! Ουστττττττ!!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 11:40

    ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ Θανατος στους βαρβαρους Αν θελουμε να επιβιωσουμε

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 11:50

    Σκουλικη

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 11:55

    Τσακμάκη είναι μετά από τόσα χρόνια τώρα θα παρέμβει;

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 11:59

    90 άτομα αποδοκιμάζουν το κείμενο και 9 συμφωνούν μόλις 3 ώρες μετά την ανάρτηση. Τα δε σχόλια, 59, όλα επικριτικά. Κύριε Καλόγηρε ακόμα να λάβετε το μήνυμα;

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 12:02

    Χα χα

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 12:03

    Με φωτοβολταϊκά στην στέγη που σημαίνει ότι έχω πλεόνασμα ρεύματος και το σπίτι στο όνομα ατόμου ΑΜΕΑ δηλαδή δημοτικά τέλη έκπτωση 75% και παρόλα αυτά ο λογαριασμός έρχεται 45 ευρώ το μήνα!!! Να πάτε να λέτε αυτά σε κατοίκους από άλλο γαλαξία.

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 12:10

    😂😂😂😂

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 12:26

    Μετά τον Σεπτέμβρη του 2027 Κουλη.

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 12:28

    Τώρα που τροπλασιαστικαν!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 12:29

    You cannot be trusted

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 12:35

    Αισθάνομαι πολύ Μ@λακας να με δουλεύει ένας Σχιζοφρενής Ελαττωματικός Βλάκας.
    Ένας Αδερφοτενεκές.

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 13:27

    Πέρσι πρόεδρε , πέρσι !

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 13:36

    Νωρίς ξύπνησες!!!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 14:00

    Δεν ψωφας να ησυχάσουμε

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 14:22

    Πάρε τα μπουκαλάκια σου και δρόμο χοντρομαλακα

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 14:26

    Θα επέμβει και θα ψηφίσει το ακαταδιωκτο και για αυτούς 😂😂😂

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 14:46

    Φιλαρακια σας είναι, για να μην πω αφεντικά σας….

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 15:10

    Πανος Τρυφιδης

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1820098225586747&set=p.1820098225586747&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 15:46

    Αντε ρε κοπρίτη Μητσοκαφτη, θα πάρεις τον πουλο και θα τρέχεις χαμενε.

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 15:50
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1443107703588113&set=p.1443107703588113&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 15:50
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1443107783588105&set=p.1443107783588105&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 15:50
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1443107853588098&set=p.1443107853588098&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 15:50
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1443107910254759&set=p.1443107910254759&type=3
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 15:50
    https://scontent.fvno8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.1997-6/106823040_953856961743328_2605604044035726523_n.png?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=23dd7b&_nc_ohc=-2GGZ6rlHhkQ7kNvwGw0z7y&_nc_oc=Adk8eLIZXG3tgWwOD9Dvf_1YfFGKAVXI_IE-iXiFMIbbnXitRnLg0-swV4pD31GwsiYxvSBYxv2WbkNVH84f3oCi&_nc_zt=26&_nc_ht=scontent.fvno8-1.fna&edm=AOerShkEAAAA&_nc_gid=hIU7IY92iwkhX3pj-wDz-Q&_nc_tpa=Q5bMBQHldBRhJxwKi_1u8w43CCfCFcwsDysbn6CKP6p4HcI55W73OildO6oTllQocwWQhRE6fW-NFIRBaQ&oh=00_AfrsVzMmmPWti3vL2YA2eB7O9dM9KC2n8HGilrvgIBUUYg&oe=697E6BC5
  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 16:14

    Κε Καλογηρε σας εχω για σοβαρο ανθρωπο και θα περίμενα να στέκεστε κριτικά απεναντι σε τετοιες ανοησιες .Δηλαδη τι άλλο πρεπει να δει για να παρεμβει στην αγορα ενεργειας ; μας εχει στεγνωσει η ακριβεια ,δεν το βλεπει ;

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 16:37

    Οσο ειχατε παρεμβασει κ στα τροφιμα!καλυτερα μην παρεμβεται γιατι θα ακριβεινουν κ αλλο.

