Τρίτη, 19 Αυγ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
e-ΕΦΚΑ: Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Σεπτεμβρίου
Βρετανία: Οι Ευρωπαίοι εξετάζουν την επιβολή νέων κυρώσεων στη Ρωσία
ΠΑΣΟΚ: Αίτημα χορήγησης του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους Πυροσβέστες
Ισραήλ: Ζητά την απελευθέρωση όλων των ομήρων στα πλαίσια την νέας συμφωνίας
Μητσοτάκης: Ικανοποίηση για την πρόθεση των ΗΠΑ να στηρίξουν τις εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία
Πάτρα: Προφυλακίστηκαν ο 25χρονος και ο 21χρονος για τη φωτιά στο Γηροκομείο
ΕΕ: Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη των ηγετών για την Ουκρανία
Στη Ζάκυνθο ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης για την στήριξη των πυροπλήκτων
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,3% του τζίρου των ελληνικών επιχειρήσεων στα €123,77 δισ. το β’ τρίμηνο
ΔΕΘ: Ποια μέτρα θα ανακοινωθούν
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για Ανδρουλάκη: «Γνωστό μοτίβο να βάζουν στο κάδρο τον πρωθυπουργό»

2 μήνες ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Βολές στο ΠΑΣΟΚ εκτόξευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, με αφορμή το γεγονός πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βάζει τον πρωθυπουργό στο κάδρο των ευθυνών για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

«Παλιά του τέχνη κόσκινο. Νομίζω ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να βάλουν στο κάδρο τον Πρωθυπουργό και να του επιρρίψουν ευθύνες χωρίς ένα στοιχείο. Είναι το γνωστό μοτίβο. Ξεκίνησε από την εργαλειοποίηση ενός τραγικού δυστυχήματος. Τον έχουν χαρακτηρίσει ενορχηστρωτή για κάθε τι που συμβαίνει. Του έχουν φορτώσει ακόμα και την παγκόσμια πληθωριστική κρίση», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Είναι προφανές ότι ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι οι παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις, δεν θα έχαναν την ευκαιρία και ειδικά στο ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη – για να μην αδικήσω τους προκατόχους του – θα έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα» σημείωσε. «Η κυβέρνηση αυτή με ξεκάθαρη εντολή του πρωθυπουργού, είναι η πρώτη που προέβη σε σοβαρούς ελέγχους», σημείωσε.

«Ο κ. Ανδρουλάκης είναι στη χώρα είτε ως ευρωβουλευτής που ερχόταν κάποιες μέρες είτε ως αρχηγός της αντιπολίτευσης όλα αυτά τα χρόνια. Είπα κάποια στοιχεία το πρωί, θέλω να τα επαναλάβω. Προσπαθεί να χτίσει ένα αφήγημα το ΠΑΣΟΚ ότι αν δεν ερχόταν η ευρωπαϊκή εισαγγελία, δεν πρόκειται να λέγαμε τίποτα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, δεν πρόκειται να κάναμε τίποτα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ουσιαστικά ό,τι κάνουμε, είναι γιατί – όπως είπατε στην ερώτησή σας – ‘’πιαστήκαμε με την γίδα στην πλάτη’’.

Η μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ έγινε πριν έρθει η δικογραφία στην Βουλή. Η κυβέρνηση αυτή με ξεκάθαρη εντολή του πρωθυπουργού, είναι η πρώτη που προέβη σε σοβαρούς διασταυρωτικούς ελέγχους, έχοντας μπλοκάρει σειρά πληρωμών με συγκεκριμένα ΑΦΜ. Κι εδώ μια συγκεκριμένη σημείωση που πρέπει να αναδειχθεί: Είναι πολύ δύσκολη η άσκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Γιατί; Πρέπει από τη μια να καθαρίσει ένα βρώμικο τοπίο 30 ετών. Από την άλλη έχουν να πληρωθούν οι περισσότεροι εκ των δικαιούχων οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη ισορροπία» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

«Όποιος λέει απλά με μια απόφαση ‘’δεν πληρώνω τίποτα’’, τότε εκεί θα πρέπει να απαντήσει στους ανθρώπους που δεν είναι απατεώνες, πώς θα πάρουν τα λεφτά τους» ανέφερε επίσης και συνέχισε: «Στην περιβόητη αποκάλυψη κατά το ΠΑΣΟΚ που ήταν ένα πολύ σοβαρό ρεπορτάζ που πράγματι φωτίζει πολλά σημεία για το τι συνέβη μεταξύ του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ και του Μαξίμου, φαίνονται δύο πράγματα: Το πρώτο, το Μαξίμου συναίνεσε στο μπλοκάρισμα κόκκινων ΑΦΜ, αναφέρομαι στην εισήγηση Σημανδράκου, το οποίο για να εξαπατήσει τον κόσμο η αντιπολίτευση το δεύτερο δεν το λέει, λέει μόνο το πρώτο μέρος της αποκάλυψης. Και σας ενημερώνω εγώ ότι 730 ΑΦΜ από αυτά έχουν σταλεί για ποινική διερεύνηση στην δικαιοσύνη επίσημα, μετά την παραίτηση δηλαδή Σημανδράκου».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΟΠΕΚΕΠΕΠΑΣΟΚΠαύλος Μαρινάκης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ιεράπετρα: Νέα μεγάλη αναζωπύρωση – Μήνυμα 112 για εκκένωση
Επόμενο άρθρο e-ΕΦΚΑ: Διακοπή στη λειτουργία υπηρεσιών από την Παρασκευή 4/7

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

e-ΕΦΚΑ: Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Σεπτεμβρίου
2 ώρες ago
Βρετανία: Οι Ευρωπαίοι εξετάζουν την επιβολή νέων κυρώσεων στη Ρωσία
3 ώρες ago
ΠΑΣΟΚ: Αίτημα χορήγησης του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους Πυροσβέστες
4 ώρες ago
Ισραήλ: Ζητά την απελευθέρωση όλων των ομήρων στα πλαίσια την νέας συμφωνίας
4 ώρες ago
Μητσοτάκης: Ικανοποίηση για την πρόθεση των ΗΠΑ να στηρίξουν τις εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία
5 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Ζάκυνθο ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης για την στήριξη των πυροπλήκτων

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης για μετανάστες: «Στην Ελλάδα δεν έρχονται μόνο κατατρεγμένοι. Έρχονται και κακομαθημένοι»

News Room
ΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Sky News: Κι όμως ο Πούτιν ήταν «παρών» στον Λευκό Οίκο – Οι στιγμές που αποκάλυψαν την επιρροή του στον Τραμπ

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα συμμετέχει σήμερα σε τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών για την Ουκρανία

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?