Στους δρόμους κάτοικοι της Νάουσας. Δεν θέλουν άλλους πρόσφυγες στην πόλη τους

Νέες αντιδράσεις για τους πρόσφυγες, αυτή τη φορά στη Νάουσα όπου ήδη φιλοξενούνται αιτούντες άσυλο σε τρία ξενοδοχεία. Οι πληροφορίες που έφτασαν στην περιοχή ότι επρόκειτο να φτάσουν και άλλα τρία λεωφορεία με πρόσφυγες και μετανάστες έβγαλαν κατοίκους στο δρόμο.

Συγκεντρώθηκαν τα μεσάνυχτα στην είσοδο της πόλης, με σκοπό να εμποδίσουν την διέλευσή τους. Γύρω στη μία τα ξημερώματα τελικά πληροφορήθηκαν ότι δεν πρόκειται να έρθουν άλλα
λεωφορεία και με τα αυτοκίνητά τους αποχώρησαν.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σταματήστε να τους αποκαλείτε πρόσφυγες! Δεν υπάρχουν πρόσφυγες στην Ελλάδα! Πρόσφυγες είναι μόνο όσοι περνούν από μια εμπόλεμη ζώνη στην πρώτη μη εμπόλεμη ζώνη! Εμείς έχουμε μόνο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΠΕΛΑΣΕΩΝ ΆΜΕΣΑ!

  2. Katerina Syropoulou μπερδεύεις τις ανθρωπιες. Αυτό αντιλαμβάνεσαι τα τελευταία χρόνια. Απανθρωπιά απ τους πολίτες αυτής της ερμης χώρας, που αφού την ρήμαξαν οικονομικά , την διαλύουν κ εθνολογικά. Πήρες είδηση ότι όλοι έκλεισαν τα σύνορά τους, πλην ημών ? Δύσκολο.

  3. Katerina Syropoulou Καλά, εσείς να προσέχετε στο δρόμο κι αφήστε εμάς τους ρατσιστές να έχουμε τους φόβους μας για τις ορδές λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην χώρα…

  4. Σκεφτήτε , σύμφωνα με την καταγραφή-δημοσκόπηση του 2011 οι ξένοι που είχαν εγκατασταθεί στην Ελλάδα. , ( 1991- 2011) , ήταν 2. 037.196 άτομα , δηλαδή το 19% του συνολικού πληθυσμού.
    Σήμερα ξεπέρασε το 27% του συνολικού πληθυσμού. Και κάτι άλλο , όλα αυτά τα χρόνια , παίρνουν κατά μέσο όρο, 25 000 ξένοι Ελληνική ιθαγένεια. Προσέξτε , ιθαγένεια και όχι υπηκοότητα.
    Χατήρι στον έναν , χατήρι στον άλλον, στο τέλος θα γίνουμε μειονότητα στη χώρα μας.