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 16:41

    Ο χεσμενος κάνει ότι θέλει αφού υπάρχουν μαλακές και δεν αντιδρούν ελεος

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 17:01

    Δεν έχει βαρεθεί να κάνει παρεμβάσεις ο άνθρωπος που καλλιεργεί την ακρίβεια??

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 17:03

    Ο γελοίος ! Αν !

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 17:14

    Αφού αυτός και το καρτέλ του κάνουν παιχνίδι !
    Θα έπρεπε να έχει 25€ η κιλοβατώρα με τόσες απε και τόσα εργοστάσια που έχουν σε λειτουργία εδώ και 3-4 χρόνια και δήθεν θα τα έκλειναν !
    Στην Ευρώπη ανοίγουν πυρηνικά και έχουν πάρει παράταση τα λιγνιτικά μέχρι το 2040 ,εδώ έχουμε τα λιγνιτικά ,τα φυσικού αερίου και μισή Ελλάδα με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά φάτε κοροϊδία !

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 17:42

    Ρε Απατεώνα ρε Λαμόγιο Αρχιμαφιόζε εσύ δεν έκανες εδώ και τέσσερα χρόνια το καρτέλ της ενέργειας τωρα σου ήρθε το αυγό στον κωλο που πάτωσες δημοσκοπικά να ενδιαφερθεις για το δυσβάσταχτο αυτό κόστος στα ελληνικά νοικοκυριά…???

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 18:04

    Μίλησε ο απατεώνα το ρεμάλι

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 18:14

    Για ποιο λόγο θα παρέμβετε,λόγο πτώσης της ΝΔ…λόγο οπεκεπε ,λόγο του ότι δεν πληρώνετε αυτά που χρωστάτε στην τράπεζα

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 18:59

    Θα κάνεις πειρατεία, θα κλέβεις τα τάνκερ;

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 22:33

    Ναι ακόμα πιο πάνω το νου σας στον ΟΠΕΚΕΠΕ το μαρούλι …

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 22:33

    Επικίνδυνοι

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    31 Αυγούστου 2025 στις 23:01

    Εκατοντάδες ανεμογεννήτριες,
    για να έχουμε φτηνό ρεύμα…
    Κι εμείς, φτύνουμε αίμα
    να πληρώσουμε τους λογαριασμούς

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    1 Σεπτεμβρίου 2025 στις 00:02

    Πόσα χρόνια ξέρουμε ότι οικονομάνε εταιρίες ενέργειας και καλά και τα παίρνουν όλοι μαζί και ο μητσοτάκης πρώτος πρώτος νταβατζής κυβικά ο μυτιληναίος που παίρνει το λιγνίτη το δικό μας και τον πάνε στη μακεδονία μας και τον παίρνει παύτηνα και τον πληρώνουμε μαύρο χαβιάρι σε ρεύμα μυτιληναίος ξυπόλητος και μας το παίζει κολιόρδος όλοι μαζί εγκληματική οργάνωση μητσοτάκης και σία ταλιροφωνιάδες

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    1 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:42

    , άντε ρε παπατζή ε παπατζή μητσοτάκη όλο παραμύθι σε ψέμα έχεις γ****** να κλέβεις την ελλάδα φονιά πήγαινα βλέπω να δούμε πώς πήγε ξαπανήσου ροποδίτη

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    1 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:19

    Προσοχή στο καλσόν

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    1 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:24

    Τι να παρέμβει, αφού αυτός τα γ@μησε όλα

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    1 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:25

    Αποδομείται η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα με εγκληματικές κυβερνήσεις τις οποίες ψηφίζει ακόμα ο μ****** ο έλληνας

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    1 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:26

    Πότε; Μέχρι πού περιμένουμε να φτάσουν;

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    1 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:28

    Αφου ο ιδιος παραδεχτηκε οτι εκανε λαθος 7 δις με την ενεργεια,που εκλεισε τον λιγνιτη.Σε ποιον θα παρεμβει; Μιλαμε για πρωτοφανη Μαλακα.Αδειασε μας την γωνια καλε μου να δουμε τι θα απογινουμε. Εισαι επικινδυνα αχρηστος!

