Κυριακή, 5 Οκτ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
Ο χάρτης πληρωμών από τον ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου
Κ. Τσουκαλάς: «Ζητάτε βραβείο επειδή η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε ότι στελέχη σας ήταν μέσα στην εγκληματική οργάνωση;»
ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου
Παύλος Μαρινάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους ζωής
Ηλεκτρική ενέργεια: Κοντά στα προ κρίσης επίπεδα η τιμή του ρεύματος
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναχαϊκή-ΟΦΗ 1-2: Έβγαλε την υποχρέωση στην Πάτρα και τώρα κοιτάει 4αδα

9 μήνες ago
Κοινοποίηση
6 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


- Advertisement -

Ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε ως αγγαρεία τη ρεβάνς με την Παναχαϊκή, την οποία κέρδισε και στην Πάτρα, αυτή τη φορά με 2-1, και με συνολικό σκορ 7-1 πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Εκεί, οι Κρητικοί θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR, με μοναδικό στόχο να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης μετά το 1990 και την ήττα με 4-2 από τον Ολυμπιακό.

Τα γκολ για το σύνολο του Ράσταβατς πέτυχαν οι Φαϊτάκης στο 13′, με τον 19χρονο να «ανοίγει» λογαριασμό με τη φανέλα του ΟΦΗ στο ντεμπούτο του, και Φούντας με υπέροχο πλασέ κάτω από τα πόδια του Οικονομάκη στο 61′. Από την πλευρά των Πατρινών, προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Μαδριγάλ στο 53′, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και τον κακό υπολογισμό του Μπρεσάν.

Η αναμέτρηση

Με σχεδόν δεδομένη την πρόκριση του ΟΦΗ, καθώς και τα πολλά προβλήματα, οικονομικά και αγωνιστικά, που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες η Παναχαϊκή, ο ρυθμός του παιχνιδιού μέχρι και το 10′ ήταν αργός, με αμφότερες τις ομάδες να μην απειλούν καθόλου. Όλα άλλαξαν στο 13′, όταν Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με τον Φαϊτάκη, που βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο και «άνοιξε» λογαριασμό σε επίσημα ματς με τη φανέλα του ΟΦΗ. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός κινήθηκε υπέροχα ανάμεσα στα στόπερ της Παναχαϊκής, έπαιξε το ένα-δύο με τον Γιουνγκ, πάτησε περιοχή, σούταρε, ο Οικονομάκης απέκρουσε στιγμιαία, αλλά ο Φαϊτάκης πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα κατεγράφη η πρώτη καλή στιγμή για την Παναχαϊκή με δράστη τον Τσακνή. Ο δεξιός εξτρέμ των γηπεδούχων είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του μετά την αδυναμία της άμυνας του ΟΦΗ να απομακρύνει σωστά, έπιασε το μονοκόμματο σουτ με το δεξί, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ναούμοφ. Με εξαίρεση δύο σουτ του ΟΦΗ εκτός εστίας, δεν υπήρξε άλλη αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο 45λεπτο, το σύνολο του Ράσταβατς βρέθηκε κοντά στο 1-2 στο 50′, με τον Οικονομάκη, όμως, να κάνει μία μεγάλη και συγχρόνως δύσκολη επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Χριστόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στην εξέλιξη του κόρνερ και μετά από απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα των Πατρινών, ο Θεοδοσουλάκης επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με ένα γυριστό από τα 25 και πλέον μέτρα, όμως ο Οικονομάκης μπλόκαρε σταθερά. Στο 53′ ήρθε το 1-1 κόντρα στη ροή του ματς, αφού η Παναχαϊκή είχε να απειλήσει από το 18′. Αδράνεια και κακός υπολογισμός από τον Μπρεσάν, που άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, με τον Μαδριγάλ να εκμεταλλεύεται το λάθος και με πλασέ από κοντινή απόσταση να ισοφαρίζει σε 1-1. Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, όλοι οι παίκτες της Παναχαϊκής έσπευσαν να σηκώσουν τη φανέλα του Ελευθεριάδη, καθώς μέσα στη μέρα ο επιθετικός των Πατρινών «έχασε» τη μητέρα του. Ωστόσο, στο 61′ αποκαταστάθηκε η τάξη, με τον ΟΦΗ να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα. Ο Αμπάντα έβγαλε με όμορφη κάθετη πάσα τον Φούντα σε τετ-α-τετ, με τον διεθνή επιθετικό να μην αστοχεί και με υπέροχο πλασέ κάτω από τα πόδια του Οικονομάκη να διαμορφώνει το 1-2. Στο 73′, η Παναχαϊκή έμεινε με 10 παίκτες. Ο Σαλσέδο βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Παπατόλιου λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων τη στιγμή που έβγαινε μόνος του με τον Οικονομάκη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε το φάουλ και μαζί την κόκκινη κάρτα στον Έλληνα αμυντικό. Το φάουλ ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπάκιτς, με τον γκολκίπερ των Πατρινών να του αρνείται το 1-3 με εντυπωσιακή επέμβαση με το δεξί του χέρι. Η τελευταία σπουδαία ευκαιρία στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 90’+2, με τον Θεοδοσουλάκη να φτάνει κοντά στο δεύτερό του τέρμα με τη φανέλα του ΟΦΗ, όμως να του το στερεί ο Μασούρας, που έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας της Παναχαϊκής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναχαϊκή (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Οικονομάκης, Καραγιάννης (70′ Σκόνδρας), Κωστούλας, Μπαξεβάνος (25′ Λεσάι), Λυμπεράκης, Πετράτος, Παπατόλης, Τσακνής (82′ Παπαηλιού), Ζέκχοφ (70′ Χαλκιαδάκης), Μασούρας, Μαδριγάλ

