Νίκος Βέρτης : “Άλλαξε” και έρχεται Θεσσαλονίκη

Το «Άλλαξα» σηματοδοτεί την επάνοδο του Νίκου Βέρτη με νέο υλικό έπειτα από την άκρως επιτυχημένη δισκογραφική δουλειά «Ερωτευμένος» που πρόσφερε πολυάριθμες επιτυχίες στα κοινό και στα ραδιόφωνα, αλλά και την επανασύνδεση του κορυφαίου τραγουδιστή με το δίδυμο των δημιουργών που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους σε αξέχαστες επιτυχίες που χαρακτήρισαν την καριέρα του.
Αυτή τη φορά ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τους καταξιωμένους δημιουργούς Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου, οι οποίοι υπογράφουν αντίστοιχα τη μουσική και τους στίχους του «Άλλαξα».

Το «Άλλαξα» είναι ένα τραγούδι με ξεχωριστό ρυθμό, εμποτισμένο με στοιχεία από την παράδοση της Μέσης Ανατολής.

Το single κυκλοφορεί με ένα video clip σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Βούλγαρου Luydmil Illarionov – Liusi, που διακατέχεται από το ίδιο ακριβώς πνεύμα. Ο Νίκος Βέρτης εμφανίζεται σε ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί και μας ταξιδεύει σε μαγικές νύχτες εν μέσω του καλοκαιριού.

Το music video, σκηνοθετεί ο κατά σειρά ετών συνεργάτης του Νίκου Βέρτη, Luydmil Illarionov-Liusi, ο οποίος χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και το αποτέλεσμα είναι κινηματογραφικό.

Από τις 9 Αυγούστου ο Νίκος Βέρτης ξεκινά τις καθιερωμένες του εμφανίσεις στο Orama – The Music Show στη Θεσσαλονίκη!

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Απολαύστε το!