Παρασκευή, 20 Ιούν 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Μητσοτάκης από Επτάλοφο: Το Μέτρο θα έρθει και στα δυτικά – Ξεκινούν άμεσα οι μελέτες επέκτασης
Μητσοτάκης: Κόσμημα για τη δυτική Θεσσαλονίκη το περιαστικό δάσος Ευκαρπίας
Μητσοτάκης για ανάπλαση ΔΕΘ: Ακούω τις επιφυλάξεις Δήμου και πολιτών, κάποιες είναι δικαιολογημένες
Μετρό Θεσσαλονίκης: Μπαίνουν τα φανάρια στην Ψελλού
Τραμπ: Δεν έχω αποφασίσει αν θα εμπλακούμε στις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Προανακριτική για Τέμπη: Παραπέμπεται για πλημμέλημα ο Καραμανλής – Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση της ΝΔ
Η Αθήνα και το ΟΑΚΑ επιστρέφουν δυναμικά στη διεκδίκηση του F4 της Euroleague για το 2026
Θεοδωρικάκος: Δεν θα επιτρέψουμε καμία παράνομη κερδοσκοπία – Οι έλεγχοι εντείνονται σε όλη τη χώρα
Στην Κύπρο μεταβαίνει τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικες δράσεις αλληλεγγύης από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες

6 μήνες ago
Κοινοποίηση
5 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Μέσα στις γιορτές πολλές είναι οι ομάδες ποδοσφαίρου που συμμετέχουν σε φιλανθρωπικές δράσεις, προσφέροντας βοήθεια με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, ενισχύοντας έτσι το κοινωνικό τους έργο. Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που συνδέεται με την αγάπη, την αλληλεγγύη και την ενότητα, αξιώσεις οι οποίες αντικατοπτρίζονται και στον χώρο του αθλητισμού. Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο εποχή για ξεκούραση και διακοπές αλλά και για δράσεις που ενώνουν κοινότητες και προωθούν την αλληλεγγύη.

Στον αθλητισμό, οι γιορτές γίνονται αφορμή για πρωτοβουλίες οι οποίες μεταδίδουν το μήνυμα της προσφοράς. Πολλές ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ ή βόλεϊ διοργανώνουν χριστουγεννιάτικα τουρνουά. Οι εισπράξεις από τα εισιτήρια που διατίθενται ή οι δωρεές των θεατών δίνονται σε οργανισμούς που υποστηρίζουν παιδιά ή οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες παγκοσμίως είναι γνωστές για τις φιλανθρωπικές τους δράσεις. Αυτές οι ομάδες αξιοποιούν τη δημοτικότητα και τη δύναμή τους για να υποστηρίξουν κοινότητες αλλά και ευπαθείς ομάδες μέσω ιδρυμάτων, εκδηλώσεων αλλά και πρωτοβουλιών.

Η Μπαρτσελόνα με το ίδρυμα «Fundacio Barca» προωθεί την κοινωνική ένταξη, αναλαμβάνει την εκπαίδευση αλλά και την υποστήριξη παιδιών τα οποία βρίσκονται σε κίνδυνο. Συνεργάζεται με παγκόσμιους οργανισμούς όπως η UNICEF. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω του ιδρύματος «Manchester United Foundation» οργανώνει δραστηριότητες για νέους, προωθεί την εκπαίδευση και βοηθά τις κοινότητες μέσω του αθλητισμού. Οργανώνει επίσης, δράσεις όπου οι παίκτες προσφέρουν χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά. Το «Real Madrid Foundation» επικεντρώνεται στη βελτίωση της ζωής των παιδιών μέσω του ποδοσφαίρου, της εκπαίδευσης αλλά και της υγείας. Συνεργάζεται με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Το «LIVERPOOL FC Foundation» στηρίζει οικογένειες, παιδιά και νέους μέσω εκπαίδευσης, αθλητισμού και υγείας. Οργανώνει μαζικές δωρεές υποστηρίζοντας νέους αλλά και ολόκληρες οικογένειες. Το ίδρυμα «Chelsea Foundation» επικεντρώνεται σε κοινωνικά θέματα όπως, η καταπολέμηση του ρατσισμού η στήριξη ηλικιωμένων ανθρώπων αλλά και παροχή εκπαιδευτικών ευκαιριών. Το «Juventus Foundation» προωθεί την κοινωνική ένταξη και οργανώνει δράσεις οι οποίες αφορούν τη βελτίωση τη ζωής των νέων σε συνθήκες οι οποίες δεν ενδείκνυνται και χαρακτηρίζονται δυσμενείς.

