Πέμπτη, 20 Νοέ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Ακτινίδια ελληνικής παραγωγής φτάνουν από το Βιετνάμ στην Ασία ως εξαγώγιμο προϊόν
Ακρίβεια Χριστουγέννων: Τα σοκολατένια γλυκά φέτος 20% ακριβότερα σε σχέση με πέρυσι
Ανεβαίνουν οι τιμές σε ψωμί και καφέ
Τα ελληνικά τυριά γίνονται πολυτελεία – Ανατιμήσεις έως και 120%
Κικίλιας για λιμάνια Πειραιά και Ελευσίνας: Οι συμφωνίες είναι αυτές που είναι για να τηρούνται απ’ όλες τις πλευρές
Χρυσοχοΐδης: Φυλάκιση τουλάχιστον 2 ετών και πρόστιμα έως €30.000 για τις μπαλωθιές – Ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων στην Κρήτη
Γιαννιτσά: Διακοπή στη δίκη για το δυστύχημα στο λούνα παρκ με θύμα τον 19χρονο Γιάννη Καμπαϊλή
Χαλκιδική: Αγέλη λύκων στα Ελαιοχώρια
Προϋπολογισμός 2026: Κατατέθηκε στη Βουλή – Ψηφίζεται στις 17 Δεκεμβρίου
Χατζηδάκης: Εγκρίθηκε η καταβολή αγροτικών επιδοτήσεων από την ΕΕ – Στις 30 Νοεμβρίου η προκαταβολή
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Follow US
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όλα όσα συνέβησαν στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στην υπόθεση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

11 μήνες ago
Share
5 Min Read
SHARE


Ολοκληρώθηκε η απολογία των «Δικεφάλων» αλλά και του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης» για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Τρεις ώρες περίπου διήρκησε η ακρόαση για τα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι μεταξύ σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια και στο πάρκινγκ της «OPAP Arena». Οι δύο ομάδες πήραν προθεσμία μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (23/12) να καταθέσουν συμπληρωματικά υπομνήματα, ενώ η απόφαση δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή για το πότε θα εκδοθεί η απόφαση.

– Τον λόγο αρχικά πήρε ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν εισέβαλε ποτέ στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ζήτησε άδεια από τον παρατηρητή του αγώνα, να κατέβει να μιλήσει με τον κ. Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς, όπως υποστηρίζει ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων», δεν τηρήθηκε η συμφωνία που είχαν οι δύο ομάδες. Στη συνέχεια, ο Μάριος Ηλιόπουλος υπογράμμισε πως περίμενε στο χολ έξω από τα αποδυτήρια και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθε σε αυτόν και εκείνη την στιγμή του απεύθυνε το λόγο τονίζοντας του πως δεν είναι πρέπον να κάνει χειρονομίες. Να σημειωθεί πως η όλη διαδικασία έγινε χωρίς την παρουσία του Ρουμάνου τεχνικού, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να δηλώνει πως εφόσον δεν παρέστη ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τότε μάλλον ούτε εκείνος δεν έπρεπε να έρθει, ωστόσο πήγε με σκοπό να πει μερικά πράγματα.

– Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Κυριάκος Κυριάκου από την πλευρά του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως συμφώνησε να υπάρξει η συνάντηση των δύο ανδρών (μεταξύ Λουτσέσκου και Ηλιόπουλου), ωστόσο υπογράμμισε πως, επειδή υπήρχε ένταση στο «στρατόπεδο» των «ασπρόμαυρων», καλύτερα να περιμένει ο κ. Ηλιόπουλος πέντε λεπτά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όμως, εκείνη την στιγμή ο Μάριος Ηλιόπουλος τοποθετήθηκε λέγοντας πως ουδέποτε δεν του είπε κάποιος να περιμένει, ενώ είπε πως ο κ. Κυριάκου δεν κατεύνασε τα πνεύματα όταν υπήρξε η ένταση στο πάρκινγκ, όπου όπως ο ίδιος ο Ηλιόπουλος ανέφερε, ο Ρουμάνος τεχνικός έπιασε από το λαιμό φίλαθλο της ΑΕΚ.

