Κυριακή, 3 Αυγ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση μετατρέπει τα κολλέγια σε ΑΕΙ
Νετανιάχου: Αναβάλει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα για μία εβδομάδα
Τουρκία: Δημοσίευσε χάρτη με θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Τορίνο: Ξύπνησε από την καταστολή ο 15χρονος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
Ξεκινά η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από την Αττική – Πληρότητα 100% σε πλοία και λεωφορεία
Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 32χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού
Ασφαλτοστρώνεται σήμερα η Εγνατία
TisimΒενη στην Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας
Μ. Θεμιστοκλέους στο ΕΡΤNews: 10.000 αεροδιακομιδές από το 2021 – Βελτίωση της κατάστασης στα επείγοντα, αρκετά καλά τα αποτελέσματα από τις αξιολογήσεις των νοσοκομείων
Δήμος Ηλιούπολης: Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου φεστιβάλ αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Οργανισμός Enterprise Greece συμμετείχε για 2η χρονιά στη Διεθνή έκθεση ακινήτων MIPIM 2019

6 έτη ago
Κοινοποίηση
6 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση



Για δεύτερη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση της εθνικής συμμετοχής από τον Οργανισμό Enterprise Greece στη Διεθνή έκθεση ακινήτων MIPIM 2019, που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες της Γαλλίας μεταξύ 12 και 15 Μαρτίου 2019 σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού.
Η συγκεκριμένη έκθεση ακινήτων, που πραγματοποιήθηκε φέτος για 30η χρονιά, συγκεντρώνει τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου του real estate και όλων των σχετικών υποκλάδων. Το 2019, η έκθεση υποδέχθηκε 26.800 επισκέπτες από όλους τους τομείς της διεθνούς βιομηχανίας ακινήτων, 400 και πλέον ομιλητές, 560 πολιτικούς αρχηγούς από 100 χώρες, καθώς επίσης 5.400 επενδυτές και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα από όλο τον κόσμο.
Ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργάνωσε για δεύτερη φορά το εθνικό περίπτερο στη συγκεκριμένη Έκθεση, με τη συμμετοχή σημαντικών εταιρειών και φορέων. Στο εθνικό περίπτερο, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Riviera στο περίπτερο R7.A3 & R7.B13, συμμετείχαν: η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ, η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε. – εταιρεία που ανήκει κατά 100% στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.), η εταιρεία ΡΕΒΥΘΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και η εταιρεία V² Development.
Το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκαν περισσότεροι από 350 ενδιαφερόμενοι επενδυτές, στελέχη επενδυτικών funds, στελέχη διεθνών αλυσίδων ξενοδοχείων και κατασκευαστές με ενδιαφέρον να αξιολογήσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες της χώρας και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και τον τουρισμό. Παράλληλα, οι εκθέτες του ελληνικού περιπτέρου είχαν μία εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επισκέπτες του περιπτέρου τις εταιρείες τους, τις εξελίξεις στην αγορά ακινήτων στην Ελλάδα και τα projects που έχουν υπό υλοποίηση.
Στο πλαίσιο διοργάνωσης της εθνικής συμμετοχής στην έκθεση MIPIM, ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργάνωσε την Τρίτη 12 Μαρτίου εκδήλωση δικτύωσης, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 100 προσκεκλημένοι και την Πέμπτη 14 Μαρτίου επενδυτική εκδήλωση, στην οποία παρουσίασε σε στοχευμένο κοινό 100 στελεχών διεθνών επιχειρήσεων την επενδυτική πρόταση της Ελλάδας στους κλάδους του τουρισμού και των ακινήτων.
Ο κ. Γρηγόρης Στεργιούλης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Enterprise Greece, ο οποίος ηγείτο της αποστολής, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Η συνεχής και συντονισμένη παρουσία της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση MIPIM, προσδίδει στη χώρα τη θέση που της αναλογεί. Ο κλάδος των ακινήτων, ύστερα από μια μακρά περίοδο στασιμότητας, ήδη εμφανίζει ορατά σημάδια ανάκαμψης και είναι βαρύνουσας σημασίας η περαιτέρω επέκταση της δυναμικής αυτής. Για άλλη μία φορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ελληνικές εταιρείες του κλάδου που δυναμικά πλαισίωσαν την εθνική παρουσία, ούσες στυλοβάτες της σημαντικής αυτής προσπάθειας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020».
Ο κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ, δήλωσε τα εξής: «Στο πλαίσιο της MIPIM του 2019, που μόλις ολοκληρώθηκε, η χώρα μας συμμετείχε με σημαντική παρουσία αναφορικά με τους εκθέτες αλλά και από αισθητική άποψη με ένα εξαιρετικό περίπτερο. Ελπίζουμε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί στο μέλλον και θα στηριχθεί από περισσότερες εταιρείες με σκοπό την ανάδειξη σε διεθνές επίπεδο της δυναμικής της ελληνικής κτηματαγοράς».
Ο κ. Γιάννης Πολύζος, Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε. – εταιρεία που ανήκει κατά 100% στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.) δήλωσε τα εξής: «Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 10η συμμετοχή της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) στην Διεθνή Έκθεση MIPIM που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου. Με τη συστηματική συμμετοχή της τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη Διεθνή Έκθεση, τα τελευταία 2 στο κοινό εθνικό περίπτερο που διοργανώνει το ΕG, αλλά και με τις σχεδιαζόμενες συμμετοχές σε άλλες σχετικές εκθέσεις η ΕΤΑΔ αποσκοπεί στην καθιέρωσή της στον διεθνή χάρτη του real estate, την προβολή και την προώθηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της σε θεσμικούς επενδυτές, διαχειριστές χαρτοφυλακίων ακινήτων, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ιδιώτες επενδυτές και την προσέλκυση στενευμένου επενδυτικού ενδιαφέροντος. Στο πλαίσιο της Έκθεσης και των σχετικών συναντήσεων και συνεργασιών επενδυτικού ενδιαφέροντος που πραγματοποιήθηκαν τονίστηκε και επιβεβαιώθηκε το αυξανόμενο ενδιαφέρον των επενδυτών για τον κλάδο ακινήτων της Χώρας μας, ιδιαιτέρως δε σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, κατοικίας κ εμπορικών μισθώσεων. Η ΕΤΑΔ προτίθεται να συνεχίσει και να ενδυναμώσει την παρουσία της περαιτέρω με την συμμετοχή της στην 31η ΜΙΠΙΜ το 2020».
Μοιράσου το άρθρο:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Χ. Σπίρτζης: Δημοπρατείται ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης (video)
Επόμενο άρθρο Ακυβέρνητο πλοίο με κοντέινερ Β/Δ της Ζακύνθου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση μετατρέπει τα κολλέγια σε ΑΕΙ
3 λεπτά ago
Νετανιάχου: Αναβάλει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα για μία εβδομάδα
16 ώρες ago
Τουρκία: Δημοσίευσε χάρτη με θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
16 ώρες ago
Τορίνο: Ξύπνησε από την καταστολή ο 15χρονος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
17 ώρες ago
Ξεκινά η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από την Αττική – Πληρότητα 100% σε πλοία και λεωφορεία
17 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΑΔΕ επισκέφτηκαν τα γραφεία ζητώντας πλήθος στοιχείων

News Room
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε το επίδομα θέρμανσης σε περισσότερους από 98.000 δικαιούχους

News Room
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες ωφελούμενων του προγράμματος απασχόλησης 100 ανέργων κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών Αττικής

News Room
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Μειωμένη η κίνηση στα φυσικά καταστήματα – Ανάγκη ουσιαστικής στήριξης

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?