Πέμπτη, 20 Νοέ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Τα ελληνικά τυριά γίνονται πολυτελεία – Ανατιμήσεις έως και 120%
Κικίλιας για λιμάνια Πειραιά και Ελευσίνας: Οι συμφωνίες είναι αυτές που είναι για να τηρούνται απ’ όλες τις πλευρές
Χρυσοχοΐδης: Φυλάκιση τουλάχιστον 2 ετών και πρόστιμα έως €30.000 για τις μπαλωθιές – Ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων στην Κρήτη
Γιαννιτσά: Διακοπή στη δίκη για το δυστύχημα στο λούνα παρκ με θύμα τον 19χρονο Γιάννη Καμπαϊλή
Χαλκιδική: Αγέλη λύκων στα Ελαιοχώρια
Προϋπολογισμός 2026: Κατατέθηκε στη Βουλή – Ψηφίζεται στις 17 Δεκεμβρίου
Χατζηδάκης: Εγκρίθηκε η καταβολή αγροτικών επιδοτήσεων από την ΕΕ – Στις 30 Νοεμβρίου η προκαταβολή
Στον εισαγγελέα στέλνει η ΝΔ τον «Φραπέ» – Τη βίαιη προσαγωγή του ζητά η αντιπολίτευση
Προϋπολογισμός 2026: Παρουσιάζεται σήμερα το οριστικό σχέδιο από τον Κυριάκο Πιερρακάκη
Χατζηδάκης: Πράσινο φως από την Κομισιόν στο σχέδιο για τις πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR-Αναντολού Εφές 87-83: Στο τέλος μίλησε ο «νόμος» του ΟΑΚΑ και το προβάδισμα στη σειρά ήρθε χάρη στον αδιανόητο Χουάντσο

7 μήνες ago
Κοινοποίηση
6 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Ανατροπή στο ΟΑΚΑ; Ανατροπή στο καυτό και κατάμεστο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός AKTOR το έκανε ξανά, για πολλοστή φορά φέτος. Τώρα δεν το πέτυχε, όμως, στην regular season, αλλά στο Game 1 των Play-Offs της Euroleague, απέναντι στην Αναντολού Εφές, την οποία και λύγισε με σκορ 87-83, παρ’ ότι έχανε με 8 πόντους (64-72) στο 30′. Οι «πράσινοι» έκαναν τεράστια προσπάθεια στην τελευταία περίοδο, πήραν τεράστια ώθηση από τον κόσμο τους και εν τέλει πέτυχαν το σκοπό τους, που ήταν η νίκη.

Ο κορυφαίος

Δε χωράει αμφιβολία. Δεν τίθεται ερώτημα. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν μακράν του δεύτερου ο πολυτιμότερος παίκτης των «πρασίνων». Ο Ισπανός φόργουορντ έκλεισε το ματς με 20 πόντους, 16 ριμπάουντ (career-high), 3 ασίστ, 3 κλεψίματα.

Το πρόγραμμα της σειράς:

Game 1: Παναθηναϊκός – Εφές 87-83
Game 2: Παναθηναϊκός – Εφές 24/4 στις 21:30
Game 3: Εφές – Παναθηναϊκός 30/4 στις 20:45
Game 4: Εφές – Παναθηναϊκός 2/5 στις 20:30 (εάν χρειαστεί)
Game 5: Παναθηναϊκός – Εφές (θα οριστεί, εάν χρειαστεί)

Η αναμέτρηση

Έχοντας ως σημείο αναφοράς τον Γιουρτσεβέν (6 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και με δύο τρίποντα από τους Ναν και Οσμάν, ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε double-score (12-6) στο 4′. Ο Πουαριέ έβαλε, όμως, 10 γρήγορους πόντους για να γράψει το 17-14 στο 7:30′. Η Αναντολού Εφές μείωσε στον πόντο (19-18, 9:14′), με τον Μπράιαντ να φτάνει στους 8 πόντους, αλλά ο Χουάντσο έγραψε το 21-18 (10′), μετρώντας 5 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 μπλοκ στην πρώτη περίοδο. Με διαδοχικές καλές φάσεις σε άμυνα και επίθεση, οι «πράσινοι» ανέβασαν τη διαφορά στους 10 πόντους (30-20, 12′). Ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε εντελώς μετά το time-out του Μπάνκι, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν 5/5 τρίποντα για να πάρουν εκείνοι διψήφια διαφορά (36-46, 18′). Τελικά, το «Τριφύλλι» πήγε στα αποδυτήρια ευρισκόμενο στο -8 (40-48, 20′).

