Παρασκευή, 20 Ιούν 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Θεοδωρικάκος: Κάνουμε αυστηρούς ελέγχους με αποτελέσματα για την προστασία των καταναλωτών
Αυξάνεται δραματικά το ποσοστό των εργαζομένων-φτωχών στην Ελλάδα – Δεύτερη χειρότερη θέση στην ΕΕ
Πού το πάει η Λιβύη και γιατί «παίζει το χαρτί» της Άγκυρας, μπλοκάροντας την προσέγγιση με τη χώρα μας
Στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Ανδρουλάκης
Θεσσαλονίκη: Φωτισμένα μετά από χρόνια το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα συντριβάνια
Κόλαση στη Μέση Ανατολή: Μία εβδομάδα σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν
Βρούτσης για τη διοργάνωση του Final 4 της Euroleague στην Αθήνα: Το συμφέρον της Ελλάδας μας ενώνει και ειδικά στον αθλητισμό
Μητσοτάκης από Επτάλοφο: Το Μέτρο θα έρθει και στα δυτικά – Ξεκινούν άμεσα οι μελέτες επέκτασης
Μητσοτάκης: Κόσμημα για τη δυτική Θεσσαλονίκη το περιαστικό δάσος Ευκαρπίας
Μητσοτάκης για ανάπλαση ΔΕΘ: Ακούω τις επιφυλάξεις Δήμου και πολιτών, κάποιες είναι δικαιολογημένες
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτική αντιπαράθεση για τους “κουκουλοφόρους-ροπαλοφόρους” -18 προσαγωγές (video)

6 έτη ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση



Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο, άναψαν πυρσούς και φωτοβολίδες και κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα με τους λιγοστούς θεατές, ενώ οι αθλήτριες έντρομες πήδηξαν στο νερό. Στην εξέδρα υπήρχαν κυρίως γυναίκες, άτομα με ειδικές ανάγκες και λιγοστοί φίλαθλοι. «Ο στόχος ήταν τα πανό και όσοι φορούσαν κόκκινα, πέσανε μαχαιριές και ξύλο, τραυματίστηκαν τρία άτομα, του ενός του άνοιξαν το κεφάλι και τον μαχαίρωσαν στο πόδι του», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Προϊστάμενος του Κολυμβητηρίου, Μηνάς Χατζηαντωνίου.

Οι κουκουλοφόροι λεηλάτησαν τον εξοπλισμό ενός φωτορεπόρτερ που κάλυπτε τον αγώνα, πετώντας τον μέσα στην πισίνα, ενώ βγαίνοντας από το χώρο έσπασαν τα τζάμια των σταθμευμένων αυτοκινήτων και διέφυγαν.
Την ίδια ώρα,χθες οπαδοί του Ιωνικού και της Προοδευτικής συμπλέκονταν στη Νίκαια. Ένα αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες.«Πέταγαν μολότωφ, καπνογόνα, έσπαγαν πεζοδρόμια, άνοιξαν τα κεφάλια τους, παίρναμε όλοι τα αυτοκίνητά μας, τρέχαμε να δούμε τι θα κάνουμε», δήλωσε κάτοικος της περιοχής.
Η αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές. Κουκουλοφόροι μπήκαν και στο γήπεδο «Σταύρος Βενέτης» στο Αιγάλεω, προκαλώντας σοβαρά επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα Διαγόρα Δρυοπιδέων – Αμαρουσίου, για την Α2 του μπάσκετ.
«Μασκαράδες» πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικό τμήμα (video)
Πολιτική αντιπαράθεση
«Η Ελλάδα έγινε κανονική χώρα από αυτή την κυβέρνηση» τονίζει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωση- απάντηση στον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, Μάξιμο Χαρακόπουλο, ο οποίος σε δήλωση του κατηγόρησε την κυβέρνηση «για πολιτική σκανδαλώδους ανοχής και στρουθοκαμηλισμού απέναντι στα φαινόμενα βίας και ανομίας», χαρακτήρισε «κατ’ επίφασιν υπουργείο» το Προστασίας του Πολίτη και «αδρανείς παρατηρητές», το «δίδυμο της ηγεσίας», εννοώντας τις κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα.
«Ας κοιτάξουν στους κόλπους τους για να βρουν την ανομία πολλών δεκαετιών, η οποία ήταν η αιτία της βίαιης μεταβολής της ζωής των Ελλήνων πολιτών. Στα του οίκου τους, βέβαια, είναι υπόδειγμα αδρανούς παρατηρητή», επισημαίνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και υπογραμμίζει:«Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί συνειδητά να καλλιεργήσει το φόβο στους πολίτες μέσα από την επιλεκτική αντιγραφή συμβάντων του αστυνομικού δελτίου. Θέλουν να επιχειρηματολογήσουν για το δόγμα που υπηρετούν, περί νόμου και τάξης, ποντάροντας σε εκλογικά κέρδη, μιας και στο κομμάτι της οικονομίας και της πραγματικής ζωής έχουν χάσει κάθε επιχείρημα. Η Ελλάδα είναι κανονική χώρα και έγινε από αυτή την Κυβέρνηση».
Ο κ. Χαρακόπουλος, προέβη στην δήλωση του, σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, με αφορμή τα επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν στη Νίκαια, τις επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και την δράση του «Ρουβίκωνα» τις τελευταίες μέρες.
Ο Τομεάρχης της ΝΔ μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Η κατάσταση πλέον έχει βγει εκτός ορίων. Όσο το ηγετικό δίδυμο του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα συνεχίζει την ίδια πολιτική του αδρανούς παρατηρητή των περιθωριακών ομάδων βίας, τα θλιβερά αυτά φαινόμενα θα αυξάνονται.
Οι Έλληνες πολίτες, όμως, έχουν δικαίωμα να ζουν σε μια κανονική χώρα. Κι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην εξουσία αυτό δεν είναι εφικτό».
ΠΗΓΗ:ΕΡΤ,ΑΠΕ
 
Μοιράσου το άρθρο:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Πέμπτος στην Ευρώπη ο Δουβαλίδης
Επόμενο άρθρο Χάλκινο μετάλλιο η Κυριακοπούλου, 4η η Στεφανίδη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεοδωρικάκος: Κάνουμε αυστηρούς ελέγχους με αποτελέσματα για την προστασία των καταναλωτών
10 λεπτά ago
Αυξάνεται δραματικά το ποσοστό των εργαζομένων-φτωχών στην Ελλάδα – Δεύτερη χειρότερη θέση στην ΕΕ
4 ώρες ago
Πού το πάει η Λιβύη και γιατί «παίζει το χαρτί» της Άγκυρας, μπλοκάροντας την προσέγγιση με τη χώρα μας
7 ώρες ago
Στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Ανδρουλάκης
7 ώρες ago
Θεσσαλονίκη: Φωτισμένα μετά από χρόνια το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα συντριβάνια
8 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Επτάλοφο: Το Μέτρο θα έρθει και στα δυτικά – Ξεκινούν άμεσα οι μελέτες επέκτασης

News Room
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Κόσμημα για τη δυτική Θεσσαλονίκη το περιαστικό δάσος Ευκαρπίας

News Room
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για ανάπλαση ΔΕΘ: Ακούω τις επιφυλάξεις Δήμου και πολιτών, κάποιες είναι δικαιολογημένες

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Μπαίνουν τα φανάρια στην Ψελλού

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?