Σάββατο, 2 Αυγ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Μ. Θεμιστοκλέους στο ΕΡΤNews: 10.000 αεροδιακομιδές από το 2021 – Βελτίωση της κατάστασης στα επείγοντα, αρκετά καλά τα αποτελέσματα από τις αξιολογήσεις των νοσοκομείων
Δήμος Ηλιούπολης: Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου φεστιβάλ αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΑΔΕ επισκέφτηκαν τα γραφεία ζητώντας πλήθος στοιχείων
Αλέξης Τσίπρας: Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο της Ιεράς Μονής του όρους Σινά
ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε το επίδομα θέρμανσης σε περισσότερους από 98.000 δικαιούχους
Μητσοτάκης: Είχα δεσμευτεί ότι θα κινήσω γη και ουρανό για να ολοκληρωθεί ο αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου
Ζαχαράκη: Η εκπαίδευση αποτελεί εθνικό «νόμισμα» της κυβέρνησης
Ξέσπασμα Πατούλη για τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του: Δεν είναι «πλάκα» όταν πληγώνεις, είναι λεκτική βία.
Μαρινάκης: Οι πρακτικές της πρ. της Πλεύσης Ελευθερίας είναι γνωστές και αποτελούν «άλλη μια μέρα στη δουλειά»
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες ωφελούμενων του προγράμματος απασχόλησης 100 ανέργων κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών Αττικής
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος από τις «πράσινες» η Μάρετ Γκρόθες μετά από τέσσερα χρόνια

3 μήνες ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Το τέλος μίας ολόκληρης εποχής έφτασε για το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, που μετά από το three-peat (2022, 2023, 2024) θα παραδώσει τον «θρόνο» του ελληνικού βόλεϊ είτε στον Ολυμπιακό είτε στον ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στους τελικούς της Volley League γυναικών.

Η ανοικοδόμηση των «πράσινων» έχει ήδη αρχίσει, με τις παίκτριες που έκαναν πάλι πρώτο το «Τριφύλλι» να αποτελούν σιγά σιγά παρελθόν.

Μία από τις αθλήτριες που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός τρία πρωταθλήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μαζί με ένα Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, αλλά και δύο παρουσίες στα προημιτελικά του Challenge Cup ήταν και η Μάρετ Γκρόθες.

Η Ολλανδή ακραία μετά από τέσσερα χρόνια αποτελεί παρελθόν από την αθηναϊκή ομάδα, η οποία είπε το δικό της ευχαριστώ μέσα από μία μακροσκελή ανακοίνωση, η οποία περιέχει και δήλωση της πρώην πλέον παίκτριας του «Τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τη Μάρετ Γκρόθες για την προσφορά της στον Σύλλογο.

Η Μάρετ ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας την τελευταία τετραετία και έγραψε το όνομα της με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου. Κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο Ελλάδας, ενώ δύο φορές η ομάδα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.

Δέθηκε ιδιαίτερα με τον κόσμο της ομάδας και στο χρονικό διάστημα που έμεινε άφησε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της σε μεγάλες επιτυχίες για το «Τριφύλλι».

Στη δήλωση της ανέφερε: «Όταν ήρθα στην Αθήνα πριν 4 χρόνια, ο στόχος μου ήταν ξεκάθαρος να βοηθήσω την ομάδα να επανέλθει στην κορυφή μετά από 11 χρόνια.

Το να θέτεις στόχους είναι πιο εύκολο από την πραγματοποίησή τους. Όμως με πολύ κόπο, χαρά, ιδρώτα, θυσίες και μερικά δάκρυα τα καταφέραμε! Ήμουν αρκετά τυχερή που μπόρεσα να σηκώσω το πρωτάθλημα 3 συνεχόμενες φορές.

Ως αθλητής, ζεις για αυτές τις στιγμές και είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα. Στα τέσσερα χρόνια βίωσα μεγάλες στιγμές στην καριέρα μου και ένιωσα την Αθήνα σαν δεύτερο σπίτι μου. Έζησα καταπληκτικές στιγμές εντός και εκτός γηπέδου.

Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου, τους προπονητές και τα μέλη του τεχνικού τιμ. Ευχαριστώ και τους ανθρώπους που με βοήθησαν μετά τον τραυματισμό μου. Ευχαριστούμε όλους εκείνους τους ανθρώπους που μας στήριξαν στα καλά αλλά και στα δύσκολα. Και φυσικά ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους ανθρώπους που κάνουν αυτόν τον σύλλογο πολύ ιδιαίτερο και μεγάλο: τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Το να παίζω μπροστά τους μου προκαλούσε ανατριχίλες και ρίγη κάθε φορά που έμπαινα στο γήπεδο. Η στήριξη, το πάθος και τα συναισθήματα. Το να ακούς το «χόρτο μαγικό» σε γεμάτο γήπεδο είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να ζήσει ένας αθλητής. Κάτι που θα αγαπώ πάντα μαζί μου.

Με γεμάτη καρδιά, δάκρυ στα μάτια και χαμόγελο στα χείλη σας αποχαιρετώ. Ήταν τιμή μου να παίξω με το τριφύλλι στο στήθος».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Μάρετ ΓκρόθεςΠαναθηναϊκός
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 24 Απριλίου
Επόμενο άρθρο Καιρός: Άστατος με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μ. Θεμιστοκλέους στο ΕΡΤNews: 10.000 αεροδιακομιδές από το 2021 – Βελτίωση της κατάστασης στα επείγοντα, αρκετά καλά τα αποτελέσματα από τις αξιολογήσεις των νοσοκομείων
4 ώρες ago
Δήμος Ηλιούπολης: Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου φεστιβάλ αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη
5 ώρες ago
ΟΠΕΚΕΠΕ: Υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΑΔΕ επισκέφτηκαν τα γραφεία ζητώντας πλήθος στοιχείων
6 ώρες ago
Αλέξης Τσίπρας: Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο της Ιεράς Μονής του όρους Σινά
6 ώρες ago
ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε το επίδομα θέρμανσης σε περισσότερους από 98.000 δικαιούχους
7 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ: «Συνεδρίαση ντροπή του ΑΣ – Βάζουν σε πλειστηριασμό την οικογένεια του ΠΑΟΚ»

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το χρυσό στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου – Το ασημένιο κέρδισε ο Γιάννης Ρίζος

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Χρυσός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ο Τεντόγλου με άλμα στα 8,07 μέτρα

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

H Ελλάδα υποδέχτηκε τα “χρυσά” κορίτσια της εθνικής πόλο

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?