22 εκατομμύρια διέγραψε ο Μπουτάρης από τον ισολογισμό του Δ. Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερα σοβαρά ερωτήματα έθεσε ο επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» Ιωάννης Νασιούλας, κατά την τοποθέτησή στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον Προϋπολογισμό του 2020.

Σε μια τεκμηριωμένη ομιλία, με καταθέσεις στοιχείων στα πρακτικά, ο Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανάδειξε την διαγραφή από τον Ισολογισμό καταλογισμένων απαιτήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ εις βάρος του υπαλλήλου που καταδικάστηκε για την υπεξαίρεσή τους: Η διαγραφή έγινε από την Διοίκηση Μπουτάρη και μάλιστα πριν την δίκη για το σκάνδαλο αυτό, που τόσο ταλαιπωρεί έκτοτε την Θεσσαλονίκη.

«Γιατί διέγραψε τις απαιτήσεις του Δήμου από τον κατηγορούμενο υπάλληλο η διοίκηση Μπουτάρη»; Αυτό ήταν το κύριο ερώτημα που έθεσε ο Γιάννης Νασιούλας στην νέα διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, προκαλώντας την αμήχανη σιωπή πολλών μέσα στην αίθουσα.

Ο νέος δημοτικός σύμβουλος κατέληξε με την ηχηρή δήλωση: «τα ερωτήματα που εγείρω έχουν πια έλθει εις γνώσιν της Δικαιοσύνης», επιβεβαιώνοντας πως η υπόθεση θα έχει μεγάλη και ενδιαφέρουσα συνέχεια.