Δευτέρα, 16 Ιούν 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Ο πόλεμος «φτάνει» στην αντλία: Πάνω από 2 ευρώ η αμόλυβδη
Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας – Η επιστολή παραίτησής του
«Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» λέει το Ισραήλ – Σε υπόγειο καταφύγιο κρύβεται ο Χαμενεΐ
Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της ΝΔ με 30,3%, σκληρή μάχη ΠΑΣΟΚ – Πλεύσης Ελευθερίας για τη δεύτερη θέση και κατρακύλα με 6,1% για τον ΣΥΡΙΖΑ
Πιερρακάκης: Δεν ακυρώνεται η λογική της ΔΕΘ από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή – Στόχος η μείωση βαρών από τη μεσαία τάξη
«Αν έπεφτε 15 μέτρα πιο δίπλα, θα είχαμε μεγάλη έκρηξη»: Τα σενάρια για την πτώση του ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη
Ημαθία: Ένας 21χρονος νεκρός και έξι τραυματίες μετά από τροχαίο στην Εγνατία Οδό- Μηχανή εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα
Σκέρτσος: Ισχυρή Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει
Κεφαλογιάννης: Δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση για τον καθαρισμό των οικοπέδων
Ισραήλ και Ιράν κλιμακώνουν τις επιθέσεις καθώς η φονική σύγκρουση εισέρχεται στην τέταρτη ημέρα
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Απόψε ψηφίζουν πρόσωπα εμπλεκόμενα, άλλα στο έγκλημα, άλλα στη συγκάλυψή του

3 μήνες ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στη Bουλή, κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι «στην συγκάλυψη είστε πρωταθλητές».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε ότι το κόμμα της είναι σαφώς «απέναντι όχι μόνο σε μια βρώμικη, επίορκη και ένοχη κυβέρνηση, αλλά απέναντι σε μια εγκληματική οργάνωση με διαρκή δράση, που συνεχίζεται και σήμερα από θέσεις κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές, με δράση η οποία κατατείνει στο να καλύψει το έγκλημα των Τεμπών πρώτα από όλα, αλλά και των υποκλοπών και της Πύλου και άλλα και άλλα».

Συμπλήρωσε ότι «ο πρωθυπουργός είναι εκείνος που διέταξε το μπάζωμα» στα Τέμπη και πως «από όλα τα στοιχεία προκύπτει ότι διέταξε το μπάζωμα και ότι αντ’ αυτού ήταν ο κ. Τριαντόπουλος, αλλά και ο κ. Γεραπετρίτης αλλά και ο κ. Αγοραστός, αλλά και ο κ. Αγάπιος Χαρακόπουλος στην αστυνομία, αλλά και ο κ. Παπαγεωργίου στην πυροσβεστική, αλλά και ο κ. Ντογιάκος στην αστυνομία αλλά και όλοι όσοι συνέπραξαν στο μπάζωμα».

Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου, «εκείνο που είναι σίγουρο, δεν ψηφίζουν κάποιοι ανεξάρτητοι βουλευτές, αξιολογώντας αμερόληπτα την πρόταση μομφής. Απόψε ψηφίζουν πρόσωπα εμπλεκόμενα, άλλα στο έγκλημα, άλλα στη συγκάλυψή του, άλλα και στα δύο και αυτό είναι κάτι που ο ελληνικός λαός και το παρακολουθεί και δικαιούται να το γνωρίζει».

Επίσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι «σε καμία Δημοκρατία δεν επιτρέπεται αυτή η διαπλοκή εξουσιών, αυτή η σύγχυση ρόλων, αυτή η τόσο μεγάλη διαφθορά που σας φέρνει σήμερα (αναφερόμενη στην κυβέρνηση) να διατυμπανίζετε ότι θα κερδίσετε “τον πόλεμο” το βράδυ και να επιχαίρετε ότι θα μαζέψετε περισσότερες από 151 ψήφους».

«Η συζήτηση δεν αφορά μόνο την πρόταση μομφής που καταθέσαμε τέσσερις κοινοβουλευτικές ομάδες της αντιπολίτευσης, αλλά αφορά κυρίως την κοινωνική πρόταση μομφής, την ομόθυμη και βροντερή πρόταση μομφής της κοινωνίας, την πρόταση μομφής που σας απηύθυνε ο ελληνικός λαός, την πρόταση μομφής που επαναφέρουν καθημερινά νέοι και νέες και μεγαλύτεροι άνθρωποι, μαθητές που σήμερα διαδηλώνουν», δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τόνισε ότι η ΝΔ «καταστρέφει τη χώρα», «διχάζει τη χώρα», με «φοβισμένα και αγωνιώδη πρόσωπα» και με «παιδιά που δεν τους δείχνετε αχτίδα για το μέλλον». Ανέφερε ότι «οι πολίτες διεκδικούν οι εξουσίες που πηγάζουν από αυτούς, να ασκούνται με τρόπο ελεύθερο, ανεξάρτητο, δίκαιο, αδιάφθορο, αχειραγώγητα, έξω από τις μεθοδεύσεις της διαφθοράς, τους μηχανισμούς της προπαγάνδας και της διαπλοκής, έξω και μακριά από τα συμφέροντα μικρόψυχων εξουσιών», επισημαίνοντας ότι οι πολίτες για αυτά «είναι έτοιμοι, διατεθειμένοι και πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα».

Τέλος, δήλωσε ότι το κόμμα της θα κάνει «τα πάντα για να μην λειτουργήσει ο φασισμός» της κυβέρνησης «που εκφράζεται μέσα σε αυτή την αίθουσα με την πεισματική άρνηση του αντιλόγου, με μεθόδους λογοκρισίας, προπηλακισμού και μπούλινγκ σε εκείνους και εκείνες που ενοχλούν, με επιστράτευση των δεξιών σας εξαπτέρυγων». Παράλληλα η κ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση και στους «Σπαρτιάτες» για την «απαρέσκεια τους στην πρόταση μομφής» κατά της κυβέρνησης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΒουλήΖωή ΚωνσταντοπούλουΠρόταση Δυσπιστίας
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 7 Μαρτίου -Α’ Χαιρετισμοί
Επόμενο άρθρο Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό με άνοδο θερμοκρασίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πόλεμος «φτάνει» στην αντλία: Πάνω από 2 ευρώ η αμόλυβδη
7 ώρες ago
Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας – Η επιστολή παραίτησής του
7 ώρες ago
«Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» λέει το Ισραήλ – Σε υπόγειο καταφύγιο κρύβεται ο Χαμενεΐ
8 ώρες ago
Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της ΝΔ με 30,3%, σκληρή μάχη ΠΑΣΟΚ – Πλεύσης Ελευθερίας για τη δεύτερη θέση και κατρακύλα με 6,1% για τον ΣΥΡΙΖΑ
8 ώρες ago
Πιερρακάκης: Δεν ακυρώνεται η λογική της ΔΕΘ από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή – Στόχος η μείωση βαρών από τη μεσαία τάξη
8 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: Ισχυρή Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεφαλογιάννης: Δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση για τον καθαρισμό των οικοπέδων

News Room
ΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ισραήλ και Ιράν κλιμακώνουν τις επιθέσεις καθώς η φονική σύγκρουση εισέρχεται στην τέταρτη ημέρα

News Room
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το δύσκολο έργο του Κώστα Σκρέκα, σήμερα η εκλογή νέου γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας 

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?