– Η πλευρά των νομικών εκπροσώπων του ΠΑΟΚ ανέφερε πως οι ισχυρισμοί του Μάριου Ηλιόπουλου είναι αβάσιμοι, τονίζοντας πως εισήλθε στα αποδυτήρια χωρίς άδεια. Στη συνέχεια, ο κ. Αλεξίου μίλησε από την πλευρά της ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» είχε την έγκριση από τον παρατηρητή της αναμέτρησης για να μιλήσει στον Λουτσέσκου.

Μετά τα όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα της Πειθαρχικής Επιτροπής, η δικαστής ζήτησε να προβληθεί το βίντεο από τα αποδυτήρια και όχι από το πάρκινγκ.

– Μετά την προβολή από το βίντεο στο χώρο των αποδυτηρίων, το λόγο πήρε ο κ. Αλεξίου, καταγγέλλοντας πως ο ποδοσφαιριστής Κεντζιόρα έριξε φύλακα του πάρκινγκ, ενώ χωρίς να κατονομάσει είπε πως μέλη της «ασπρόμαυρης» αποστολής επιτέθηκαν σε παιδιά, τονίζοντας πως πρέπει να κληθούν σε απολογία οι ποδοσφαιριστές, ενώ υπογράμμισε πως ο κ. Γιώργος Σαββίδης προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

– Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της επιτροπής ρώτησε την ΑΕΚ αν είχε ευθύνη που βρισκόταν στον χώρο του πάρκινγκ φίλοι της ομάδας, με τον κ. Αλεξίου να τονίζει πως εκεί σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους οι οπαδοί που έχει διαρκείας στα VVIP της «OPAP Arena».

– Έπειτα, ο κ. Μαυρομάτης από την πλευρά του ΠΑΟΚ ζήτησε να απαλλαγούν από τις κατηγορίες όλα τα φυσικά πρόσωπα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, τονίζοντας πως υπήρξαν μικρής κλίμακας επεισόδια. Η Πρόεδρος έπειτα ζήτησε να προβληθεί το βίντεο από το πάρκινγκ, κάτι για το οποίο αρνιόταν κατηγορηματικά η πλευρά του ΠΑΟΚ.

Μετά την προβολή από τα όσα διαδραματίστηκαν στο πάρκινγκ, τον λόγο πήραν οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων». Με την λήξη της απολογίας των μελών του «Δικεφάλου» του Βορρά, δόθηκε προθεσμία στις δύο ομάδες να καταθέσουν τα όποια υπομνήματα τους μέχρι τις 15:00 της Δευτέρας.

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
Previous Article Μακεδονία και Θράκη: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα
Next Article Πάρος: Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγείται σήμερα ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον 23χρονο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ακτινίδια ελληνικής παραγωγής φτάνουν από το Βιετνάμ στην Ασία ως εξαγώγιμο προϊόν
13 λεπτά ago
Ακρίβεια Χριστουγέννων: Τα σοκολατένια γλυκά φέτος 20% ακριβότερα σε σχέση με πέρυσι
3 ώρες ago
Ανεβαίνουν οι τιμές σε ψωμί και καφέ
4 ώρες ago
Τα ελληνικά τυριά γίνονται πολυτελεία – Ανατιμήσεις έως και 120%
5 ώρες ago
Κικίλιας για λιμάνια Πειραιά και Ελευσίνας: Οι συμφωνίες είναι αυτές που είναι για να τηρούνται απ’ όλες τις πλευρές
8 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξανά στον δρόμο του ΠΑΟΚ η Μπιλμπάο

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική: Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς απέναντι στην Λευκορωσία

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με τους Κλίβελαντ

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λευκορωσία – Ελλάδα: Ο Πολωνός διαιτητής Ντάμιαν Σίλβεστρζακ σφυρίζει τον αγώνα της γαλανόλευκης

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?