Σάββατο, 4 Οκτ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
Ο χάρτης πληρωμών από τον ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου
Κ. Τσουκαλάς: «Ζητάτε βραβείο επειδή η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε ότι στελέχη σας ήταν μέσα στην εγκληματική οργάνωση;»
ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου
Παύλος Μαρινάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους ζωής
Ηλεκτρική ενέργεια: Κοντά στα προ κρίσης επίπεδα η τιμή του ρεύματος
Νέα Δημοκρατία: Το βίντεο για την 51η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος
Εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας: Δασμοί-σοκ και συμμετρικά αντίμετρα αναστατώνουν τη ναυτιλία
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η δήλωση της Χαμάς αποτελεί σημαντικό βήμα μπροστά»
Μητσοτάκης: Διήμερη επίσκεψη στην Αμοργό – «Η ελληνική κυβέρνηση αφοσιωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος»
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τιμπόρ Πλάις: «Αν όλοι επικεντρώνονται στον Σλούκα και στον Ναν, ίσως βρω και εγώ χώρο να βάλω ένα με δύο σουτ σε κάθε αγώνα»

7 μήνες ago
Κοινοποίηση
7 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


- Advertisement -

Ο Τιμπόρ Πλάις έφτασε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Τρίτης (25/2) και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα παίξει για τους «πράσινους» οπαδούς. Ο Γερμανός σέντερ δεν έκρυψε ότι ελπίζει να κατακτήσει για τρίτη φορά τη Euroleague με τον Εργκίν Αταμάν στο πλευρό του, ενώ μίλησε για τις συνεργασίες με τους Κώστα Σλούκα και Κέντρικ Ναν, καθώς και όσα μπορεί να προσφέρει στο παρκέ, δείχνοντας μάλιστα χιουμοριστική διάθεση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι πάντα καλό να παίζεις με top παίκτες, γιατί παίρνεις και καλές πάσες. Θα προσπαθήσω να γίνω μέλος αυτής της ομάδας το συντομότερο δυνατόν.

Ναι, μαζί με τον Αταμάν έχουμε κερδίσει δύο φορές την Euroleague και 9 τίτλους συνολικά στην Τουρκία. Έχουμε περάσει πολύ καιρό μαζί και έχουμε πανηγυρίσει πολλά. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε κι εδώ.

Το Glass Floor είναι κάτι καινούργιο. Έκανα μια προπόνηση όσο ήμουν στην εθνική Γερμανίας (σσ. στο BMW Park, το γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου) και μου φάνηκε αρκετά διαφορετικό. Φυσικά έχω παίξει στο ΟΑΚΑ, μπροστά από αυτόν τον κόσμο, αλλά ήμουν πάντα αντίπαλος, οπότε όλοι φώναζαν εναντίον εμού και των συμπαικτών μου. Τώρα θα έχω αυτόν τον κόσμο, αυτούς τους υπέροχους οπαδούς πίσω μου. Είναι σαν τον έκτο παίκτη στο γήπεδο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό. Έλαβα κατευθείαν πολύ αγάπη, ήδη από εχθές, από την οικογένεια του Παναθηναϊκού, οπότε είμαι ενθουσιασμένος.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για το ματς με τη Βιλερμπάν, όσο πιο σύντομα μπορώ. Έπρεπε να πάρω μια γρήγορη απόφαση για να έρθω εδώ, οπότε για μένα είναι όλα καινούργια. Είμαι ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και να κάνω το παιχνίδι μου, να βρω τον χώρο μου στην ομάδα και να βοηθήσω όσο μπορώ.

Θυμάμαι την Euroleague, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Πρέπει να κερδίζεις κάθε φορά, εάν θες να είσαι στην κορυφή και να πας στο Final Four, οπότε θα προετοιμαζόμαστε για κάθε ματς ως κορυφαία ομάδα.

Φυσικά και θα ερχόμουν ακόμα κι αν δεν ήταν προπονητής ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες και έχει κάποιους από τους πιο τρελούς οπαδούς. Για αυτό παίζεις μπάσκετ, για να έχεις τέτοια παιχνίδια, σε τέτοια ατμόσφαιρα. Πάντα απολάμβανα να παίζω εδώ. Τώρα που θα έχω τους οπαδούς με το μέρος μου, θα είναι καλύτερα. Είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό και σίγουρα θα το απολαύσω.

Ο κόσμος κάνει φασαρία και ήταν πάντα δύσκολο να ακούσεις τα plays. Θυμάμαι όταν ο Βάσα (Μίτσιτς) ή ο κόους Αταμάν, όταν ήμασταν στην Εφές, προσπαθούσε να πει πιο σύστημα θα παίξουμε, έπρεπε να ρωτήσω δύο και τρεις φορές «τι παίζουμε;», γιατί δεν άκουγα τίποτα. Όπως είπα και πριν όμως, για αυτό παίζεις μπάσκετ. Παίζεις για αυτή την ατμόσφαιρα, γιατί αυτή η αίσθηση σου μένει για όλη σου τη ζωή.