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    1 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:26

    Δε μπορούν τα καταστήματα
    Να πληρώνουν 2000 -3000€
    Σε ρεύμα κάθε μήνα ρε ζωντανό 😎
    Συμορφοθητε
    Κλέβετε τη μεσαία τάξη με τη ενέργεια

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    1 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:28

    Τώρα το θυμήθηκε ο Εγκληματίας Δολοφόνος Ντορομπασταρδος ζαβοκουλης παράσιτο λαμόγιο…Ο κόσμος πεινάει… Ψοφος οικογενειακώς στις Αχόρταγες Γαλάζιες ΑΚΡΙΔΕΣ που μας κυβερνούν..Το Κολοσογο..Το Απόλυτο ΧΑΟΣ..

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    2 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:21

    Απατεων

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    2 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:49

    κοπροσκυλαααααα

  • Ο/Η Facebook User λέει:
    2 Σεπτεμβρίου 2025 στις 19:57

    Mitsotakis xhese ta ar@sou palio katharma

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοτζιάς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απέτυχε ως κυβέρνηση, απέτυχε ως αντιπολίτευση» – Αιχμές για Τσίπρα και Πρέσπες
23 Μαΐου 2026
Καρυστιανού για Λιάγκα: «Σχολίασε επί μισή ώρα εκδήλωση που παρακολούθησε για ένα τέταρτο»
23 Μαΐου 2026
Μπουένο: «Ζητάμε συγγνώμη για τα εισιτήρια» – Ανοιχτό το ενδεχόμενο για ΠΑΟΚ και Άρη στη EuroLeague
23 Μαΐου 2026
Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται τρίχρονο κοριτσάκι που κατέρρευσε σε παιδική χαρά – Συνελήφθη η μητέρα
23 Μαΐου 2026
Χατζηβασιλείου: Δεν μας αφορά η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού – Από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας το κόμμα Καρυστιανού
23 Μαΐου 2026

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ενώνει το Αιγαίο: Με λαμπρότητα η Πανήγυρη στον Μανταμάδο

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ενώνει το Αιγαίο: Με λαμπρότητα η Πανήγυρη στον ΜανταμάδοΜε κάθε επισημότητα και…

Newsroom

Βεργίνα TV: Στο μικροσκόπιο η υπόθεση «Σάντη» – Πολιτικές προεκτάσεις και ερωτήματα για τις καταγγελίες στην Κύπρο

Στην επικαιρότητα και τις ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο επικεντρώθηκε η χθεσινή εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου…

Αλεξία Χαρακίδα

«Ανάσταση στη Θεσσαλονίκη: Από την υποδοχή του Αγίου Φωτός, στην κατάνυξη της Μητρόπολης με τον Φιλόθεο και το Αναστάσιμο μήνυμα στους Ταξιάρχες

Θεσσαλονίκη: Το Φως της Ανάστασης στην Καρδιά της Πόλης και οι Αποκλειστικές Στιγμές του «tiSimβενη»…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννης για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: «Το θεωρούμε αυτό Δικαιοσύνη;»

News Room
Ζαχαράκη: Ζητούμενο ένα σύστημα που να μην κρίνεται το μέλλον σε μία τρίωρη εξέταση – Ποιες οι παρεμβάσεις για τη φοιτητική στέγη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαράκη: Ζητούμενο ένα σύστημα που να μην κρίνεται το μέλλον σε μία τρίωρη εξέταση – Ποιες οι παρεμβάσεις για τη φοιτητική στέγη

News Room
Γεωργιάδης: Κάθε ημερομηνία μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρείται «πρόωρες εκλογές»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: “Χωρίς υγεία δεν υπάρχει περιφερειακή ανάπτυξη”

News Room
Αλ. Σδούκου: Οι εκλογές θα κρίνουν αν θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε 11-12 χρόνια πίσω
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Η δημαγωγία της αντιπολίτευσης γέννησε το κόμμα Καρυστιανού

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτικη Cookies 
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδοχή" για να συνεχίσετε.

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?