ΟΦΗ: (Μίλαν Ράσταβατς): Ναούμοφ, Μαρινάκης, Μπρεσάν, Χριστόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος (77′ Κουτεντάκης), Αποστολάκης (46′ Μπάκιτς), Θεοδοσουλάκος, Νέιρα (46′ Φούντας), Φαϊτάκης (66′ Σενγκέλια), Γιουνγκ (66′ Σαλσέδο)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Η Ελλάδα χώρα σταθερότητας σε ασταθή κόσμο με μια οικονομία που αποτελεί αισιόδοξη εξαίρεση στην Ευρώπη
Επόμενο άρθρο Μπλέτσας στο Βεργίνα TV: Οι απατεώνες γίνονται όλο και πιο έξυπνοι – Δεν δίνουμε ποτέ στοιχεία πρόσβασης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….»
9 ώρες ago
Δούκας: «Ο μόνος δρόμος είναι η διαγραφή»
10 ώρες ago
Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμοργό: Δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιφερειακή ανάπτυξη και χρειάζεται καλή γνώση των προβλημάτων
11 ώρες ago
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε ΚΥΔ από την οποία δηλώνονταν εκτάσεις στη λίμνη Κάρλα επί τέσσερα χρόνια
12 ώρες ago
Piri Reis: Σε επιφυλακή η Αθήνα μετά την έξοδό του πάνω από τη Λέσβο
13 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ Χρ. Αποστολόπουλος προειδοποιεί για απώλεια 20% στις εξαγωγές φέτας λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας προτείνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γάλακτος Χρήστος Αποστολόπουλος. «Δυστυχώς οι…

Αλεξία Χαρακίδα

Πού θα κυμανθούν οι τιμές ρεύματος τον Οκτώβριο

Τη δεδομένη στιγμή η αύξηση στην τιμή της χονδρικής ρεύματος ανέρχεται στο 20%. Η μέση…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Συναγερμός για την αύξηση κρουσμάτων AIDS στους νέους – Προειδοποίηση από τον λοιμωξιολόγο Π. Κολλάρα

Το κουδούνι του κινδύνου για τα αυξημένα περιστατικά ανθρώπων-κυρίως νέων- που μολύνονται με AIDS κρούει…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Κατέρρευσε μετά την ισοφάριση της Θέλτα και έφυγε άπραγος από το Μπαλαΐδος

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Χωρίς εισιτήρια ο αγώνας με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη – Μόνο με διαρκείας η είσοδος

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χρυσός ο Στέφανος Ντούσκος στο παγκόσμιο κωπηλασίας της Σαγκάης!

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?