Επίσημα μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έγινε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, όπως ανακοινώθηκε λίγο νωρίτερα στη Βουλή. Με μία θερμή χειραψία με τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη, επισφραγίστηκε η ένταξή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.
«Έχουμε να δώσουμε μαζί αγώνες για την διεύρυνση της παράταξης, αλλά πάνω από όλα για την αναγκαία πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης και συμπλήρωσε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κυβέρνηση αλαζονείας, αμετροέπειας που δε δείχνει κανένα σεβασμό στον ελληνικό λαό, γι’ αυτό πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις και να προχωρήσουμε μπροστά για να γίνει πράξη η πολιτική αλλαγή».
Ο Πέτρος Παππάς από την πλευρά του είπε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή η συμπόρευσή του με το ΠΑΣΟΚ. Ανέφερε ότι είναι η παράταξη που έφερε την εθνική συμφιλίωση, ίδρυσε το κράτος δικαίου, έφερε ισότητα δυο φύλων και επέτρεψε στους Έλληνες να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον.
Σημείωσε δε ότι το ΠΑΣΟΚ πορεύεται αναγεννημένο υπό την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη και είναι η μόνη σοβαρή, αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση για την χώρα, δεσμεύτηκε να μεταφέρει το πρόγραμμα, τα οράματα του κόμματος στην Βόρεια Ελλάδα.
Ο Πέτρος Παππάς είναι ο δεύτερος ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την Ράνια Θρασκιά που εντάσσεται στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ που μετρά πλέον 33 βουλευτές.


Αλλαξοκολιές λέγεται αυτό;
Ξαναγυριζουμεστα παλιό ΠΑΣΟΚ να μαζεύουμε ότι σκουπίδι φεύγει από την αριστερά ωραίο κόμμα κάνεις τους αποτυχοντες
Το ΠΑΣΟΚ παίρνει τα καλά παιδιά του Σύριζα με το καλό και τον Πολακη
Πράσινοφρουρος
Φοβερή μεταγραφή!…
George Livieratos οπως αυτη του ιπταμενου Πολετι…
Κάποια μέρα θα φύγει και από εκεί αν δει ότι ΔΕΝ βγαίνει μεροκάματο
τώρα το τσίρκο μαζέψει κλόουν
ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΓΩΝΗΣΤΗ ΓΙΑΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΠΑΧΥΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ.
Γι’αυτό Είχαμε μία φαγούρα στα παπάκια μας!
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ “ΓΑΜΟ“ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ,Ν.ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) @highlight