Με ένα επιμέρους 11-7, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 51-55 (24:25′). Λάρκιν και Μπράιαντ διαμόρφωσαν το 51-60 (25:12′). Ο Ναν με τρίποντο και ο Χουάντσο με απανωτά καλάθια «απάντησαν» για το 58-60 (26′). Η Εφές έτρεξε σερί 10-0, τη στιγμή που ο Ναν και ο πάγκος χρεώθηκαν με τεχνικές ποινές (27:35′) για διαμαρτυρία μετά από επιθετικό φάουλ που δόθηκε στον Αμερικανό γκαρντ. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τους Τούρκους στο +8 (64-72). Ωστόσο, οι «πράσινοι» μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με σερί 8-0 για να φέρουν τα παιχνίδι στα ίσια (72-72, 32:34′). Η ομάδα του Αταμάν, μάλιστα, προσπέρασε με τρίποντο του Οσμάν στο 35:17′ (78-76). Οι Γκραντ και Γκάμπριελ κέρδισαν επιθετικά φάουλ από Γουίλις και Πουαριέ αντίστοιχα, όμως οι «πράσινοι» δεν σκόραραν στην άλλη πλευρά και ο Μπράιαντ έγραψε το 78-78 (37:26′). Ο Γκάμπριελ έβαλε 2/2 βολές, ο Σέιν Λάρκιν 1/2 και ο Σλούκας 2/2 για να προκύψει το 82-79, με 1:24′ στο χρονόμετρο. Ο Πουαριέ… μιμήθηκε τον Λάρκιν με 1/2 βολές και κάπου εκεί ήρθε ο Τζέριαν Γκραντ για να τελειώσει τη δουλειά με ένα dagger τρίποντο για το 85-80 στα 30.6″ πριν το τέλος. Τελικό σκορ 87-83, το οποίο διαμορφώθηκε από ένα εύστοχο ζευγάρι βολών του Ναν και από ένα τρίποντο του Λάρκιν.

Οι διαιτητές: Μπελόσεβιτς, Ντιφαλά, Σούκις

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 40-48, 64-72, 87-83

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης 2, Μπράουν 5 (1), Σλούκας 13 (2/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/6 βολές, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Οσμάν 11 (1/5 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 3/4 βολές, 4 ριμπάουντ), Γκραντ 3 (0/2 δίποντα, 1/4 τρίποντα), Ναν 15 (1/5 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ασίστ, 4 λάθη), Γκάμπριελ 2 (2/2 βολές), Ερνανγκόμεθ 20 (7/7 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 0/2 βολές, 16 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα), Μήτογλου 2, Γιουρτσεβέν 14 (6/10 δίποντα, 2/2 βολές, 7 ριμπάουντ)

Αναντολού Εφές (Λούκα Μπάνκι): Λάρκιν 17 (2/4 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 4/5 βολές, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Νουόρα 3 (1/3 τρίποντα), Μπράιαντ 14 (5/9 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ), Σμιτς 3 (1), Τόμπσον 8 (1/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ντόζιερ 8 (3/5 δίποντα, 4 ριμπάουντ), Πουαριέ 17 (7/8 δίποντα, 3/4 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 μπλοκ), Οσμάνι, Οτούρου 2, Γουίλις 11 (2/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1/2 βολές)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Αναντολού ΕφέςΕυρωλίγκαΠαναθηναϊκός
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Όλυμπος: Νεκρή εντοπίστηκε η τουρίστρια που αγνοούνταν
Επόμενο άρθρο Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για τις ευθύνες υπουργών από το 2016 έως το 2023

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα ελληνικά τυριά γίνονται πολυτελεία – Ανατιμήσεις έως και 120%
7 λεπτά ago
Κικίλιας για λιμάνια Πειραιά και Ελευσίνας: Οι συμφωνίες είναι αυτές που είναι για να τηρούνται απ’ όλες τις πλευρές
3 ώρες ago
Χρυσοχοΐδης: Φυλάκιση τουλάχιστον 2 ετών και πρόστιμα έως €30.000 για τις μπαλωθιές – Ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων στην Κρήτη
4 ώρες ago
Γιαννιτσά: Διακοπή στη δίκη για το δυστύχημα στο λούνα παρκ με θύμα τον 19χρονο Γιάννη Καμπαϊλή
4 ώρες ago
Χαλκιδική: Αγέλη λύκων στα Ελαιοχώρια
4 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξανά στον δρόμο του ΠΑΟΚ η Μπιλμπάο

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική: Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς απέναντι στην Λευκορωσία

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με τους Κλίβελαντ

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λευκορωσία – Ελλάδα: Ο Πολωνός διαιτητής Ντάμιαν Σίλβεστρζακ σφυρίζει τον αγώνα της γαλανόλευκης

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?