ΠΑΟΚ: Προς απόλυση ο Τούρκος προπονητής της ομάδας βόλεϊ λόγω αναρτήσεων για τον Κεμάλ

Τέσσερις μέρες μετά την πρόσληψη του Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ ως προπονητής της ομάδας βόλεϊ, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να τον απολύσει, υπό την πίεση και των οπαδών του, εξαιτίας κάποιων αναρτήσεων που έκανε για τον Κεμάλ Ατατούρκ και τη 19η Μαΐου, η οποία είναι Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Πρόκειται για αναρτήσεις που προκάλεσαν την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ, με τον σύνδεμο «Μακεδόνες» να αναφέρει τα εξής σε ανακοίνωσή του…«Σε μια ομάδα όπως ο Π.Α.Ο.Κ. (Πανθεσσαλονίκειος αθλητικός όμιλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ) σε έναν σύλλογο που ιδρύθηκε από πρόσφυγες, να προπονεί τμήμα που έχει τον δικέφαλο στο στήθος, ένας άνθρωπος που υποστηρίζει δημόσια έναν άνανδρο δολοφόνο των προγόνων μας (Κεμάλ Ατατούρκ).Απαιτούμε άμεσα να διωχθεί από την ομάδα μας! καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός!».

Με το κλίμα, επομένως, να είναι βαρύ κι ασήκωτο για τον Γκιουνεϊλιγκίλ η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να ανακοινώσει την απόλυσή του, με τα νέα να έχουν γίνει γνωστά στην Τουρκία και να έχουν προκαλέσει την αντίδραση των οπαδών της Γαλατασαράι, οι οποίοι ανεβάζουν φωτογραφίες του Κεμάλ στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα social media.