Τα επεισόδια στο Μπάγερν – Ολυμπιακός κάνουν το γύρο της Ευρώπης

Τα επεισόδια που προκάλεσαν οι χούλιγκαν που εισέβαλαν στον αγώνα των ομάδων Νέων Ολυμπιακού και Μπάγερν Μονάχου για το Youth League, κάνουν το γύρο της Ευρώπης με τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης να αναπαράγουν την είδηση.

Η αγγλική Mail Online αναφέρει: «Οι χούλιγκανς του Ολυμπιακού εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο με ρόπαλα και φωτοβολίδες σε αγώνα για το YOUTH LEAGUE».

Η ισπανική Mundo Deportivo τονίζει: «Θλιβερό. Διέκοψαν το Μπάγερν – Ολυμπιακός οι Ελληνες ultras, νέο επεισόδιο βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

A Bola: «Οι χούλιγκανς του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο στον αγώνα των under-19 με την Μπάγερν Μονάχου».

Bild: «Το παιχνίδι επισκιάστηκε από ένα επεισόδιο λίγο πριν το φινάλε, όταν άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έκαναν επίθεση. Μασκοφόροι χούλιγκανς προκάλεσαν χάος κατά τη διάρκεια αγώνα του Youth League. Με το σκορ στο 4-0 υπέρ της Μπάγερν, γύρω στο 84ο λεπτό έγινε εισβολή από πάνω από 40 άτομα με κουκούλες που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αρκετοί από τους εισβολείς φορούσαν κράνη μοτοσυκλέτας και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα για να επιτεθούν στους οπαδούς της Μπάγερν, ενώ πέταξαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα και προσπάθησαν να κλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα πανό των Γερμανών. Πέντε οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο».

Eurosport: «Τρόμος στο Youth League. Διακόπηκε το Ολυμπιακός-Μπάγερν αφού 30 ultras μπήκαν στο γήπεδο με ξύλα και οδήγησαν το ματς στη διακοπή αφού τραυμάτισαν τέσσερις Γερμανούς οπαδούς. Οι άνδρες που φορούσαν κουκούλες μπήκαν στο γήπεδο από την πίσω πόρτα αγνοώντας τα μέτρα ασφαλείας».

O Jogo: «Οπλισμένοι με ρόπαλα οι Ελληνες οπαδοί επιτέθηκαν σε εκείνους της Μπάγερν και έστειλαν κάποιους από αυτούς στο νοσοκομείο»

Sky Germany: «Υστερα από επίθεση οπαδών με κουκούλες, ο αγώνας της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό για το Youth League διακόπηκε».

As: «Διακόπηκε το Ολυμπιακός – Μπάγερν στο Youth League. Φορώντας κουκούλες και οπλισμένοι με ρόπαλα, μπήκαν στο γήπεδο και τραυμάτισαν τέσσερις φίλους της γερμανικής ομάδας. Δεν υπήρξαν συλλήψεις».