«Όχι» απαντά η κυβέρνηση στο αίτημα Ανδρουλάκη για ντιμπέιτ ενόψει ευρωεκλογών

Αρνητικά απαντά η κυβέρνηση στο αίτημα του Νίκου Ανδρουλάκη για τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών ενόψει των ευρωεκλογών. «Σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες των ευρωεκλογών δεν έχει γίνει τηλεμαχία μεταξύ των κομμάτων. Oι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα δώσουν τη μάχη», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Ντιμπέιτ γίνεται συνεχώς στη Βουλή, όπου ο πρωθυπουργός έχει πολλές παρουσίες σε αντίθεση με προκατόχους του και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Μιλάμε για ευρωεκλογές – είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία», συμπλήρωσε.Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης κλήθηκε να εξηγήσει ποια είναι τα κοινά, που είδε ο πρωθυπουργός ανάμεσα στους κ.κ. Κασσελάκη και Βελόπουλο, λέγοντας πως του θυμίζουν τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο.

«Ανάμεσα στους κυρίους Κασσελάκη και Βελόπουλο συναντάμε δυο κοινά: τη διάδοση θεωριών συνωμοσίας -γνωστές οι περιπτώσεις- και υπάρχει και ταύτιση στον τρόπο αναμετάδοσής τους και επεξήγησής τους, πράγματα τα οποία ουδέποτε ούτε η δικαιοσύνη ούτε κάποιος αξιόπιστος έχει επιβεβαιώσει και αυτοί τα διακινούν ως δεδομένα. Και το δεύτερο είναι οι ανέξοδες υποσχέσεις σε επίπεδο οικονομίας. Ο μεν κ. Κασσελάκης είπε για μηδενισμό ΦΠΑ σε κάποια είδη πρώτης ανάγκης, εκπροσωπώντας το κόμμα που επέβαλε 27 φόρους, ένα μέτρο με δημοσιονομικό κόστος για ένα χρόνο 2,3 δισ. Εντάξει, ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει. Ο κ. Βελόπουλος νομίζω έχει πάει τις συντάξεις 3.000 και 4.000 ευρώ. Ο καθένας πολιτεύεται όπως επιθυμεί και όπως θέλει…», κατέληξε.