Ανυπομονώ πραγματικά για τις συνεργασίες με τον Σλούκα και τον Ναν, γιατί είναι εξαιρετικοί πασέρ και είναι πολύ ωραίο να έχεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα σου. Ανυπομονώ. Υπάρχουν διαφορές, αλλά στο παρελθόν ο Λάρκιν και ο Μίσιτς έκαναν τα δικά τους και τώρα είναι μια παρεμφερείς κατάσταση. Ο Σλούκας και ο Ναν θα κάνουν τα δικά τους κι εγώ θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω όσο καλύτερο μπορώ. Αν όλοι οι αντίπαλοι επικεντρώνονται σε αυτούς, ίσως βρω λίγο χώρο να βάζω ένα δύο σουτ ανά αγώνα (σσ. γέλια).

Το καλοκαίρι μου ήταν γεμάτο. Είχα πολύ έντονα συναισθήματα αποχωρώντας από την Κωνσταντινούπολη, όπου αποτέλεσε μεγάλο μέρος της ζωής μου. Ήταν δύσκολο. Υπήρχαν προσφορές, φήμες, τα πάντα. Πήρα τις αποφάσεις μου, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Σίγουρα σκέφτηκα την προοπτική για μια τρίτη EuroLeague, όταν έλαβα την πρόταση του Παναθηναϊκού. Είναι πιθανό. Στο παρελθόν, παραδείγματος χάρη, ήμουν ελεύθερος στο παρκέ και είχα την ευκαιρία να πάω για κάρφωμα, αλλά πάσαρα την μπάλα ώστε να σουτάρει κάποιος ένα τρίποντο και έλεγαν «είσαι μόνος σου, σκόραρε». Αλλά επίσης λένε ότι οι τρεις πόντοι είναι καλύτεροι από τους δύο, οπότε γιατί να μην κερδίσω ένα ακόμα τρόπαιο;

Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον κόουτς. Του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε «καλώς ήρθες στην οικογένεια, ετοιμάσου για την Παρασκεύη (σσ. γέλια)» κι αυτός είναι στόχος μου. Θα προσπαθήσω να προετοιμάσω τον εαυτό μου όσο καλύτερα γίνεται.

Το έχω κάνει στο παρελθόν, να παίζω μέσα στη ρακέτα, στη Μπασκόνια και ξέρω ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, αλλά ήμουν παίκτης του post, οπότε ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Επίσης, τις τελευταίες εβδομάδες στην Ιταλία είχα αρχίσει να παίζω περισσότερο στο post (σσ. παρά ως ο stretch five). Θα δούμε. Η αρχή σε κάθε ομάδα είναι διαφορετική. Θα πρέπει να προσαρμοστείς, οπότε δώστε μου λίγο χρόνο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΠαναθηναϊκόςΤιμπόρ Πλάις
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ρόδος: Γυναίκα έπεσε με το ΙΧ σε χαντάκι για να αποφύγει ελάφι και εγκλωβίστηκε όλο το βράδυ
Επόμενο άρθρο Εορτολόγιο : Ποιοι γιορτάζουν αύριο 26 Φεβρουαρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
38 λεπτά ago
Ο χάρτης πληρωμών από τον ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου
2 ώρες ago
Κ. Τσουκαλάς: «Ζητάτε βραβείο επειδή η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε ότι στελέχη σας ήταν μέσα στην εγκληματική οργάνωση;»
2 ώρες ago
ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου
3 ώρες ago
Παύλος Μαρινάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους ζωής
3 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ Χρ. Αποστολόπουλος προειδοποιεί για απώλεια 20% στις εξαγωγές φέτας λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας προτείνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γάλακτος Χρήστος Αποστολόπουλος. «Δυστυχώς οι…

Αλεξία Χαρακίδα

Πού θα κυμανθούν οι τιμές ρεύματος τον Οκτώβριο

Τη δεδομένη στιγμή η αύξηση στην τιμή της χονδρικής ρεύματος ανέρχεται στο 20%. Η μέση…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Συναγερμός για την αύξηση κρουσμάτων AIDS στους νέους – Προειδοποίηση από τον λοιμωξιολόγο Π. Κολλάρα

Το κουδούνι του κινδύνου για τα αυξημένα περιστατικά ανθρώπων-κυρίως νέων- που μολύνονται με AIDS κρούει…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Κατέρρευσε μετά την ισοφάριση της Θέλτα και έφυγε άπραγος από το Μπαλαΐδος

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Χωρίς εισιτήρια ο αγώνας με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη – Μόνο με διαρκείας η είσοδος

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χρυσός ο Στέφανος Ντούσκος στο παγκόσμιο κωπηλασίας της Σαγκάης!

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?