Το «PSG Foundation» επικεντρώνεται σε παιδιά μέσω φράσεων με θέμα την εκπαίδευση και τον αθλητισμό. Το PSG τη σεζόν 2024–2025 έχει θέσει νέο στόχο: να παρέχει στους νέους, τις οικογένειες και τις κοινότητες που αγωνίζονται με απτή υποστήριξη μέσω μιας σειράς πρωτοβουλιών αλληλεγγύης. Για περισσότερα από 20 χρόνια, το Ίδρυμα Paris Saint-Germain έχει επενδύσει, στην κοινωνική ένταξη, την πρόσβαση στην εκπαίδευση, τον, αθλητισμό και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πιο ευάλωτων ανθρώπων της κοινωνίας, αντλώντας από τα εκπαιδευτικά και ψυχολογικά οφέλη του αθλητισμού. Έτσι, έχει τεθεί η στήριξη 8.000 ευάλωτων μαθητών, η ευκαιρία πρόσβασης νέων κοριτσιών στον αθλητισμό, η ενθάρρυνση της συμπερίληψης αυτιστικών παιδιών μέσω του ποδοσφαίρου και ένα τρίτο σχολείο στο Νοσοκομείο Necker–Enfants Malades.

Η Σέλτικ με το «Celtic Foundation» στηρίζει φιλανθρωπίες για την καταπολέμηση της φτώχειας και την προώθηση της υγείας και της εκπαίδευσης. Η φιλανθρωπία είναι θεμελιώδες μέρος της ταυτότητας της Σέλτικ. Έτσι, αυτά τα Χριστούγεννα θα διανείμει 500 πακέτα με χρήσιμα πράγματα για την αντιμετώπιση του κρύου σε ευάλωτος συνταξιούχους. Το «FC Bayern Hilfe eV» προσφέρει οικονομική και κοινωνική βοήθεια σε όρους έχουν ανάγκη. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η FC Bayern Hilfe eV θα ήθελε να υποστηρίξει το Βαυαρικό Κρατικό Σχολείο για ΑμεΑ με μια δωρεά την περίοδο των Χριστουγέννων και οι οπαδοί των πρωταθλητών Γερμανίας μπορούν επίσης να συνεισφέρουν. Επιπλέον, σχετικά με τις δύο μεγάλες ισπανικές ομάδες, παίκτες που αγωνίζονται σε αυτές επισκέπτονται νοσοκομεία που νοσηλεύονται παιδιά μοιράζοντας δώρα και έτσι σκορπίζουν χαρά σε αυτές τις αθώες ψυχές που δεν μπορούν να χαρούν τα Χριστούγεννα εκτός νοσοκομείου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία τις επόμενες μέρες- Που θα χιονίσει
Επόμενο άρθρο ΑΜΚΑ: Αλλαγές στη διαδικασία ελέγχου συνταγών και ιατρικών υπηρεσιών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης από Επτάλοφο: Το Μέτρο θα έρθει και στα δυτικά – Ξεκινούν άμεσα οι μελέτες επέκτασης
13 ώρες ago
Μητσοτάκης: Κόσμημα για τη δυτική Θεσσαλονίκη το περιαστικό δάσος Ευκαρπίας
15 ώρες ago
Μητσοτάκης για ανάπλαση ΔΕΘ: Ακούω τις επιφυλάξεις Δήμου και πολιτών, κάποιες είναι δικαιολογημένες
15 ώρες ago
Μετρό Θεσσαλονίκης: Μπαίνουν τα φανάρια στην Ψελλού
18 ώρες ago
Τραμπ: Δεν έχω αποφασίσει αν θα εμπλακούμε στις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
18 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα και το ΟΑΚΑ επιστρέφουν δυναμικά στη διεκδίκηση του F4 της Euroleague για το 2026

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με Τεντόγλου, Καραλή, Τζένγκο, Εμμανουηλίδου και Γκούσιν η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύσκολη πρόκριση για Τσιτσιπά στο Χάλε, στο ντεμπούτο με Ιβανίσεβιτς

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Στουτγκάρδη ετοιμάζει πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γιάννη Κωσνταντέλια του ΠΑΟΚ

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?