Σάββατο, 2 Αυγ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Νετανιάχου: Αναβάλει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα για μία εβδομάδα
Τουρκία: Δημοσίευσε χάρτη με θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Τορίνο: Ξύπνησε από την καταστολή ο 15χρονος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
Ξεκινά η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από την Αττική – Πληρότητα 100% σε πλοία και λεωφορεία
Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 32χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού
Ασφαλτοστρώνεται σήμερα η Εγνατία
TisimΒενη στην Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας
Μ. Θεμιστοκλέους στο ΕΡΤNews: 10.000 αεροδιακομιδές από το 2021 – Βελτίωση της κατάστασης στα επείγοντα, αρκετά καλά τα αποτελέσματα από τις αξιολογήσεις των νοσοκομείων
Δήμος Ηλιούπολης: Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου φεστιβάλ αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΑΔΕ επισκέφτηκαν τα γραφεία ζητώντας πλήθος στοιχείων
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Απέρριψε την πρόταση Φάμελλου για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές

4 μήνες ago
Κοινοποίηση
5 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Την πρόταση του Σωκράτη Φάμελλου για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές απέρριψε κατηγορηματικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ο κόσμος δεν περιμένει σενάρια ούτε παρασκήνια, περιμένει λύσεις. Η Νέα Δημοκρατία θα φύγει, όταν ο ελληνικός λαός δει ολοκληρωμένο πρόγραμμα λύσεων για να βελτιωθεί η ζωή του», ανέφερε μιλώντας στο ΟΡΕΝ ο Νίκος Ανδρουλάκης, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα σενάρια στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόσθεσε: «Αν τα κόμματα αθροιστούν, μειώνεται το ακροατήριο τους ή όχι; Άρα, ποιος κερδίζει; Προτείνουν κάποιοι να αθροιστούν τα κόμματα για να μειωθούν τα ακροατήρια τους, άρα τελικά ωφελημένη να είναι η Νέα Δημοκρατία. Και θέλετε να τα πάρω σοβαρά όλα αυτά; Συνεχίζω αταλάντευτος στη δέσμευση που πήρα απέναντι στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος με έχει εκλέξει δύο φορές Πρόεδρο. Πρέπει στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός να έχει επιλογή κυβέρνησης και προγράμματος απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Και σε αυτό φέρω μεγάλη ευθύνη και θα κάνω ό,τι μπορώ για να έχει αυτή την επιλογή». Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για την πρόταση Φάμελλου, ο κ. Ανδρουλάκης επέμεινε: «Σας απάντησα. Το άθροισμα των κομμάτων οδηγεί σε μείωση των ακροατηρίων τους, άρα εντέλει βοηθά τη ΝΔ».

Κληθείς να απαντήσει εάν βλέπει επιστροφή Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Δεν ξέρω, εσείς κάνετε ρεπορτάζ».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Ανδρουλάκης είπε πως «δεν πολεμάμε με τα ίδια όπλα. Ο ένας έχει βέλη και ο άλλος πυρηνικά. Ενα non paper βγαίνει και παίζει παντού» για να προσθέσει: «Προφανέστατα, η Νέα Δημοκρατία θέλει να δημιουργήσει έναν κίνδυνο, έναν φόβο, να θυμίσει το 2015. Αυτά προσπαθούν να κάνουν οι επικοινωνιακοί της μηχανισμοί. Όσοι έχουμε πολιτική εμπειρία, καταλαβαίνουμε ποιο είναι το παιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας. Πάμε στην ουσία: Το ΠΑΣΟΚ έχει να κυβερνήσει δέκα χρόνια. Τα τελευταία είκοσι χρόνια, είχε τρία χρόνια πρωθυπουργό. Και προσπαθεί να επιρρίψει σε εμάς ευθύνες ο κ. Μητσοτάκης, που έχει αφήσει τη χώρα στην προτελευταία θέση σε αγοραστική δύναμη στην Ευρώπη και η διαφθορά έχει κλιμακωθεί ξανά; Επειδή είμαι συνεπής άνθρωπος, όπως κάναμε την πρόταση δυσπιστίας πέρυσι, με την ίδια διαδικασία την κάναμε και φέτος. Γιατί δεν υπήρξε αυτό το δημοσκοπικό εύρημα πέρυσι; Υπάρχει ένα κλίμα αντιπολιτικής, το οποίο ουσιαστικά η κυβέρνηση προσπαθεί να το εργαλειοποιήσει για να δημιουργήσει το δίλημμα “Μητσοτάκης ή χάος” και να συσπειρώσει τις δυνάμεις της».

Και συμπλήρωσε: «Να είναι πολύ προσεκτικοί, διότι στο τέλος ο κόσμος μπορεί να επιλέξει το χάος για να φύγουν, με επώδυνο για την πατρίδα μας τρόπο. Ως πολιτικός και ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχω χρέος στις επόμενες εθνικές εκλογές οι πολίτες να έχουν κυβερνητική προγραμματική επιλογή, που θα αλλάξει την Ελλάδα».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σε συνέντευξή του κάλεσε τον κ. Ανδρουλάκη να υπάρξει συνεννόηση των προοδευτικών δυνάμεων και «να δώσουμε προοπτική στην κοινωνία, να ρίξει την κυβέρνηση και να νικήσει τη ΝΔ» με τελικό στόχο «στις επόμενες εκλογές, και κατά την άποψή μου πολύ πριν από αυτές, να υπάρχει ψηφοδέλτιο και φορέας που θα κερδίσει τον κ. Μητσοτάκη και θα υλοποιήσει την προοδευτική και δημοκρατική αναγέννηση της χώρας μας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΔημοφιλήΝίκος ΑνδρουλάκηςΣωκράτης Φάμελλος
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Νέα Αγχιάλος: Έρευνες σχετικά με τον θάνατο 18χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος
Επόμενο άρθρο Μπαρτσελόνα: Σκέψεις να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ανσού Φάτι έως και το 2030!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νετανιάχου: Αναβάλει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα για μία εβδομάδα
6 ώρες ago
Τουρκία: Δημοσίευσε χάρτη με θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
6 ώρες ago
Τορίνο: Ξύπνησε από την καταστολή ο 15χρονος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
7 ώρες ago
Ξεκινά η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από την Αττική – Πληρότητα 100% σε πλοία και λεωφορεία
7 ώρες ago
Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 32χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού
7 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Θεμιστοκλέους στο ΕΡΤNews: 10.000 αεροδιακομιδές από το 2021 – Βελτίωση της κατάστασης στα επείγοντα, αρκετά καλά τα αποτελέσματα από τις αξιολογήσεις των νοσοκομείων

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Ηλιούπολης: Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου φεστιβάλ αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο της Ιεράς Μονής του όρους Σινά

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Είχα δεσμευτεί ότι θα κινήσω γη και ουρανό για να ολοκληρωθεί ο αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?