Στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, οι βουλευτές ψήφισαν για εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Βασίλειο Φλωρίδη και μάλιστα με μεγαλύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία από αυτή της ΝΔ και έτσι πέρασε δεύτερος ο Κωνσταντίνος Τζαβέλας, που θεωρείτο επικρατέστερος για το αξίωμα.
Ο Βασίλειος Φλωρίδης, έλαβε από την Διάσκεψη των Προέδρων και από το σύνολο των 27 μελών που την απαρτίζουν, 17 ψήφους (δηλαδή δύο ψήφους περισσότερες από τις 15 που αριθμεί η κυβερνητική πλειοψηφία στη Διάσκεψη), ο Κωνσταντίνος Τζαβέλας, 14 ψήφους, η Μαρία Γκανέ, 12 ψήφους, ο Αναστάσιος Σκάρας, 10 ψήφους, η Ευσταθία Καπαγιάννη, 7 ψήφους και η Νίκη – Αναστασία Μουζάκη, 6 ψήφους.
Ο Βασίλειος Φλωρίδης, είναι ο αδερφός του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, γεγονός που δημιούργησε ηθικό ζήτημα, κάτι που ωστόσο φαίνεται να αντιπαρήλθαν οι βουλευτές, οι περισσότεροι εκ των οποίων (αυτοί που ψήφισαν υπέρ του δηλαδή) μιλούσαν με ιδιαιτέρως καλά λόγια και τον προέκριναν ως τον καταλληλότερο.


😅😂😂🤣
https://www.youtube.com/watch?v=qLn0B2jI3nM
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Ελάτε!!… Πού κατά σύμπτωση είναι αδερφός του υπουργού! Ότι γουστάρει κάνει η μαφία του Κούλη, χειραγωγεί τη δικαιοσύνη καθημερινά. Η Κιόβεσι όμως θα καθαρίσει την κατάσταση και θα τους περάσει βραχιολάκια… αναμένουμε.
Η εγκληματική οργάνωση, οργανώνεται μέρες που έρχονται.