Πέμπτη, 19 Ιούν 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Θεοδωρικάκος: Δεν θα επιτρέψουμε καμία παράνομη κερδοσκοπία – Οι έλεγχοι εντείνονται σε όλη τη χώρα
Στην Κύπρο μεταβαίνει τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας
ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές μέχρι τις 20 Ιουνίου
«Άθλια η σκευωρία που στήσατε για τα Τέμπη» – Η ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής
Εκλέγεται αύριο ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών – Αναφορές για τραυματίες
Συντάξεις Ιουλίου 2025: Νωρίτερα οι πληρωμές
Από τη μάχη της Βουλής στις περιοδείες ο Μητσοτάκης
Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
Υπερταμείο: Δύο νέα έργα 3,9 εκατ. για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΚΛΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

3 έτη ago
Κοινοποίηση
14 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση

ΚΥΚΛΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Διαδοχικές συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της Ελλάδος πραγματοποίησαν από 8 Μαρτίου έως 11 Μαρτίου 2022 εκπρόσωποι της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με βασικό αντικείμενο συζήτησης τα προβλήματα των Ελλάδι Βορειοηπειρωτών καθώς και σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας (ΕΕΜ) στην Αλβανία.
Η αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Βαγγέλη Ντούλε, τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Ένωσης Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας – ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Βασίλη Κάγιο, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΕΕΜ – ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Γιώργο Τζομάκα και τον Γενικό Γραμματέα της ΔΕΕΕΜ – ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Δημήτρη Μαλιούκη, κατά τη διάρκεια των διαδοχικών συναντήσεων ανέδειξε τα αιτήματα για την διεξαγωγή απογραφής πληθυσμού το ερχόμενο φθινόπωρο, τη χρήση και διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας, το περιουσιακό, τα ασφαλιστικά δικαιώματα και την χορήγηση της εθνικής σύνταξης ενώ υπογράμμισε ότι η κατάσταση που αντιμετωπίζουν ως εθνική ελληνική μειονότητα στην Αλβανία είναι δύσκολη και δυστυχώς δυσκολεύει ακόμη περισσότερο κυρίως λόγω των συγκυριών, όπως η πανδημία, αλλά και από τη στάση της αλβανικής κυβέρνησης.
Για τα υφιστάμενα προβλήματα και τις προοπτικές της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Αλβανίας ενημερώθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου από τους εκπρόσωπους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο. Η κ. Σακελλαροπούλου τους διαβεβαίωσε για την πλήρη στήριξη της ελληνικής Πολιτείας προς τους ομογενείς μας.
Για βασικά ζητήματα που απασχολούν τους ομογενείς μας στην Αλβανία ενημερώθηκε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Ένωσης Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας – ΟΜΟΝΟΙΑ και τον πρόεδρο του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην κατοχύρωση του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού των μελών της μειονότητας, μέσα από την υιοθέτηση σχετικής νομοθεσίας από το αλβανικό κράτος, ειδικά ενόψει της διεξαγωγής απογραφής πληθυσμού το ερχόμενο φθινόπωρο. Συζητήθηκε, επίσης, η εν εξελίξει κτηματολογική εγγραφή στην Αλβανία, η οποία θα πρέπει να διασφαλίσει πλήρως και αδιαμφισβήτητα τα περιουσιακά δικαιώματα των μελών της μειονότητας. Ο κ. Μητσοτάκης επαναβεβαίωσε την απόλυτη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης προς τους ομογενείς μας και τους ενημέρωσε ότι θα κατατεθεί εντός της εβδομάδας και θα ψηφιστεί τη μεθεπόμενη εβδομάδα ρύθμιση για την αύξηση της Εθνικής Σύνταξης των ομογενών και παλιννοστούντων. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του παραρτήματος ΟΜΟΝΟΙΑ Χειμάρρας κ. Φρέντη Μπελέρη.
Τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους ομογενείς μας στην Αλβανία αλλά και η προσήλωση στη διασφάλιση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στη γειτονική χώρα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των εκπρόσωπων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα στο Κοινοβούλιο. Ο κ. Τασούλας σημείωσε πως το ενδιαφέρον του παραμένει ενεργό και θερμό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες της μειονότητας και διαμήνυσε τη δέσμευση του ότι θα είναι στο πλευρό τους και θα τους παρέχει έμπρακτη στήριξη για την επίλυση των ζητημάτων τους.
