Πέμπτη, 11 Δεκ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Μητσοτάκης στο TikTok για κατάργηση προσωπικής διαφοράς: Τέλος το «παίρνω αύξηση αλλά δεν τη βλέπω»
Ν. Παπαθανάσης: Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ένα Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης ύψους 22,4 δισ. ευρώ
Τσουκαλάς: «Φούσκα» ό,τι υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης
Κυρανάκης: Πλήρως λειτουργικός σιδηρόδρομος με όλα τα συστήματα ασφαλείας το 2026
Δήμος Ηλιούπολης: Ημέρα γιορτής για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο 20χρονος θείος και ο εραστής του που βίαζαν τα μικρά ανιψιά του
Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο Ταχιάος κατά της Κωνσταντοπούλου: Έχετε τη λογική του Στάλιν, δεν ήμουν διπλανός κανενός Φραπέ
Σκρέκας: Στην Πολιτική Συνέλευση του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες ο Γραμματέας της ΝΔ – Ανάγκη ευρωπαϊκών λύσεων για αγρότες και στέγαση
Ολυμπιακός: Νέος παίκτης και επίσημα ο NBAer Μόντε Μόρρις
Αμφισβητείται η ύπαρξη της “σπάνιας φυλής αιγοπροβάτων Ρουμλουκίου”: “Δεν υπάρχει μελέτη που να την αναγνωρίζει”
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ατρόμητος-ΟΦΗ: Άφησαν άλυτες τις διαφορές τους

12 μήνες πριν
Μοιραστείτε το
7 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Χωρίς σκορ έληξε το σημερινό ματς του Περιστερίου, όπου ο Ατρόμητος παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον ΟΦΗ για τη 15η αγωνιστική της Super League 1. Ήταν ένα ματς χωρίς πολλές εκατέρωθεν φάσεις και το τελικό του αποτέλεσμα σημαίνει πως η μεταξύ τους διαφορά παραμένει στο +2 για τους γηπεδούχους.

Πάντως, ένα σημαντικό στοιχείο για τους φιλοξενούμενους από το παιχνίδι είναι πως για πρώτη φορά στη σεζόν διατήρησαν το μηδέν παθητικό.

Ενδεκάδες

Ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε για τον Ατρόμητο με τον Χουτεσιώτη κάτω από τα γκολπόστ, τους Κίνι, Μπρόρσον, Σταυρόπουλο, Αθανασίου τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά, τους Ουεντραόγκο, Καραμάνη στον άξονα, τους Μπακού, Ουάρντα στα άκρα και τον Γιουμπιτάνα πίσω από τον Καρλίτος.

Ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε τον ΟΦΗ με τον Χριστογεώργο στο τέρμα, τους Μαρινάκη, Λαμπρόπουλο, Σίλβα, Χατζηθεοδωρίδη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Καραχάλιο, Μπάκιτς στα χαφ, τους Ριέρα, Σενγκέλια στα «φτερά» και τον Φούντα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ Γιουνγκ.

Η αναμέτρηση

Σέντρα στο ματς και οι δύο ομάδες θέλησαν να μπουν ορεξάτες, αν και οι γηπεδούχοι ήταν ένα «κλικ» πιο απειλητικοί και έπαιζαν κυρίως από τα αριστερά, όπου κινούνταν οι Ουάρντα και Αθανασίου. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, αναζητούσαν περισσότερο το τρανζίσιον, ελέω της ταχύτητας του Σενγκέλια, αν και η κατοχή ήταν μοιρασμένη. Ωστόσο, η ανάπαυλα τις βρήκε χωρίς σκορ, κάτι που φαντάζει κάπως λογικό, αφού δεν υπήρξε τελική στο στόχο. Το επιμέρους σκορ στις ευκαιρίες ήταν 5-2 υπέρ του Ατρόμητου, που έβαλε «δύσκολα» στην αντίπαλη άμυνα, κυρίως με τους Γιουμπιτάνα και Καρλίτος στο 19’ και 45’+2 αντίστοιχα, ενώ οι φιλοξενούμενοι «φλέρταραν» με το γκολ στο 8′, όταν βγήκαν στη μετάβαση, πήρε τη μπάλα ο Φούντας και πλάσαρε. Όμως, το πλασέ του Έλληνα επιθετικού κόντραρε στον Σταυρόπουλο, με τον Σενγκέλια να παίρνει το «ριμπάουντ», αλλά να σουτάρει από καλή θέση άουτ.

