Πραγματοποιώντας το καλύτερο εφετινό ημίχρονό του, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1 στη Λεωφόρο στο μεγάλο ματς της 10ης αγωνιστικής της Super League κι «ανάσανε», παραμένοντας «ζωντανός» στους στόχους του στο πρωτάθλημα. Τα γκολ των Πάντοβιτς και Γεντβάι έβαλαν μπροστά με δύο γκολ τους «πράσινους» με τον ΠΑΟΚ να μειώνει στο 61’ με τον Κωνσταντέλια, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει άλλο ως το φινάλε.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε στον αγώνα με μεγάλη ένταση και προσπάθησε να χτυπήσει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ. Πλησίασε πρώτη φορά στο 10’ όμως ο Μπάμπα πρόλαβε να μπλοκάρει το σουτ του Πάντοβιτς. Στο 12’ ο Σιώπης πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς από το κέντρο του γηπέδου, καθώς από απομάκρυνση ο διεθνής χαφ παραλίγο να σκοράρει, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να πηγαίνει μόλις άουτ!
Στο 20’ ο Τσιριβέγια έβγαλε μία διαγώνια «30άρα» μπαλιά προς τον Κυριακόπουλο στα αριστερά, εκείνος έκανε μία δυνατή χαμηλή σέντρα που πέρασε απ’ όλη την άμυνα των φιλοξενουμένων κι ο επερχόμενος Πάντοβιτς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