Τη στήριξή του “στο δίκαιο αίτημα της αποκατάστασης της εθνικής σύνταξης για την ελληνική εθνική μειονότητα” στην Αλβανία, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας, σε συνάντησή του με τους εκπρόσωπους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Κουμουνδούρου. Κατά τη συνάντηση ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για “αδικίες που έχει υποστεί η μειονότητα την περίοδο των μνημονιακών χρόνων”, όταν το 2012 “περικόπηκε το δικαίωμα των υπερηλίκων ομογενών μας να έχουν εθνική σύνταξη”. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προωθήθηκαν οι ελληνοαλβανικές σχέσεις και τόσο το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού όσο και το περιουσιακό κατοχυρώθηκαν ως προϋποθέσεις για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην ΕΕ. Υπογράμμισε ότι “οι Βορειοηπειρώτες και στην Αλβανία και στην Ελλάδα πρέπει να στηριχθούν, καθώς αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ελληνισμού και θέλουμε να κάνουμε το παν ώστε να μπορέσει ο κόσμος να παραμείνει εκεί στις εστίες του”. Χαρακτήρισε κρίσιμο το ζωντανό κομμάτι αυτό του ελληνισμού “να είναι σε συνθήκες διαβίωσης ανεκτές, να μπορεί να επιβιώσει”, διότι όπως είπε “αν δεν επιβιώσει θα ξεριζωθεί”.
Το αίτημα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών για την επαναφορά του επιδόματος ανασφάλιστων υπερηλίκων και της εθνικής σύνταξης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης των εκπροσώπων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με τον προέδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη στα γραφεία του κόμματος. Επιπλέον, ο κ. Ανδρουλάκης ενημερώθηκε διεξοδικά για τα θέματα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.
Στη στήριξη των αιτημάτων για την αναγνώριση της μειονότητας χωρίς ποσοστώσεις και περιορισμούς, τη χρήση και διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στην Αλβανία, την κατοχύρωση της περιουσίας των ομογενών, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο όνομα της προώθησης των “στρατηγικών επενδύσεων” αναφέρθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την αντιπροσωπεία στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος στον Περισσό. Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι το ΚΚΕ στηρίζει τα αιτήματα της ελληνικής μειονότητας και θα τα αναδείξει με κάθε πρόσφορο τρόπο, με παρεμβάσεις στη βουλή και τα αρμόδια υπουργεία.
Τα συσσωρευμένα προβλήματα που έχουν ανακύψει και αφορούν τα δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης των εκπρόσωπων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης κ. Κώστα Χήτα στη Βουλή. Ιδιαίτερα συζητήθηκε το θέμα της απογραφής του πληθυσμού της εθνικής ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού. Από την πλευρά του ο κ. Χήτας άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και σημείωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου ενώ τόνισε ότι θα συνεισφέρει με κάθε τρόπο στην ανάδειξη και προώθηση των ζητημάτων και η συμπαράσταση θα είναι συνεχής.
Τα προβλήματα της Ελληνικής Εθνικής μειονότητας στην Αλβανία, οι τελευταίες εξελίξεις στα θέματα που αφορούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα, όσο, για όσους διαβιούν στην Ελλάδα, όσο και για αυτούς που διαβιούν στην Αλβανική επικράτεια καθώς και τα προβλήματα που ταλανίζουν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα στις πατρογονικές της εστίες αλλά και η ανάγκη αντιμετώπισής τους συζητήθηκαν στη συνάντηση της αντιπροσωπείας της Δημοκρατικής Ένωσης Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ» και του πρόεδρου του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια στο Υπουργείο Εξωτερικών. Ο κ. Δενδιας έστειλε το μήνυμα πως η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στο πλάι της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία, υπογραμμίζοντας ότι η πρόοδος και η ευημερία της ελληνικής μειονότητας είναι σημαντική προτεραιότητα και κορυφαίο σημείο της ατζέντας των σχέσεων και του διαλόγου της Ελλάδας με την Αλβανία, ενώ εντάσσεται στο πλέγμα των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η Αλβανία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της προοπτικής. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του παραρτήματος ΟΜΟΝΟΙΑ Χειμάρρας κ. Φρέντη Μπελέρη.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Εθνική Μειονότητα με έμφαση στο μη σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους από την αλβανική κυβέρνηση, στο ζήτημα της ιδιοκτησίας Ελλήνων και στο μεθοδευμένο σχέδιο υφαρπαγής των ιδιοκτησιών αυτών αλλά και στα ζητήματα που σχετίζονται με τη συνταξιοδοτική και ασφαλιστική τους υγειονομική κάλυψη βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης της αντιπροσωπείας της Δημοκρατικής Ένωσης Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ» και του πρόεδρου του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής. Περαιτέρω, τα μέλη της αντιπροσωπείας επισήμαναν στον κ. Πατούλη ότι πρέπει να δρομολογηθεί μία σωστή και ακριβής απογραφή του πληθυσμού τους. Από τη δική του πλευρά, ο κ. Πατούλης συμφώνησε να υπάρξει στενή και αγαστή συνεργασία για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα διάφορα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός πληθυσμός που διαβιεί στην Αλβανία. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και η προέδρος του ΠΑΟ Φοινικαίων κ. Μαρία Γιώτη.