Στο δεύτερο μισό, ο Πάμπλο Γκαρσία θέλησε να «φρεσκάρει» τη μεσοεπιθετική του γραμμή και πέρασε τον Μίχορλ αντί του Γιουμπιτάνα, όμως ο Αυστριακός χαφ τραυματίστηκε σοβαρά λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, όταν και χτύπησε σε μία ανύποπτη στιγμή. Μάλιστα, η κατάστασή του προκάλεσε έντονη ανησυχία, αφού ξέσπασε σε λυγμούς. Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό πως συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν στο πλευρό του, ενώ ο Φούντας σε μία πολύ όμορφη σκηνή του έδωσε και ένα φιλί. Ναι μεν βγήκε στο 52’, όμως έπαιξε ελάχιστα και με την είσοδο του Έντερ αντί εκείνου, ουσιαστικά ο Ατρόμητος «γύρισε» σε 4-3-3, αφού ο Ισπανός ήταν στην κορυφή του άξονα, όμως δεν είναι «10άρι», αλλά «8άρι». Ο Ατρόμητος, πάντως, παρουσιαζόταν πιο απειλητικός. Στο 48’, ένα καλό σουτ του Καρλίτος πέρασε άουτ και στο 59’ «άγγιξε» το 1-0 με τον Μπάκου, όταν μετά από λάθος του Μπάκιτς πάτησε στα «καρέ» των Κρητικών και σούταρε, ο Χριστογέωργος ωστόσο απέκρουσε την προσπάθειά του, στην πρώτη τελική της αναμέτρησης εντός εστίας. Στο 64’, ο Ουρουγουανός τεχνικός άλλαξε πρόσωπα στο κέντρο και τη γραμμή κρούσης του, καθώς πέρασαν οι Τσιγγάρας και Φαν Βέερτ αντίστοιχα, ενώ στο 70’ ήταν η σειρά του Μίλαν Ράσταβατς να «επέμβει» για το πρώτη φορά στο παιχνίδι, όταν και έφερε τον Νέιρα από τον πάγκο και τον τοποθέτησε πίσω από το «9άρι», ενώ ο Φούντας μετατοπίστηκε στα άκρα (βγήκε ο Ριέρα). Αμέσως μετά (74’),ο ΟΦΗ «έχασε» τον Χατζηθεοδωρίδη με αναγκαστική αλλαγή και υπό αυτές τις συνθήκες μπήκαμε στην τελική ευθεία της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν την κατοχή (πάνω-κάτω στα επίπεδα του 60%), όμως δεν δημιουργούσαν «καθαρές» φάσεις, κυρίως λόγω της πολύ καλής παρουσίας του Λαμπρόπουλου στα μετόπισθεν, που «νίκησε» τη συντριπτική πλειοψηφία των «μονομαχιών» που ενεπλάκη. Βέβαια, προέκυψαν για λογαριασμό των Περιστεριωτών μία-δυο κάπως επικίνδυνες καταστάσεις, με τους Φαν Βέερτ και Μπάκου στο 84’ και το 88’ αντίστοιχα, που, όμως, δεν απέφεραν κάτι. Στο 90’, και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη δική τους «στιγμή», όταν ο Φούντας έκανε από καλή θέση στο 90’ το αριστερό πλασέ στην κίνηση, όμως ο Σταυρόπουλος του έβαλε την κόντρα και η μπάλα πέρασε κόρνερ, κάτι που οδήγησε το ματς στις καθυστερήσεις του. Εκεί, και στην τελευταία φάση του αγώνα (90’+5’), ο Φαν Βέερτ με κεφαλιά σε στατική φάση «έψαξε» το… buzzer beater, δεν του βγήκε και το 0-0 δεν άλλαξε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Xουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Σταυρόπουλος, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Καραμάνης (64’ Τσιγγάρας), Μπάκου, Γιουμπιτάνα (46’ Μίχορλ, 52’ςΕντερ), Ουάρντα (83’ Καλοσκάμης), Καρλίτος (64’ Φαν Βέερτ)

ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Σίλβα, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης (74’ Αμπάντα), Καραχάλιος, Μπάκιτς, Σενγκέλια, Φούντας (90’+1’ Αποστολάκης), Ριέρα (70’ Νέιρα), Γιούνγκ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Λαμία-ΑΕΚ 0-1: Βρήκε λύση από… αέρος και με Μήτογλου!
Επόμενο άρθρο Διατηρεί διαφορά ασφαλείας η ΑΕΛ, στο κυνήγι της ο ΠΑΣ Γιάννινα-Τα σημερινά αποτελέσματα στη Super League 2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης στο TikTok για κατάργηση προσωπικής διαφοράς: Τέλος το «παίρνω αύξηση αλλά δεν τη βλέπω»
13 λεπτά πριν
Ν. Παπαθανάσης: Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ένα Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης ύψους 22,4 δισ. ευρώ
1 ώρα πριν
Τσουκαλάς: «Φούσκα» ό,τι υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης
2 ώρες πριν
Κυρανάκης: Πλήρως λειτουργικός σιδηρόδρομος με όλα τα συστήματα ασφαλείας το 2026
3 ώρες πριν
Δήμος Ηλιούπολης: Ημέρα γιορτής για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
4 ώρες πριν

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Θ. Πλεύρης στη Βεργίνα Τηλεόραση: Τα σκληρά μέτρα αποδίδουν

Την αποτελεσματικότητα των νέων νομοθετικών παρεμβάσεων που έφεραν θεαματική μείωση των ροών, καθώς και τη μεγάλη…

Newsroom

Ο ΥπΑΑΤ Κώστας Τσιάρας στη Βεργίνα τηλεόραση

«Όσα χρήματα δικαιούνται οι νόμιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, θα τα λάβουν στο ακέραιο», υπογράμμισε ο…

Newsroom

Στέργιος Καλόγηρος – Εκπομπή: «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»: Ο Νίκος Παπαθανάσης Απαντά για Στεγαστικό, ΕΣΠΑ, Ανάκαμψη και Ανάπτυξη

Στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» στη Βεργίνα Τηλεόραση με τον Στέργιο Καλόγηρο, ο Αναπληρωτής Υπουργός…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Νέος παίκτης και επίσημα ο NBAer Μόντε Μόρρις

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκολιτς: Ο αγώνας με τη Σαμσουνσπόρ θα είναι μία μάχη και πρέπει να χύσουμε το αίμα μας

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άφαντος ο Τσιτσιπάς: Δεν έχει ελληνικό δίπλωμα και δεν το παραδίδει στην Τροχαία .gr

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ταλαιπωρία για τον Ολυμπιακό στην επιστροφή από το Καζακστάν: Είχε πιάσει πάγος στα φτερά του αεροπλάνου

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?