Στο Ορφανοτροφείο «Μέλισσα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Στη Θεσσαλονίκη και ο Ν. Χαρδαλιάς

Στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα» το οποίο βρίσκεται στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης βρέθηκε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει σε δομές και νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με την διευθύντρια αλλά και ανθρώπους του ιδρύματος οι οποίοι του μετέφεραν με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται το ίδρυμα όπως και άλλα. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι είναι πιθανό να σταλούν χρήματα σε πρώτη φάση για να καλυφθούν οι ανάγκες και στη συνέχεια να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα το ίδρυμα.

Η δομή φιλοξενεί 27 κορίτσια, που πηγαίνουν στο ίδρυμα με εισαγγελική εντολή. Ο πρωθυπουργός πρόσφερε δώρα στα κορίτσια, ενώ άκουσε και τα κάλαντα.Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα εκτάκτως και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς θα βρεθεί στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Ωραιόκαστρο και μετά θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών για να επιθεωρήσει τα ειδικά ψυγεία για τα εμβόλια του κορωνοϊού.

1 ΣΧΟΛΙΟ