Το θέμα της απογραφής της ελληνικής μειονότητας και ταυτόχρονα η αναγνώριση του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού του ελληνικού πληθυσμού της Αλβανίας τέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης των εκπρόσωπων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας με τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη στο δημαρχείο Αθηνών. Υπογράμμισαν, επίσης, την κρισιμότητα της επίλυσης του περιουσιακού ζητήματος, το οποίο επηρεάζει άμεσα την ικανότητα επιβίωσης των μελών της μειονότητας στις πατρογονικές εστίες. Ο κ. Μπακογιάννης εξέφρασε τη διάθεση του να υπάρχει πιο στενή συνεργασία και δήλωσε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι στα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εθνική Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία ενώ εξέφρασε την υποστήριξή του στα αιτήματα και στις διεκδικήσεις των εκπροσώπων.
Τις μείζονες προκλήσεις και τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και την επιβίωση της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία παρουσίασαν οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Μάκη Κιάμο και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Μαρίκα Γκώνη στα γραφεία της Συνομοσπονδίας. Τα δυο μέρη από κοινού αναφέρθηκαν στο διαχρονικό ενδιαφέρον καθώς και στην υλική και ηθική υποστήριξη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος προς την Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία και δρομολόγησαν την διοργάνωση από κοινού πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Οι τελευταίες εξελίξεις στα θέματα που αφορούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των εκπρόσωπων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας με τον Πρώην Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην Υπουργό Εξωτερικών Ελλάδας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο στο πολιτικό του γραφείο. Από την πλευρά του, ο κ. Αβραμόπουλος άκουσε με ενδιαφέρον όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και υπογράμμισε ότι ο σεβασμός των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας συνδέεται άμεσα με την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας. Τόνισε, επίσης, πως θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίξει στην προσπάθεια που κάνουν για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.
Μετά το πέρας των ενημερωτικών συναντήσεων των εκπροσώπων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας ακολούθησε ενημέρωση προς την Επιτροπή Συνταξιούχων και τους Προέδρους Αδελφοτήτων σχετικά με το ασφαλιστικό αλλά και επιμέρους ζητήματα στα γραφεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό
Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας ΔΕΕΕΜ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο TisimΒένη
Επόμενο άρθρο Θάνατοι στην Ελλάδα: Αύξηση κατά 32,44% τις 5 πρώτες εβδομάδες του 2022, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεοδωρικάκος: Δεν θα επιτρέψουμε καμία παράνομη κερδοσκοπία – Οι έλεγχοι εντείνονται σε όλη τη χώρα
12 ώρες ago
Στην Κύπρο μεταβαίνει τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας
15 ώρες ago
ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές μέχρι τις 20 Ιουνίου
17 ώρες ago
«Άθλια η σκευωρία που στήσατε για τα Τέμπη» – Η ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής
17 ώρες ago
Εκλέγεται αύριο ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
17 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών – Αναφορές για τραυματίες

News Room
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη μάχη της Βουλής στις περιοδείες ο Μητσοτάκης

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπερταμείο: Δύο νέα έργα 3,9 εκατ. για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?